Şimdi Ara

N56VZ Recovery cd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

W8 illallah ettirdiği için W7 ye dönmek istiyorum dernekte o kadar fazla post var ki aradığım konuyu bulamadım, biri kısaca bana nasıl recovery cd si yapabileceğimi söyleyebilir mi? Biraz kurcaladım ama sonuca ulaşamadım. Bir de Windows 7ye geçen arkadaşlar memnun mu?

Şimdiden teşekkürler

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende merak ediyorum birisi yardım eder inşallah
  • win8 de sağ kısımda arama yeri mevcut, oraya "ASUS" yazınca asusla ilgili programları bulacaktır, asus recovery den disk oluşturabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliosmanyıldız

win8 de sağ kısımda arama yeri mevcut, oraya "ASUS" yazınca asusla ilgili programları bulacaktır, asus recovery den disk oluşturabilirsiniz.

teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanerdem

quote:

win8 de sağ kısımda arama yeri mevcut, oraya "ASUS" yazınca asusla ilgili programları bulacaktır, asus recovery den disk oluşturabilirsiniz.

teşekkürler :)

rica ederim, sorun çözüldü mü?
  • evet ama şu anda bunu yazdıracak dvd yok alınca yapıcam :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo - RECOVERY
    15 yıl önce açıldı
    Ultimate BOOT CD!...
    20 yıl önce açıldı
    Asus K53sv boot hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben freedos alıp Win7 yükleyeceğim peki ben nasıl yaparım ?
  • Bildiğim kadarıyla Asus Windows 8 le birlikte Al Recovery burner olayını bitirdi , Windows üzerinden kurtarma sürücüsü oluştur diyerek 16gb lık bir usbye recovery kısmını bootable olarak atabilirsin eğer Asus programı işine yaramazsa.
  • ben format çektiğimde recovery kısmını tümden silmiştim. recovery tekrar servise göndermeden yükleme şansı varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcan3883

ben format çektiğimde recovery kısmını tümden silmiştim. recovery tekrar servise göndermeden yükleme şansı varmı

bende sildim bilmeden. siz geri yükleyebildiniz mi
  • Bende ikinci el olarak aldım. Recovery silinmiş. Nereden edinebiliriz
  • artık win8 önyüklü olarak satılan laptoplarda kurtarma DVD leri oluşturmaya izin vermiyorlar. recovery için iki seçeneğiniz var.

1 ) Windows logo tuşu+R tuşuna basarak Çalıştır'ı açın ve RecoveryDrive.exe yazarak Tamam deyin. çıkan pencereden en az 16gb lık bir usb yada harici medyayı bilgisayarınıza
    iliştirerek ileri deyin yönergeleri izleyerek işlemi bitirin. sonunda hdd deki kurtarma bölüntüsü silinsinmi diye soracak. silmezseniz iyi olur. önce yedeği deneyin sonra silersiniz. artık sıfırlama yapmak için harici
    medyayı takarak sıfırlama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
    2) asubactracker aracını kullanmak. bu yöntemle ise 1.deki işlemin aynısı ancak harici medyayı takııp bilgisayarı yeniden başlatıp, harici medyadan açtığınızda format atar gibi
    diskinizi bölümlendirerek bilgisayarınızı ilk aldığınız hale getiriyor. bu en iyi yöntem. eski kurtarma DVDsi oluşturma mantığının aynısı. 2 yötemi kullanmak içinde kurtarma
    bölüntülerinin sağlam birşekilde hdd de bulnması gerekiyor.

aracın nasıl kullanılacağını burada anlattım.http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=80999302

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgürluk allaha kulluktur -- 18 Kasım 2013; 15:26:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mcan3883

ben format çektiğimde recovery kısmını tümden silmiştim. recovery tekrar servise göndermeden yükleme şansı varmı

http://www.enpedi.com/2010/12/asus-gizli-kurtarma-boluntusunu.html

Burdan yardım alabilirsiniz.Asus bu arada silinen RECOVERY'leri serviste ücretsiz yüklüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.