Şimdi Ara

N11 ve Samsung Türkiye Tarafından Bir Mağduriyet Hikayesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
3
Favori
10.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsungu aradım stok falan yok n11 size onu nasıl söylüyor diyor şuan için depo boş dedi

• Cumaya kadar süre verdim Samsung'a ürünü göndermezlerse hakkımı aramak için yasal yollara başvuracağım.

• webmasto W kullanıcısına yanıt

onlar eşeği sağlam kazığa bağlamış mesafeli satış sözleşmesini oku bak , elimizdeki tek şans biz ürünü aldığımızdan sonra satışına devam etmesine rağmen bize stok yok diyip bizi bekletmesi

www.n11.com
    Mesafeli Satış Sözleşmesi - n11.com - n11.com
    https://www.n11.com/genel/mesafeli-satis-sozlesmesi-66119
  • dün 24 saat dendi bu günde bir 24 saat daha eklendi bakalım hayırlısı bu günde gönderiyolar, her gün ki gibi. Ya bunlar her gün sözde kargoluyolar bu kargolar nerde ya şimdiye telefon dükkanı açardık hep beraber gönderiyoruz dedikleri kadar telefon gönderseler  

• valla bunlar kafa buluyor bizimle bunun başka açıklaması yok.

• bir gelişme yaşayan var mı

• magza bu günde kapandı aradım n11 mağzaya ulaşamadılar magza kapandı dediler. sabah aradığımda kız bana geçe 24 de kadar kargolama yapıyoruz diye beni trollüyor magzada kargo şirketide 6 da kapatıp gitmiş bu ne ahlaksızlık o konuştuğum bayanıda şikayet ettim yalan söylediği için keriz yerine koymak insanları hoşlarına mı gidiyor ya bu ne terbiyesizlik ürününüz kargolanacaktır diye perşembeden beri her gün ürün kargolanıyor

• Cihazı gelmeyen arkadaşlar Adem bey'e mail attı mı acaba? en azından bu haftada gelmezse yasal haklar konusunda ve izlenmesi gereken yol için yardımcı olacağını düşünüyorum

• Divdigo kullanıcısına yanıt

iki kez attım bir geçen hafta bir de 2 gün önce dönüş olmadı malesef

• hala bekliyorum bir gelişme olursa mutlaka yazalım arkadaslar yesil renk 26 kasım siparişimdir. milletin aldığı iphonelar gelmeye başlamış dolar kuru 8den hesaplanmıştı en son appleda. yazık samsunga n11'e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 7 Aralık 2021; 23:57:33 >
  • az daha bekleyin firma bu gün gönderecek dediler, yahu dedim perşembe gününden beri her gün gönderiyor diyorsun her yeni gün yeni bir 24 saat veriyorsunuz insanlarla dalga geçmek hoş mu dedim.

• konunun başında bir arkadaş gecikmiş kargodan 15 gün sonra gönderilmezse otomatik iptal oluyor gibi bişey demişti net bir bilgi var mı bu konuda acaba

• *GameOver* kullanıcısına yanıt

Evet gecikmiş kargodan sonra 14 gün süre var sonra ama bu hafta içi kesin olarak bütün ürünler kargoya verilecek deniyor. Ayrı ayrı değil tek bir şekilde süreç o yüzden uzun sürüyormuş Samsung Genel müdürlüğü n11 ve samsungtürkiye mağazasına bizzat bu bilgiyi vermiş içiniz rahat olsun denildi.

• 5 6 tane müşteri hizmetlerini aradım her birinin ismini yazdım hiç ilgilenilmiyor ve aynı cümleler söyleniyor biri bekleyin yarına dedi, biri ürün tedarik aşamasında dedi, biri bilmiyorum mağzaya ulaşılmıyor dedi, biri şikayet kaydı açalım bu günde gelmezse dedi, mağzayı arayın dediğim de yasak magza araması yapamıyoruz dendi. Bekleyin deniyor arkadaşlar ürün hakkında hiç bir bilgi kendileri bilmiyor mağza gönderirse bize gönderecek artık kısmetimize açıkcası n11 bu işi maf etti ya, bana kalkmış perşembeden beri ürününüz bu gün geliyor diyor, ürün yok şimdi bekleyin bu gün de bekleyin olmadı yarın arayın. tamamda bu işin sonu yok dalga geçiyorlar, firma bence bunlara cevap bile vermiyo olabilir kendi kafalarından üretiyolar gibi geliyor bana.

• Cosmopolice C kullanıcısına yanıt

umarım öyle olur bugün çarşamba, bugünde bitti yani pek umudum yok

• ürün bu hafta gelecek diyorlar şimdide, bu iki günüde atlatılarmı tamam zaten hafta sonu yatış haftayada kafalarına göre takılırlar artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34isttt -- 8 Aralık 2021; 16:36:55 >
  • şu ürün bir gelsin hemen N11 hesabını kapatıcağım. tövbe bir daha mı allahım düşürmesin inşallah

• telefon bugün geldi sizlerinki de yakında gelir inşallah, faturada imei numarası yazmıyor yazılması gerekiyor mu?

• Fizsul F kullanıcısına yanıt

sana kargo mesajı geldimi ürününüzü gönderdik diye yoksa zil çaldı kargonuz mu geldi dendi

• 34isttt 3 kullanıcısına yanıt

pazartesi günü mesaj gelmişti

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.