Bildirim
N79 Bluetooth,Radyo sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nasıl format attınız? Soft? Normal? Hard? -
telefon ekranın *#7370# yapıp format attım attıktan hemen sonra radyo çalışıyodu ama dün denediğimde radyo ve bluetoothu çalışmadı.Yeniden aynı şekilde format attım ama çare oolmadı -
Çok ilginç ya ve attığınız normal format. Hard format attınız mı hiç? -
Yok hiç atmadım.İLk kez format atıım zaten telefonu aldığımdan beri -
Hard format atmanızı öneririm hocam. -
Nasıl oluyor hocam hard format? -
Telefon kapalıyken. * 3 medya kapatma tuşuyla hard formatı gerçekleştirebilirsiniz, cihaz kapalıyken yapacaksın işlemleri. hepsine basılı tut 2-3sn çekme. -
arkadaşlar merhaba n79 uma hard format attım buletoh ve radio çalışmıyor ne önerirsiniz yardıma ihtiyacım var acil. -
birkaç gün kullan kendiliğinden geçebilir hard format sonrası bazı sorunlar çıkabiliyor bende birkaç günde kendiliğinden geçiyordu -
Aynen kardeş bazı özellikleri kendiliğinden geldi ama şu bluetooth bir türlü düzelmedi sinir oldum int baglantısı kurmam için çok önemliydi şu sıralar neyse teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydjenergy -- 7 Temmuz 2011; 16:12:32 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- çin nokia imei değiştirme kodu
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- telefondan hesap makinesi silindi
- ithalatçı garantili ne demek
- snapdragon 8 elite antutu
- xiaomi whatsapp sorunu
- silinen fotoğrafları geri getirme
- secure folder nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X