firma derken drk mı dedi n11 mi samsung mu bende farklı renk isteyim nerden istediniz acaba |
N11 ve Samsung Türkiye Tarafından Bir Mağduriyet Hikayesi (8. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
şu anda samsung sitesinde açık lavanta rengi mevcut sadece
-
En çok satılan model lacivert olduğu için stoklar erimiş aralık sonu dediler söylediğim gibi söyleyen drk firması
-
he drk mı tamam hocam bende ona göre pozisyon alayım firmayı aratayım rengimi değiştireyim varsa başka stok kırmızı beyaz yeşil artık birini göndersinlerde sordurayım bakım varmı stok.
size yeşili gönderebileceklerini söylediler mi peki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34isttt -- 3 Aralık 2021; 18:25:44 > -
Samsung Türkiye beni de aradı lacivert renk için aralık sonu dedi yeşil isterseniz haftaya gönderilecek dedi. Kabul ettim yeşil kırmızı pembe ne varsa yollayın dedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haydaaaa yeşil varmıymış ellerinde ben bekliyorum ? nereyle görüştünüz acaba yazarmısınız söyleyim lütfen göndersinler benim cihazımı artık ben zaten yeşil sipariş vermiştim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 3 Aralık 2021; 19:4:28 > -
Haha valla hocam şaştım kaldım ben bu işe. İnanın umudum yok geleceğinden. Kimle ne konuşsam sizinle paylaşıyorum. Dedikleri birbirini tutmuyorki, yıldırma politikası güdüyorlar. Valla sinirlerim yıprandı artık, bi telefon alalım dedik yılan hikayesine döndü.
hocam her yeri aradım n11 de ağrıza var bilerek mağzayı aramıyor papağan gibi aynı cümleyi kuruyorlar, sonra samsungla iletişime geçtim stoklarımız ortak gibi bişey dedim hanımefendi sonra o bizim internetmağzamız dedi bizde yok sa onlarda da olmaz dedi ve bayağı araştırtdım inan çok dil döktüm şuan inanın dedi pembe hariç stoğumuz yok dedi kırmızıda snapdragonlarda yok dedi pembe hariç hangi renk olursa olsun dayım dedim ama inanın yok dedi, belki depoda yada başka bir yerde kalan yedek stoğu göndermişlerdi arkadaşlara dedi. Ama şuanda ektra bişey olurda gelirse stok gelebilir dedi normalda mart nisan ayında stoklar geliyor diyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü açıkcası, sonra moral için gelir ya ekstrem bir durum bu dedi bak bir de şunu söyledim n11 de hep böyle olmayan stok satma durumu oluyor hepsiburada ve trendyolda böyle şeyler hiç karşımıza çıkmıyor dedi n11 oluyor hep bunlar ya dedim hepsi burda elinde olunca sattı olmayınca kapatı sisteminde n11 böyle bişey olmadı hiç deyince malesef n11 de bu durumları yaşıyoruz hep dedi. zaten şöyle hepsibradada samsung türkiye satışını yaptı telefon bitince sisteminden çıktı birkaç defa şahit oldum ama gerçi samsung shop tan alan arakdaşımız da vardı oda aynı sorunu yaşadı o aldımı bilmiyorumda telefonunu . ne dicemi bilmiyorum.
-
aga ben bulaşamadım beni niye aramadılar aşfjlasfşj n11 den de ulaşamdım herkese neden ayrı şey söylüyorlar anlamdım ki, yeşil yok dendi bana tek renk pembe varmış ellerinde
-
Lacivert rengini aralık sonunda göndeririz dediler su yeşili rengini önümüzdeki hafta göndereceklermiş. Koskoca Samgung Türkiye'nin stok yönetimi yapamaması çok garip.
-
Hocam şef bizimle billur geçiyor başka manası yok bu durumun:))
bir gelişme yaşayan varmı arkadaşlar ? n11de siparişim geciken kargoya düştü dün artık hala hareket yok
-
arkadaşlar benim kargomda dün elime ulaştı gayet temiz güzel kargolanmış şekilde rengi yeşil bu arada
-
Benim sipariş 5 gündür geciken kargoda hala hareket yok.
Merhaba defb,
Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.
n11.com
-
24 kasimda satın almıstim 1 aralık tan beri ben de geciken kargo durumundayım yeşil siparis etmiştim mağaza soru cevap kısmından yanıt vermemekte hatta sorular cevaplanmadan kaldırılıyor. N11 canlı destek Cuma gonderielecegini yazmıştı. Cuma geçti cumartesi geçti bekliyoruz. En son görüştüğün canlı destek temsilcisi bir kod vererek çözüm ekibine kayıt açtığını söyledi.
O fotografi kaldirin hocam imei gorunuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X