Şimdi Ara

N11 yanlış sipariş tehlikesi ÇOK ÖNEMLİ !! (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
4
Favori
60.460
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
330 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Backlink

"Transfer sürecinde" yurtiçi kargo mübarek Amerika'dan gelse anlayacağım.
    İstanbul içinden teslim edilmedi 4.gün bitti.
    Bende y.içini bekliyorum istanbuldan tekirdağa gelecek altı üstü yarın 4. gün :D
  • İncehesap doğru ürün göndermiş. Bende sorun çıkmadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Istanbuldan istanbula kargoyu yurtiçi nasil yavas getiriyor ya bana eskisehire istanbuldan 1 gunde getiriyor.
    Ama ben şubeden teslim alıyorum dagitimda ciddi yoğunluk var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etomon

Twitter fenomeni sözde öğretmenede böyle bi kargo geldi. Data kablosu yerine iphone geçmiş eline. Twitterda yok şöyle fedakarlık böyle fedakarlıktan bahseder. Eline iphpnr geçince mesleğini unutmuş. Böyle insanlar var arkadaşlar.
    Gerçek mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rinots R kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsini ben de amazon sayesinde öğrendim. 2 saat içinde geleceğiz evde misiniz diye mesaj atan bir kargo firması. 👏🏻 👏🏻
    Size gönderilen link ile de araç nerde takip süper

N11 e gelince:
    N11 den park sensörü aldık. Kendime beyaz Ankaradaki arkadaşa ise mavi aldık. Adresleri farklı verdik ama bu üstün zekalılar 2 sini de istanbula bana gönderdiler. Gönderdiler dediğime bakmayın 4 gündür sürat kargoda ihbarins yok tabiri gözüküyor. Ortalıkta hiçbir şey yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wertymrt -- 15 Kasım 2019; 9:5:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • firma beni aradı bizim ek birime de sordum abi diyor bu kampanyalar kilit yaptı diyor kargolar aktarmalarda yığıldı diyor ben umudu kestim 1 aralıkta anca gelir
  • osamanos kullanıcısına yanıt
    Gerçek. Şuan kendisi İstanbul'da öğretmen. Hepsiburada mutlaka o parayı çalışanından almıştır.

• Belkı vermeyecek dıye bısey yok seve seve gelıp alıyolar ondanda sadece ınsan aldıgı urunun acılmasını ılk kendı yapmak ıster her zaman ben bı baskasına gıtmıs acılmıs urunu ıstemem sahsen
  • Normal zamanlarda bile doğru düzgün çalışmayan kargo firmalarından 11.11 sonrası mucize beklemeyin arkadaşlar yoğunluk normaldir illa ki gecikmeler olabilir. Birde kargo kayboldu kaybolacak korkusu yaşayan arkadaşlar bunda sizin bir sorumluluğunuz yok ki eğer kaybolan kargo olursa satıcı ile kargo firması arasında çözülür olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2019daDHyekatilmak -- 15 Kasım 2019; 9:54:51 >
  • N11 den ne zaman ürün alsam ve yurtiçi ile kargoya verseler. Daha kargo çıkmadan başlıyorum sinir olmaya gene aynı şey oldu. Bu yurtiçi bir kargomu da sorunsuz getirsin ucuza alıcam diye 1 haftam sinir kıyamet geçiyor. Birde kafalarına göre telefonun fişini çekiyorlar ulaşamıyorum. Genel merkeze arıyorum valla bizde ulaşamıyoruz diyorlar daha da sinir oluyorum. Sanki dolandırıcı firma gibi çalışıyorlar oldu olacak dükkanı kapatıp yurt dışına da kaçsınlar bu nedir ya
  • İncehesap'dan telefon aldım telefon geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanmestan

N11 den ne zaman ürün alsam ve yurtiçi ile kargoya verseler. Daha kargo çıkmadan başlıyorum sinir olmaya gene aynı şey oldu. Bu yurtiçi bir kargomu da sorunsuz getirsin ucuza alıcam diye 1 haftam sinir kıyamet geçiyor. Birde kafalarına göre telefonun fişini çekiyorlar ulaşamıyorum. Genel merkeze arıyorum valla bizde ulaşamıyoruz diyorlar daha da sinir oluyorum. Sanki dolandırıcı firma gibi çalışıyorlar oldu olacak dükkanı kapatıp yurt dışına da kaçsınlar bu nedir ya
    yurtiçi batıyor olabilir patatese bağladılar son 2 senedir iyice
  • Benim 12 pakette adres karışması yok ama Sürat kargo patlamak üzere. 6 paket Yurtiçi ve Aras kargodaydı ve onlar normal sürede geldi, hatta Yurtiçi 900 km'lik uzaklıktan gönderilen paketi 24 saat içinde teslim ederek kendince bir rekor kırdı. Sürat sadece ilk gün gönderilen İzmir içi bir kargoyu getirdi (tabi önce İzmir aktarmada kaybederek 1 gün gecikmeli). 1 paket Çorum'dan çıktı,İzmir'e kadar geldi, 1 gün sonra ihbar inişi yok, bekliyor. 1 paket G.Antep aktarmaya, 1 paket Samandıra aktarmaya gelir gelmez ihbar inişi yok durumuna geldi. 1 paket İkitelli aktarmada kayboldu, 2 gün sonra Nusaybin'de bulundu, orada bekliyor. Anladığım yüz binlerce paket bu durumda ve Sürat kargoda işler karman çorman. Şimdi paketleri yakın bir şubeye getirebilirlerse kendim gider alırım diyorum.
  • etomon kullanıcısına yanıt
    Twitter fenomeni derken

• wertymrt W kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin sadece İstanbul'da mı hizmet veriyor?

• Philips süpürge almıştım N11 den, Yurtiçi Kargo da 1 desi gözüküyor. Umarım yanlış ürün gelmez.

• Buarada arkadaşlar skandal bir haberi vereyim size, Sürat kargo samandıra aktarma komple çalışanlar grevdeymiş . dolayısıyla n11 hepsiburada vb. sitelerden aldığınız 11.11 de ürünler var ise sürat kargo samandıra aktarmada bekliyorsak . üstüne su içiçez büyük ihtimalle. çoğu kargoda ihbar inişi yok yazacak , bazılar aktarmada takılı kalacak.

teknobiyotikden almış olduğum işlemci 4 gündür samandıra aktarmada , kendilerini aradım grevdeler bekleyeceğiz bilgisi verdiler. Süratı arıyorsun zaten açarlarsa şans , açtıklarında bilgi vermiyorlar.

ben bu kadar rezil , kepaza bir kargo firmasıyla çalışan büyük teknoloji mağazalarının 3-5 kuruş az kargo parası ödemek için düştüğü durum ve müşterilerine yaşattığı rezalet durumu için utanıyorum cidden.
  • Saat kayışı sipariş ettim yerine çin malı Akıllı saat çıktı.
  • 11 kasim siparislerinden ptt ,ups, aras olanlar geldi.3 adet yurtici kargo var.hic biri gelmedigi gibi halen taşimada gozukuyor. subeye ulasanda yok. hepside p.tesi kargoye verilmisti

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.