Şimdi Ara

N11 yanlış sipariş tehlikesi ÇOK ÖNEMLİ !! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
4
Favori
60.460
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
330 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 liralık roll-on sipariş vermiştim külçe altın gelse hiç fena olmaz

Şaka şaka hakkımız olmayan bir şeyi istemeyiz. Bakalım bize ne çıkacak
  • ssd harika ürün gelmiş fiyatıda ben aldığımda bayağa yüksekti bunla idare et demişler
    geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende hemen 10 tl ye mause pad isteyeyim şansıma ne çıkacak yazarım 😁

• TV sipariş verenler için bir taktik veriyim.Aklıma yeni geldi.En azından kargo gelene kadar bir nebze insan daha az tedirgin olur.

Kargo takipte ürünün KG/DS değerlerine bakıyoruz.Daha sonra aldığımız TV'nin boyutları ile DS değerini hesaplıyoruz eğer kargo takipte yazan değer ile uyuşuyorsa sorun yok demektir.Ben hesapladım 9 DS çıktı kargo takipte de 10 DS yazıyor.Yani umarım öyledir. :)
  • Benim aldığım ürün kargoda şehir turu yapıyor. İstanbul içi 2 gündür kargo teslim edilecek.

N11 yanlış sipariş tehlikesi ÇOK ÖNEMLİ !!
  • Firmamız pazar yerleri sitelerinde iyi satış yapıyor. Sorun n11 kaynaklı değil.

-Yanlış gelen ürün, gönderici ile alakalı bir sorun. Büyük ihtimal kargo çıktılarını yanlış ürüne yapıştırdılar. Farklı siparişler yanlış kişilere gitti.

-Yanlış çıkan adres ise özellikle sürat kargo firmasında var. Nedendir bilmiyorum. Sürat kargo firması isim soyad hatta TC numaralarına bile alakasız adresler atamış. Gönderirken dikkat edilmezse, n11 şablon adresi doğru olsa bile giden adres sistemdeki oluyor. Üşengeç çalışan otomatik atıyor ve ürün başka adrese gidiyor. Benim adres bilgilerim hiç oturmadığım alakasız bir adres olarak kayıtlı bu firmada ve bir türlü düzeltemedim.

-11.11 ile alakalı yaşanan tek sıkıntı sistemin yoğunluğundan dolayı sipariş çıktısı, adeti vs. görememekti. Girilemiyordu ama onu da hemen çözdüler.
  • Aldığınız ürünlerin iade edilebilir olmasına dikkat edin. Örn: CD, iç çamaşırı, kitap, kopyalanabilir ürünlerin iadesi yok. Eğer iade edilelebilecek ürün satın aldıysanız problem yok siparişi teslim alip hata durumunda iade edebilirsiniz. Diğer türlü ürünleri arkadaşın dediği gibi kargo görevlisiyle kontrol edip teslim almanızda yarar ver.
  • Sıcak fırsat ile dolandırıcılığı karıştıran arkadaşlar var hayretle okudum yorumları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İncehesaptan gelen kargoyu video kaydı yaparak açtım. Salatalık çıkmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Survivalist

Çocuk için akülü araba sipariş etmiştim 1.0 tsi Polo gelmiş
    1.6 tsi polo yok yalnız
  • geçen gün n11 den kolonyağı sipariş verdim. adres bilgilerimi iş adresimle güncelledim iş adresime gelmesi için iş adresimi seçtim. ürün ev adresim baz alınarak çıkış yapıldı. satıcıya sordum bizlik bir durum yok kargo şirketi ev adresinizi baz almış dedi. ''saçmalık bu. kendi hatanızı kargo şirketine yüklüyorsunuz'' dedim. adres değişikliği dikkate alınmayacaksa neden adres güncelliyoruz arkadai...kafamda deli sorular
  • n11 kargoda kaybolan ürün için de birşey yapmıyor. 30 gün para iadesi bekledim. adı üstünde ürün kargoda kaybolmuş beni neden bekletiyorsunuz dediğimde satıcıya sizin probleminiz gibi konuşuyor. prosedür gereği kargo bulunmadan para iadesi yapmıyorlarmış...
  • 1tB ssd aldık yanlış gelirse 2080ti falan gelsin :D
  • 500 liralık kasa siparişi verdim, Asus Vg258QR geldi,Kutuyu görünce mutlu olmuştum en iyisi ses çıkartmamak sanırım
  • esfa kimyadan sabun aldım 5 liralık çeki kullanmak için bugün 3 fatura geldi farklı isimlere kesilmiş ama benim adres/telefon/maile. 2si çay biri sabun hiçbiri benim adıma kesilmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceza237

1tB ssd aldık yanlış gelirse 2080ti falan gelsin :D
    Everest rgb mouse gelebilir boyutları yakın
  • N11 den yukko mağazasından beyaz eşya aldım bakalım ne gelecek. Horoz lojistik ile geliyor aslında sorun yok gibi. N11 den son alışverişim.

Bundan sonra yukko vb. başka sitelere bakacağım 5-10 lira pahalı olsun sorun olmasın yeter.

• Bana da aldığım ürün yerine başka bir ürün geldi.
    Teslimat adresi ve teslim edilecek kişi bilgileri bana ait ama fatura bilgileri bana ait değil.
    Siparişimden farklı olarak kedi kumu yollamışlar.
    İade talebi oluşturdum. Bir de göndermekle uğraşmam gerek kutudan kumlar taşmış gönderirken sorun olmasın diye kutuyu bana gönderdiklerinden daha iyi hale getirmem gerekti!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gedavet86 -- 13 Kasım 2019; 11:25:6 >
  • Herkes orayı burayı suçlamış ama mesajlarda bakıyorum da bazı kişiler gelen ürünü vermesem mi gelen ürüne mi yatsam diye yazmış. Trolldür umarım da insanların içi kötü yüksek paralar kazanan firmaları hiç tahmin etmek istemiyorum. Bu herkesin başına gelebilir. İnsan olan kişi yanlış geldiyse gönderir.
  • mng den bir kargo gelicek bugün fakat ne geleceği hakkında en ufak fikrim yok mng ile gönderilecek bir ürün almadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.