< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrozenFlame -- 12 Kasım 2019; 16:40:3 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrozenFlame -- 12 Kasım 2019; 16:40:3 > |
Beyler 3 kg çay almıştım. Aradılar noterden vekalet istiyorlar polo için.
Vereyim mi yoksa dolandırıcılar mı? |
Ben de 200 liralık ssd siparişi vermiştim, 2500 liralık ekran kartı gelmiş, olur böyle şeyler, bu seferlik ürünü kabul ettim iade ile uğraşamam.
![]() Şaka bir yana geçmiş olsun hocam, umarım genel bir durum değildir ve sizin de sorunu hallederler. |
Çocuk için akülü araba sipariş etmiştim 1.0 tsi Polo gelmiş
|
Benim bildiğim sıcak fırsatlar üyeleri şuan ellerini göğe açmış ne olur aldığım ürün yerine daha pahalı olan yanlış ürün gelsin diyordur
![]() |
240 gb ssd sipariş etmiştim ordan. ekran kartınızın modeli neydi ?
![]() |
Makaraya vuranlar olmuş, olabilir hoş görmek gerek.
Ben teşekkür ediyorum konuyu açana anlaşılan ekstra bir durum var; tedbiri elden bırakmayalım, boyut benzer olsa dahi kargocu gitmeden açmayalım gördükten sonra imzayı atalım. |
Trol mü diye baktım adam 2006 üyesi. Durum resmen facia
|
120 GB SSD SÖYLEMİŞTİM GTX 1060 GELMİŞ SAGOL HOCAM
|
Aynı firma yanlış kargolama yaptı büyük ihtimalle N11 ile ilgili bişey değildir
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsad1905 -- 12 Kasım 2019; 16:36:2 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survivalist -- 14 Kasım 2019; 0:20:58 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrozenFlame -- 12 Kasım 2019; 16:54:19 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ala -- 12 Kasım 2019; 16:52:36 > |
|
|
|