Şimdi Ara

N73'den sonra N79'mu 6220 C mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar. Bozulduğu için sattığım N73 ümün yerine aşağı yukarı aynı özelliklerde bir Nokia telefon alacağım kısa zaman içinde..Bütçem 650-700 TL. arası..N79 ve 6220c arasında bocalıyorum..Benim için önemli olan kullanım kolaylığı (özellikle tuş takımı), ekran ve ses kalitesi..önerilerinizi en kısa zamanda bekler, şimdiden teşekkür ederim

• 6220 Classic iyi bir telefon,bizzat kullandım ve arkadaşım kullanıyor. Hızlı bir telefon,kamerası başarılı, karanlık çekimleride gayet güzel. N serisi olacaksa N73 tercih edilmeli. N79 için iyi yorumlar okumadım.
  • Kolay kullanım diyorsanız 6220c daha kullanışlı, ama malzeme kalitesi pek iyi değil. Ben n79 da kullandım ama pek sevmedim. Bunların dışında ben size k850, g705 önenirim.
  • sağolun arkadaşlar..Bi daha N73 kullanmak istemiyorum..Güzel fotoğraf çekiyordu ama menülerinin yavaşlığı beni deli ediyodu..SE düşünmüyorum, yıllardır Nokia'ya alıştım..6220 c aklıma yatmaya başladı
  • 6220c 'de, n73'de ki yavaşlamanın onda biri yok fakat n79'da yavaşlama mevcut, kamerası da 6220c kadar değil lakin wi-fi bulunuyor. Karar senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bilge_ -- 18 Mart 2009; 13:09:04 >
  • Arkadaşlar bende şuanda kullandığım N78i satıp, N79 almayı düşünüyorum ama kafama takılan 2 şey var:
    1. konuşma ses netliği nasıl? (N78 berbat... hem hışırtı çok hemde, 10 dakikadan sonra acayip derecede kulağım ağrıyo!!!)...
    2. Kamera fotoğraf çekimi N78 den kötümü? Yorumlara bakarsan berbat diyolar
    Kullanan arkadaşların önerilerini bekliyorum teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alican60

Arkadaşlar bende şuanda kullandığım N78i satıp, N79 almayı düşünüyorum ama kafama takılan 2 şey var:
    1. konuşma ses netliği nasıl? (N78 berbat... hem hışırtı çok hemde, 10 dakikadan sonra acayip derecede kulağım ağrıyo!!!)...
    2. Kamera fotoğraf çekimi N78 den kötümü? Yorumlara bakarsan berbat diyolar
    Kullanan arkadaşların önerilerini bekliyorum teşekkürler...

Bence al birini vur ötekine. Başka modellere bakın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya biraz evvel bir arkadaş da 6500 s ve 6210 navigator modellerine de bak dedi tavsiye etti..kafam karıştı şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragline -- 18 Mart 2009; 13:24:46 >
  • Ben 10 gündür 6220c kullanıyorum.Fotoda tek geçerim.Müthiş çekiyor..Xenon ışık ta var.Gece gündüz süper fotolar alabilirsin.Yalnız video güzel çekmiyor ve de şarzı max 2 gün bilgine....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMADEUS36 -- 18 Mart 2009; 18:21:20 >
  • Şu N70 'den bi kurtulsam başka bişey istemiyorum
  • arkadaşım 6220cl. nasıl güzel video çekmiyorki 640*480 30fps kayıt
    bu arada n79 tavsiyemdir.n79 kamera dışında diğer özelliklerde daha iyi
  • n73ten sonra bence n79a geçmeniz daha mantıklı
  • n79 batarya olarak daha güçlü ayrıca agps ve wifi var + 4 gb kart ve 3 ay navi üyeliği ile 6220c ile aynı paraya geliyor... Ben de n79 diyorum...
  • geçende bir nokia shop ta N79 incelemiştim..Tuş takımı biraz sert gibi geldi bana sanki...
  • xenon flash + 5mp kamera ile 6220 şimdilik en iyisi.
  • N79 tavsiye ederim.
  • bu gidişle karar veremicem galiba..fikir birliği yok
  • ben wi-fi özelliği olmasını yeylerim dolayısıyla n79 u alabilirim fakat başka yerlerde yorumları okudum hekes donma oluyo dio annamadım .. bu arada 2 versiyonu var ilk seri kapak deiştiremiyosun 2 seride 3 kapakta deişiyo küçük bi ayrıntı :)
  • N79 kullanıyorum üstte bahsedilen yavaşlık falan yok. Kamerası gündüz çok iyi çekiyor fakat gece karanlıkta çok kötü. N79 ü bile ararsın gece çekiminde Ama diğer herşeyi süper kesinlikle tavsiyemdir.
  • N79 şimdiye kadar nokia'nın çıkarttığı her özellikten bulunsun n serileri içerisinde ince hafif kibar olsun dediği ve fiyat olarakta yüzleri güldüren tek telefonu gibi. Bir kaç problemi var ama ilerleyen zamanlarda yeni firmware'lerle düzelir, sonuçta pek donanımsal eksikliği yok. N79 tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.