Şimdi Ara

N11 yanlış sipariş tehlikesi ÇOK ÖNEMLİ !! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
284
Cevap
4
Favori
60.460
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
330 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oha hocam ya.. Yani hem başkasina teslim ediliyor teslim Alan da ürünü vermek istemiyor şaka mi bu? Ne almiştiniz hocam tam olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokaykac kullanıcısına yanıt
    Eskiden böyle yapmıyorlardı. Artık ne değiştiyse şerefsizlik yapıyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok çok çok tehlikeli olan şey askerlerimizin sınırda ve suriyede yaptığı görevdir veya kanser olmak çok çok çok tehlikelidir.

Ne kadar dertsiz tasasız insanlar var şu dünyada, Allah başka çok çok çok tehlikeli şey vermesin sana ne deyim.
  • n11 çok temiz patladı bu sefer. Arkadaşın bulaşık makinesini de 2 kere çekmişler karttan iade bekliyor bakalım ne zaman yapılacak. Birde fiyatı düştü sonradan 100TL
  • Bu başlığı gördüğüm için şu an N11'den hiçbirşey alamıyorum. Trendyol'da aynı satıcıyı buldum. Oradan alayım mecbur. Haksız mıyım acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuketiciserdar T kullanıcısına yanıt
    Kardeş Asker hayrına sınırda beklemiyor ki ücretini alıyor ve görevini başarı ile icra ediyor tehlikeli mi evet ölüm veya sakat kalma tehlikesi var fakat bu ölüm tehlikesi bir çok sektörde var.
    Kanser olmak tehlikeli olarak nitelendirilemez. Kanser olduysanız olmuşsunuzdur artık bir tehlike kalmamıştır.

Tehlike olmamış kötü bir şeyin olma durumunu temsi eder,olmuş bir şey artık tehlike olmaz.
  • biz oyuncak silah almistik cocuga, tank gondermeseler bari, park problemi var burada..

• Sürat ve yurtiçi den gelecek ürünlerim sorunsuz geldi. Problem hangi kargo şirketinde yaşanıyormuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen yıl normal bir zamanda N11'den satış yapan Ankara firmasına sipariş vermiş biri. Ürün kargoya teslim edilirken benim adresim seçilmiş. Fatura, aynı şehirdeki başka kişinin adına; adres benim adıma. Ürünü evdekiler almış. Baktım, sipariş benim değil. Satıcı firmayı aradım. Tamam, yarın aldıracağız dediler. Aldırmadılar. Bir daha aradım, yine aynısını dediler. Yine aldırmadılar. Sonunda iade için kargo şubesine gittim. Kargocuyla tanışıyorduk. O da fatura sahibini arayalım, güvenlik kamerası önünde ona teslim edelim dedi. Öyle ulaştırdık sahibine.
  • Playstore den bir mouse sipariş verdim.2 gün sonra geldi.Ama bir gün sonra bir kargo daha geldi yine aynı ürün.Acaba ben yanlışlıkla 2 adetmi sipariş verdim diye playstore ye baktım,yanlışda yok.Artık bi önceki arkadaş gibi aradım durumu ihza ettim çok sevindiler.Çalışanın biri gönderiyor ve hastalanıyor eve gidiyor.Bilgisayara da kayda geçmeden gidiyor.Ertesi gün başka mesai başka bir arkadaş siparişi görüyor ve aynı üründen oda gönderiyor.Bu yüzden 1 adet fazladan geliyor.Artık kendim gittim kargoya verdim gönderdim.Başkalarının hastalığı veya hatası herneyse yüzünden ben kul hakkı yiyemezdim değilmi arkadaşlar.
  • Jbl kulaklık, 54 tl civarıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

Geçen yıl normal bir zamanda N11'den satış yapan Ankara firmasına sipariş vermiş biri. Ürün kargoya teslim edilirken benim adresim seçilmiş. Fatura, aynı şehirdeki başka kişinin adına; adres benim adıma. Ürünü evdekiler almış. Baktım, sipariş benim değil. Satıcı firmayı aradım. Tamam, yarın aldıracağız dediler. Aldırmadılar. Bir daha aradım, yine aynısını dediler. Yine aldırmadılar. Sonunda iade için kargo şubesine gittim. Kargocuyla tanışıyorduk. O da fatura sahibini arayalım, güvenlik kamerası önünde ona teslim edelim dedi. Öyle ulaştırdık sahibine.
    aynı şey benim başıma geldi.Sipariş vermediğim ürün adıma kargolanmış olarak bana geldi. Firmayı aradım durumu anlattım. ne gönderin dedi ne aldıralım dedi bende kaldı ürünler. Asıl siparişi veren kişi problemi çözdü mü nasıl çözdü bilmiyorum.

sorun n11 kaynaklı olması zayıf ihtimal siparişi veren firma ve taşıyıcı kargo firma hatalıdır. N11 ürünleri kendi kargolamıyor sonuçta ve firma ekranına hatalı adres yansıyacağını sanmıyorum. Dediğim gibi hata adres etiketini yanlış pakete yapıştırmaktan ibaret.

ha iade etmez mi alıcı etmez o ayrı :) kendi adına ise firmanın iade hakkı olacağınıda sanmıyorum sonuçta hatalı gönderilmiş eft alıcı iade etmediği sürece geri alınmıyor buda aynı mantık.

• Bir keresinde 40 TL ye bisiklet gözlüğü siparişi vermiştim. Ertesi gün Kron bisiklet gelmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Kardeş Asker hayrına sınırda beklemiyor ki ücretini alıyor ve görevini başarı ile icra ediyor tehlikeli mi evet ölüm veya sakat kalma tehlikesi var fakat bu ölüm tehlikesi bir çok sektörde var.
    Kanser olmak tehlikeli olarak nitelendirilemez. Kanser olduysanız olmuşsunuzdur artık bir tehlike kalmamıştır.

Tehlike olmamış kötü bir şeyin olma durumunu temsi eder,olmuş bir şey artık tehlike olmaz.
    Geyiğinde hiç çekilmiyormuş.
  • Şu ana kadar 6-7 sipariş teslim edildi. Bir tanesinin faturası hariç sıkıntı yok. O da N11 kaynaklı değil satıcı kaynaklı.
    Fatura adresimde adres doğru, girdiğim isim hatalı benim ismim olarak geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 13 Kasım 2019; 13:29:20 >
    Serdarcım Ankaradaysan bi kahveni içerim, Balgattayım kızılay da Starbucks da buluşalım mı ?
  • quote:

Serdarcım Ankaradaysan bi kahveni içerim, Balgattayım kızılay da Starbucks da buluşalım mı ?
    Neden :)
    muhabbet ederdik ?
    Bak suan boşum mesaide bitti ?
    sanırım kızlardan pek hoşlanmıyorsun
  • quote:

muhabbet ederdik ?
    Bak suan boşum mesaide bitti ?
    sanırım kızlardan pek hoşlanmıyorsun
    Muhabbetinden keyif alacağımı sanmıyorum.

Hele kadın olduğunu hiç sanmıyorum.

Sen çekilmez düşüncelerini kendine göre arkadaşlarınla tartışabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.