Yarın ikisinden birini alacağım arkadaşlar sizce hangisi? Nedenini de yazarsanız sevinirim.
w960ı 1000 küsürlere almayacaksın di mi :) ben ikisini de önermem sonyericsson p1i al derim
quote:
Orijinalden alıntı: ŞahEser
w960ı 1000 küsürlere almayacaksın di mi :) ben ikisini de önermem sonyericsson p1i al derim
Daha büyük ve dokunmatik ekranı, bence çok başarılı olan tasarımı, kamerası nedeniyle W960 derim. Ancak iki cihazda fiyatını haketmiyor, bunu belirtmek gerek. Şu sıralar fiyat aralığınızada uygun olan iyi bir F/P cihazı var: P1i. Yanınada size yetecek kadar hafıza kartı alırsınız, artan paranızda cebinizde kalır
quote:
Orijinalden alıntı: Figure
Daha büyük ve dokunmatik ekranı, bence çok başarılı olan tasarımı, kamerası nedeniyle W960 derim. Ancak iki cihazda fiyatını haketmiyor, bunu belirtmek gerek. Şu sıralar fiyat aralığınızada uygun olan iyi bir F/P cihazı var: P1i. Yanınada size yetecek kadar hafıza kartı alırsınız, artan paranızda cebinizde kalır
Alıntıları Göster
n81 8gb 699 ytl ye aldım suan bazı yerlerde kampanyalar var bu sekilde.neresi haketmiyor anlamıyorum kamera herkes için cok buyuk bi ozellik değil..ayrıca w960 n81 8gb ın 2 katı fiyatta. nası bi seceneklerdir bu,1300 civarlarında okadar tel varki
quote:
Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté
n81 8gb 699 ytl ye aldım suan bazı yerlerde kampanyalar var bu sekilde.neresi haketmiyor anlamıyorum kamera herkes için cok buyuk bi ozellik değil..ayrıca w960 n81 8gb ın 2 katı fiyatta. nası bi seceneklerdir bu,1300 civarlarında okadar tel varki
Alıntıları Göster
çok ağır ve kaba bir telefon bence n81
quote:
Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté
Müzikte, oyunda, videoda herkes için önemli özellikler değil. Peki nasıl yardımcı olacağız o zaman? Kime göre, neye göre söyleyeceğiz? Fiyatı iki katına denk getirmek için midir bilinmez, fiyatlarda değişiklik yapmışsınız. N81 fiyatı HB'de 941 YTL iken, W960 HB'de 1.175 YTL dir. Kampanya illaki her cihaz için bir yerde ya da belli sürelerde olabilir. Genel fiyatlandırma göz önünde bulundurulmalı. Son olarak biraz sakin olun, sadece cihaz öneriyoruz. Sizin kullandığınız N81'e birşey söylemedim.
quote:
Orijinalden alıntı: ŞahEser
çok ağır ve kaba bir telefon bence n81
Alıntıları Göster
n81 8gb yi kullandım bildiğim bi telefon. Ancak tavsiye etmiyorum,arkadaşında dediği gib büyük iri bi tel ama teknik özellikleri çok sınırlı.samsung innova veya n95 gibi büyük olmalarına rağmen özellikleri iyi değil. w960 ta yine tek tip bi cihaz onuda tavsiye etmiyorum.Güncel teknolojileri barındırmıyo.
n81 8gb yi kullandım bildiğim bi telefon. Ancak tavsiye etmiyorum,arkadaşında dediği gib büyük iri bi tel ama teknik özellikleri çok sınırlı.samsung innova veya n95 gibi büyük olmalarına rağmen özellikleri iyi değil. w960 ta yine tek tip bi cihaz onuda tavsiye etmiyorum.Güncel teknolojileri barındırmıyo.