N11 ve Samsung Türkiye Tarafından Bir Mağduriyet Hikayesi (6. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar az önce bende n11 tarafından arandım ve ürünümün kargolandığını öğrendim. Vallahi içimde buruk bir mutluluk oldu çünkü ürünleri kargoya verilmeyen hala insanlar mevcut bende bu yüzden bu başlığı açık bırakmaya karar verdim en azından sorunları devam eden insanlar için bir çözüm yolu oluşturabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben bekliyorum hala ses yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende beklemedeyim bakalım arkadaşların verilmesi iyi bir şey hayırlı olsun darısı başımıza :)
-
bekliyoruz hareket vs yok
-
Hocam bu durum benim arkadaşıma da oldu, Vatan Bilgisayar’da hem de. 18000 liraya 13 Pro Max almıştı 2 ay gelmedi sonra bir gün iptal etmek için gidip vazgeçmişti, ondan faydalanıp ya biz iptal etmiştik o yüzden yapabileceğimiz bir şey yok diye 12 Pro Max 256GB verdiler aynı fiyata. Çok kötü valla. Arkadaşım uğraşmak istemedi aldı, size de çok sabır diliyorum umarım bir sonuca ulaşırsınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende lacivert aldım bügün verilecek dendi banada kargolanmadı :)
-
vay arkadaş ya bende şimdi aradım tekrardan bugün kargolanacak tı hani dedim, o da kargolanacak ama gün bu gün olamayabilir gibi dedi ki bu saaten sonra kargolanmaz tepedeki yöneticileri müdürleri söylemiş iptal etmesinler siparişlerini falan diye emir büyük yerden geldi der gibi konuştu iyi bari bekleyelim dedim.
-
1 saat önce hem n11 hem samsung aradı ürünü bugün kargolayacağız dedi. Halen bilgi gelmedi ama samsung da sıkıntı yok deyince biraz rahatladım açıkçası. Herkesin ürünü kargolana dek durmak yok her platformdan tepkiye devam:))
arkadaşlar akşam samsung tr beni aradı dedim kargoya verildi sıkıntı olursa yine arayabilirsiniz dendi bilginiz olsun
-
Bende beklemedeyim hala lacivert rengini almıştım. Ürün henüz kargoya verilmedi.
-
abi bunlar 3er 3er filanmı alıyor cihazları kafayı yiycem malı alırsın 300 400 tane çekersin kargolarsın geçersin çoğu kişinin kargolanmış hala bekliyoruz
-
Arkadaşlar dün twitterdan Adem Helvacı paylaştığım floodu az önce okuduğunu söyledi ve kendiside benzer şikayetler aldığını söyledi. Konuya öncelik vereceğini söyledi. Forumun ilk mesajında tweet linki yer almakta altında cevabı görebilirsiniz. Kendisine mail atarak forumun linkini paylaştım ve mağdur olan başka insanlarında olduğunu dile getirdim. Benim sorunumun şuanlık çözülmesi yeterli değil çünkü bende artık elimden geldiğince sorun yaşayanlara yardım edeceğim. Şuan için en güncel haber bu olduğu için sizinle paylaşmak istedim
bize de bir el at hocam. :)
-
sormaya üstat sabah bir aradılar bak kesin geliyor bu gün kesin siparişin gönderilecek dedi... bir beklenti içine soktu bizi ağzımıza bir parmak bal çalındı sonrası gelemdi malesef
-
Lacivert olan en çok satılan sanırım bizde o renkten sipariş ettiğimiz için bizimki 1 tık daha geç gelecek gibi banada n11 müşterisi firmayı aradığımızda ürününüz bugün kargonalacak bilgisini aldık dedi. Bence Cuma’ya kadar bütün mağdurlara ürün gelmiş olur gibi önce sipariş veren önce kargolanır diye bir şey yok sanırsam karışık veriyorlar ürünleri.
Hocam dediğim gibi Adem Helvacı'yı mail attım hala mağdur olan insanların olduğunu dile getirdim. Onun twitterdan cevap vermesi bile biraz harekete geçirmiş gibi gözüküyor firmaları. Umarım benim gibi herkesin sorunu en kısa sürede çözülür.
şu düştüğümüz hala bak ürünler günlük yükseliyor herşey stabil gitse biz hiç tınlarmıyıdık be alırdık paramızı gider başka yerden alırız derdik hayırlısı olsun ya ne diyim. Ben kendim parfüm yapıyorum orjinal parfümleri uyguna getirerek yazın aldığım esansın fiyatı yüzde 300 artmış 5 şişe alıcaktım 3 şişe aldım geldim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X