Üstadlar , 3G 'ye uygun , Çift kameralı , GPS destekli , Wifi'li telefon alacağım. Bütçemin üst sınırı 700 lira. N79 ve G705 arasında kaldım. N79'un özellikleri çok iyi , G705'in de kayar kapaklı güzel görünümü arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Başka tavsiye edebileceğiniz cihaz var mı?
Eğer Program yükleyim.Gps i ücretsiz kullanıyım diyorsan.N79 almalısın.G705 Java tabanlı olduğu için program çeşidi yok.
g705
N79'un görünümünden çok hoşlanmadım. Beni cezbeden bir model bulamazsam G705 alacağım sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: kl_emre_1905
Eğer Program yükleyim.Gps i ücretsiz kullanıyım diyorsan.N79 almalısın.G705 Java tabanlı olduğu için program çeşidi yok.
yanılıyorsun çok kaliteli java ugulamalar var
görünüşe aldanma derim.n79 daha iyi bir seçim olacaktır
ikisi de güzel telefon g705 kullandım şimdi n79 alacağım
g705 ..
N79 symbian 9.3 işletim sistemi var. programlar konusunda hiç sıkıntı yaşamassın. görünüşü de hiç kötü değil n79 un özellikle siyah rengi. kamera konusunda n79 g705 i ezer geçer.
sony ericsson un kamera konusunda ne kadar iyi olduğunu bilmiyorsunuz heralde. o kısım hiç belli olmaz.
g705 daha iyi çeker
quote:
Orijinalden alıntı: frt-_-ctn
g705 daha iyi çeker
tabii ki.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme