arkadaslar N73 deki video ve resimleri şifrelemek istiyorum bunu yapabileceğim bir program varmıdır? warsa nerden bulabilirim şimdiden ilgilenenlere teşekkürler
yardım edebilicek kimse yokmu arkadaslar
n73 ana konusuna sorarsan daha iyi olur.ayrıca googleye şifreleme programı yazıpta arayabilirsin,ayrıca dh'Deki symbian programların olduğu konuyada bakabilirsin..mutlaka bitane bulurdun yaniii..
arkadaslar N73 deki video ve resimleri şifrelemek istiyorum bunu yapabileceğim bir program varmıdır? warsa nerden bulabilirim şimdiden ilgilenenlere teşekkürler
konuyu burda açmamalıydın ama yeni olduğun için bu seferlik koyuyorum linki gayet güzel ve hızlı bir program BURDAN YÜKLE
quote:
Orjinalden alıntı: klasör x
quote:
Orjinalden alıntı: yankstyle
konuyu burda açmamalıydın ama yeni olduğun için bu seferlik koyuyorum linki gayet güzel ve hızlı bir program BURDAN YÜKLE
walla aradım ama bulamadım bu seferlik bole olsun saol
arkadaşımwww.nokiaturk.com.tr adresinden istediğin programı rahatlıkla bulabilirsin