Şimdi Ara

N11 yanlış sipariş tehlikesi ÇOK ÖNEMLİ !! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
4
Favori
60.468
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
330 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi ölücüler hadi hadi koşun polo duasına
  • Bugün n11'den sipariş ettiğim ürünlerden bi kısmı geldi sorun yoktu ürünler doğruydu ama kargo firması facia kutular darbe almış imza falan yok direk attı kaçtı yaptılar ürünü ben anlamadım bu sistem ne zaman düzelecek.
  • Ben de 18 liralık diş macunu almıştım, 1 kutu prima ıslak mendil gelmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ne aldıysam o geldi.
    Karışmış diyen dükkan sahibi kendi suçunu n11'e atıyor.
  • Paket yapan kişi karıştırmıştır.Zaten n11 satışı girişi açılmıyordu. Adamlar indirim yapıyor aldığım siparişleri göremiyorum.
    Sipariş kısmında kargo çıktısını alıp paketin üstüne yapıştırıyorsun aslında basit gibi duruyor ama yoğun zamanlarda karışıklı olabilir benim de başıma geldi.
  • Is yerinden arkadaş tras makinesi almıştı, onun yerine kahve makinesi gelmiş
    Ömer adamın adı da soyadını unuttum.

• Bana da pastel boya farklı marka geldi. Kesinlikle kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskocya -- 13 Kasım 2019; 20:42:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende incehesap mağazasından aldım. İnşallah bir karışıklık olmaz. Kargoyu kontrol edelim fakat kargocular beklemiyor ki. Bırakıp kaçıyorlar anında.
  • Bende ürün kayboldu herhalde sürat kargoda. Bugün şubeye gelmesi gereken kargoya 1 gündür herhangi bir veri girilmemiş. Kargo şirketleri de tokezlediler ,bugün şubeye gittim şube ağzına kadar bir firmanın kutularıyla doluydu. Çok yoğundular bir-çok iade vardı. Ihbarinisyok yazıyor bu arada basina gelen oldu mu?
    N11 yanlış sipariş tehlikesi ÇOK ÖNEMLİ !!

• Dyatlov-Legasov kullanıcısına yanıt
    Benim de 2 kargomda aynı durum var.yoğunluktan sanırım

• geçmiş olsun hocam gerçekten büyük bir sorun 11.11 de m2 ssd almıştım neyseki aldığım şey bana ulaştı , böyle 20 liralık telefon kablosu olsa bende delirirdim kargoyu annem almış çünkü yanında açamazdımda kargocunun
  • FrozenFlame F kullanıcısına yanıt
    3 günde 20 ürün almışımdır. trenyol da var. şimdilik sorun yok. akülü araba gelmedi daha. en önemlisi o.
  • Benimde yurtiçiden 2 ürünüm, mng'den 1 ürünüm gelmedi.
    Hala giriş belgesi düzenlendi diyor. 2 gün oldu var mı benim gibi olan?
  • Google Home Mini istemiştim herif Amazon Echo yollamış lan - iade ettim ben de.

• Dyatlov-Legasov kullanıcısına yanıt
    Sürat Kargo normalde çalışmayan bir firma, ne yaparsanız yapın asla burayı kullanan bir yerden sipariş vermeyin, arabaları yok çoğu şubenin, 2-3 kişi çalışıyor biri genelde müdür oluyor o bile masada kargo alıyor çoğu şubede. Ucuz etin suyu..

• quote:

Orijinalden alıntı: Survivalist

Çocuk için akülü araba sipariş etmiştim 1.0 tsi Polo gelmiş
    İade edip akülü alın hocam onların sıkıntı çıkaracak şanzımanı yok en azından

• N11 kendi yollamiyor ki hangi.magazadan alındıysa.orasi yolluyor. Ben Samsung Türkiye den M30s aldım kargoya verildi Note10+ çıkacak hali yok kargodan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Survivalist

Düzelttim hocam sağolasın
    Hocam sıfır km 1.4 tsı polo yok :D
    1.0 yap sen onu :D
  • N.11 den 11.11 tarihinde TEkMARSHOP adlı mağazadan FSP HYDRO 700 80+BRONZE 700W HD700 adlı ürünü aldim. Ürün açıklama kısmında sıfır ve kutusunda yazmasına rağmen facia şeklinde geldi. Ürünü bir tane eski 1060 ekran karti kutusuna koymuşlar . İçerisinde ne garanti belgesi ne vidaları vardı. Resmen sıfır fiyatına 2. El ürün göndermişler . Nasıl bir terbiyesizliktir gercekten anlamış değilim. Ürünü anında iade yaptım. Paramın geri gelmesini beklicem. Kurmuş olduğum sistemi deneyebilmek için 10 gün beklemek zorunda kalıcam.

• zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Hocam pek takip etmiyorum yakindan kusuruma bakmayin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.