Bildirim
N79 Bluetooth,Radyo sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Nasıl format attınız? Soft? Normal? Hard? -
telefon ekranın *#7370# yapıp format attım attıktan hemen sonra radyo çalışıyodu ama dün denediğimde radyo ve bluetoothu çalışmadı.Yeniden aynı şekilde format attım ama çare oolmadı -
Çok ilginç ya ve attığınız normal format. Hard format attınız mı hiç? -
Yok hiç atmadım.İLk kez format atıım zaten telefonu aldığımdan beri -
Hard format atmanızı öneririm hocam. -
Nasıl oluyor hocam hard format? -
Telefon kapalıyken. * 3 medya kapatma tuşuyla hard formatı gerçekleştirebilirsiniz, cihaz kapalıyken yapacaksın işlemleri. hepsine basılı tut 2-3sn çekme. -
arkadaşlar merhaba n79 uma hard format attım buletoh ve radio çalışmıyor ne önerirsiniz yardıma ihtiyacım var acil. -
birkaç gün kullan kendiliğinden geçebilir hard format sonrası bazı sorunlar çıkabiliyor bende birkaç günde kendiliğinden geçiyordu -
Aynen kardeş bazı özellikleri kendiliğinden geldi ama şu bluetooth bir türlü düzelmedi sinir oldum int baglantısı kurmam için çok önemliydi şu sıralar neyse teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydjenergy -- 7 Temmuz 2011; 16:12:32 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X