Şimdi Ara

n70 dogubank piyasasına ne zaman duser?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• var bende 1000 dolar
  • doğubanka çoktan düştü ama 1-2 adet falandı bir ara van hoıjdonk demişti
  • doğubanka düşse bile spot yasasından dolayı alınmaz
  • dogubank ana girişte var ilk sağdaki dukkan fiyat 950 usd dedi rengi sarı birde i-mate k-jam vardı 1200 usd i-mate jasjar 1500 usd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzmete -- 9 Ekim 2005, 18:04:05 >
  • demek dustu diyosunuz dogubank piyasasına coktan... beyler bi arkadas da yukarda bahsedmiş ben simdi alsam patlar mı bende bu yasa masa cıktı yaa simdi..5 milyona kayıt ettirsem olr dimi bi problem cıkar mı?bi de tam fiyat galiba 950 dolarla 1100 dolar arasında degisiyo anladıgım kadarıyla su fiyatı da bi kesinlestirilirse guzel olr simdiden herkese tesekkur...
  • Deli misin 1000$ lık telefon spot alınır mı.Ya kaydettiremezsen ne olacak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki o zaman n70 turkiyede cıktıgında garantili fiyatı mı 1000 dolar olr?
  • o telin fiyatı piyasaya girdiginde 1200 1300 ytl olur
  • yaklasık o fiyatı bulur cunku 6680 daha yeni 900 ytl oldu ilk cıktıgında oda 1200 ytl cıvarındaydı
  • arkadaşlar yazmayım diyorum ama yazmadan edemiyorum

ben her girşimde buna benzer bir topic açıldığını görüyorum ve bunu yazanada aşağı yukarı aynı kişiler sıkılmadan aynı cevapları veriyor.. üstelikte bunu yapanlar bu forumdaki mesaj sayısı 500 veya 1000 e yakın. hatta 1000 in üzerinde..

burası geyik platformu değilki bilgi platformu niye bu kadar kişi aynı şeyi yazmak yerine benzer konudaki onlarca topicten birinin linkini verip olayı kapatmıyor.. ben sırf bu yüzden arama yaparken zorlanıyorum.. bence mesaj kirliliğinden başka bişey değil
  • n60 ne olur arkadaşlar oda çıktı piyasaya bilen varmı
  • Yeni çıkan yasadan sonra doğubank telefon cazibesini kaybetti zaten.

Ayrıca bu konu defalarca açıldı lütfen arama yapalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.