Şimdi Ara

N11 yanlış sipariş tehlikesi ÇOK ÖNEMLİ !! (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
4
Favori
60.460
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
330 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Artık bilmiyorum hocam
    Hangi tarafta yamukluk varsa günahı boynuna
    1.5 yıldır uğraşıyorum
    Allah büyük

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim de sürat kargoda ürünüm vardı.Takip ekranında "IhbrInsYok" yazıyor ne demektir bu bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Firma ürünü kabul etmeye bilir N11 firmaya hiç bir şekilde yaptırım uygulamıyor sizi firma ile baş başa bırakıp kendi aranızda çözmeniz istiyor.
    N11 sorumluluk almıyor yani firma isterse işi yokuşa sürebilir.
    Zaten acayip pişman oldum . Bir daha da asla N.11 kullanmam. Ürünü kabul etmeme durumunda gerekli yerlere başvurumu yaparım. Ürünün tüm resimleri mevcut . Ürünün kutu içeriği aşşağıdaki resimde görülüyor. 1060 ekran kartı kutusuna koyup göndermişler . Yukardada dediğim gibi ne garanti belgeleri var nede vidaları.

N.11 pişmanlıktır..

N11 yanlış sipariş tehlikesi ÇOK ÖNEMLİ !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravalond -- 14 Kasım 2019; 9:12:9 >

• Legolasx kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende aynı durumdayım. Konusunu açtım, öne çıkarırsak belki birilerine ulaşabiliriz.
    https://forum.donanimhaber.com/surat-kargo-11-11-rezilligi-kargolar-kayboluyor--140794493

• quote:

Orijinalden alıntı: empire1530

Aynı durumdayım.
    Sürat kargo MH'yi aradım.Müşteri temsilcisi çok saçma cevaplar verdi teslim edilme tarihi yarın olarak planlanmaktadır bu yüzden sorun yok gibisinden.Ben de bu uyarı sorun teşkil etmiyor mu dedim.Aldığım cevap kargoda barkod basılmamış olabilir, yarın teslim edilmezse irtibata geçersiniz oldu.
    Barkod basılmamış değil, barkod siliniyor veya aşınıyor sanırım. Bu durumda nasıl takip ediyorlar kargoyu?

• Benim de aras kargo dagitima cikarip geri subeye goturuyor ne kadar amator bi firma n11 bu firmalara ne zaman iyi bi firca atacak ve hizaya sokacak acaba aksama kadar adamlari bekliyoruz 3 defa aradim evet mutlaka gelecegiz diyolar elbette ki yalan bugun de evde kimse yok nasil ulasacak bana cocuk oyunu herhalde aras kargo ve n11 pismanliktir!!!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: degobar

fotografium mağazasının sitesinde 3,750 liralık bir lens beğendim, yerleri sirkecide oraya uğrayıp lensi makina üzerinde denedik ve aldım, kredi kartına taksit olayı sadece internetten alınca geçerli imiş, eleman internetten satılmış gibi işlem yaptı ve ben malı alıp çıktım, 3 gün sonra kurye bir lens daha getirdi, depodan da çıkış yapıp göndermiş başka bölümdeki eleman adamlara telefon ettim cumartesi günü geçerken bırakacağım
    siz gibi dürüst insanlara hasret kaldık...
  • n11'den Seagate sata 3 500gb HDD aldım, onun yerine toshiba sata 2 500gb HDD geldi. Kutusu falan yoktu statik poşete sarıp koymuşlar. Bugün takıp test edeceğim muhtelemen 2.el ürün yollamışlar. RSAteknoloji adlı firmadan uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 14 Kasım 2019; 10:54:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: empire1530

Barkod basılmamış değil, barkod siliniyor veya aşınıyor sanırım. Bu durumda nasıl takip ediyorlar kargoyu?
    Bilemiyorum maalesef bekleyip göreceğiz.
  • benimde yurtiçi kargo da adresim yanlış çıkıyor geçen ki siparişimde uyardım yine aynısı oldu bir kargonun peşinden koşup duruyorum kargo firmaları artık tamamen s..mış 4 günde kargo gelmedi biraz önce mng geldi gitti kargom vardı baktım takibe şubede gözüküyor
  • Bu olay benim arkadaşın başına geldi, bir hırdavat mağazasından 11 Kasım'da akülü fener almıştı, onun yerine ağaç aşı macunu geldi. fatura ismi farklı kişiydi, iade talebi oluşturdu, bakalım bekliyoruz.
  • Benim siparişimde de sürat kargo teslim adresime bakmadan sistemde ki başka bir adresi girmiş. Hareketlerde ihbarinişiyok yazıyordu. Tesadüfen yolum aktarma merkezine düştü. İlk önce teslim edemeyiz dediler ısrar edince aramaya başladık. Tam bir kaos ortamı var. 1 saat sonunda kargomu kamyonun altında bulduk. Bulamasak ne olcaktı merak ediyorum. Diğer bir siparişimde silikon kılıftı ama kırılmaz cam geldi. Daha birkaç siparişim var merakla bekliyorum akıbetlerini

• bende incehesaptan 2 adet ram aldım. Kargo 3 günde istanbul içinde getiremedi. Bakalım ne gelecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolasx

Benim de sürat kargoda ürünüm vardı.Takip ekranında "IhbrInsYok" yazıyor ne demektir bu bilen var mı?
    Tamamen tahmin; İhbar var ancak iniş yok, yani, X lokasyonundan Y lokasyonuna gönderildi/gönderilmesi planlandı. X Lokasyonundan çıktı (En azından sistemsel olarak çıktı) Y lokasyonuna ulaşmadı (En azından sistemsel olarak ulaşmadı)
    Ne olmuş olabilir, X lokasyonunda sağda solda duruyor olabilir, araca yüklenmemiş ya da indirilmemiş olabilir, Y lokasyonuna sağda solda olabilir, ya da yanlışlıkla Z lokasyonuna gitmiştir.
    Bunlar iyimser tablolar ve normal süreci geciktirir ancak illaki kargo oralarda bir yerdedir.
    Bir de kötü senaryo var, o da kargonun o ya da bu şekilde kaybolmuş olduğudur.

Bunar benim tahminim, varsa başka bilen tam durumu anlatsın

• ben önce alışveriş yapacağım sitenin front-end'ine bakarım. n11'in sitesini 100 liraya yaptırabilirsiniz diye tahmin ediyorum. 1000 lira üstü bişey alacaksam mutlaka hepsiburadadan almaya çalışıyorum. satıcının hepsiburada olmasına gayret ediyorum ama ekran kartımı ve monitörümü farklı satıcıdan aldım hiç sorun çıkmadı anında geldi düzgün şekilde.
  • Ürünün üstünde oluyor ki fatura gibi bir şey. Yazıyor orada ne olduğu. İçinden de yazanın harici bir şey çıkması düşük olasılık gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: suphion

Tamamen tahmin; İhbar var ancak iniş yok, yani, X lokasyonundan Y lokasyonuna gönderildi/gönderilmesi planlandı. X Lokasyonundan çıktı (En azından sistemsel olarak çıktı) Y lokasyonuna ulaşmadı (En azından sistemsel olarak ulaşmadı)
    Ne olmuş olabilir, X lokasyonunda sağda solda duruyor olabilir, araca yüklenmemiş ya da indirilmemiş olabilir, Y lokasyonuna sağda solda olabilir, ya da yanlışlıkla Z lokasyonuna gitmiştir.
    Bunlar iyimser tablolar ve normal süreci geciktirir ancak illaki kargo oralarda bir yerdedir.
    Bir de kötü senaryo var, o da kargonun o ya da bu şekilde kaybolmuş olduğudur.

Bunar benim tahminim, varsa başka bilen tam durumu anlatsın

Alıntıları Göster
    İnşallah kaybolmamıştır teşekkürler.

• TV aldım 5800 geldi 😂

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.