Şimdi Ara

N56VZ GT650m ile yaşadığım problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Denemediğim yöntem kalmadı.Yeni soğutucu almanın da çözüm olduğunu zannetmiyorum.Size danışayım dedim.
    Problem şöyle:
    bende ASUS N56VZ laptop var. GT650M ekran kartı var. normalde saat hızı 950mhz
    ekran kartına yük bindiğinde saat hızını otomatik olarak 400mhz lere düşürüyordu sistem.ve hiçbirşey yapamıyorum.
    garantisi bittiği için,güzelce içini açtım,heatsinki söktüm temizledim,yeniden noctua termal macun sürdüm,ve kapattım.
    ama maalesef hala aynı.Oyuna girdiğimde, 93 dereceye çıkıyor hemen,sistem 93 hissedince de ekran kartının hızını düşürüyor ve berbat oluyor herşey.
    Ama benim derdim oyun oynamak değil. film izliyorum, ve madvr ile LAV filtreler kullanıp işlemi GPUya yaptırıyorum. Ama aynı şey oluyor, filmi açar açmaz 93 dereceye çıkıyor.İmkansız böyle birşey.
    sizce neden böyle olabilir. NEden sistem bu kadar sıcak olduğunu düşümnüyor. Çözüm öneriniz var mı acaba?
    teşekkürler

• ekleme: macunu yanlış sürmüşümdür diye tekrr açtım,tekrar söktüm ,temizledim ,yeniden sürdüm,ve laptopu kapatmadan, masaüstü mobitöre bağlayıp, uzay kasa gibi açıkta test ettim saatlerce. Yine aynı. 93,92,91 derece diyor,ve saat hızı 835 , 720,600 ve ardından 405mhz e iniyor.
    elimle heatsink e tutuyorum,elimi yakmıyor,93 olması imkansız !!!
  • Ekran kartı için Bios güncelleme si deneyin bende 6850 hep 50 derece idi hiç iniyordu bende yeni Bios Flash ladım şimdi sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih19uyar -- 26 Ocak 2015; 13:54:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatih19uyar kullanıcısına yanıt
    deneyeceğim,umarım işe yarar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.