Şimdi Ara

N85 mi,N79 mu yoksa NOKIA 5800 XpressMusic mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,N85,N79 veya NOKIA 5800 XpressMusic alacağım ama karar veremedim bir türlü :) N85'te kayan kapak sistemi güzel yapılmamış diyorlar.NOKIA 5800 XpressMusic'in de Ocak ayından önce üretilen telefonlarda hoparlör sorunu varmış.Bu yüzden N79'a kayıyor aklım.Sizce hangisini almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyubi -- 31 Mart 2009; 16:24:27 >

• Arkadasım bıkere 5800 almanı kesınlıklen onermem bıkere cok kalın ve ekranı kucuk uzun ama genıslıgı kucuk ... ve dokunmatık ekranı cok kotu iphone nun yanına degıl tozuna bıle yaklasamaz n85 cok kalıtelı bı telefon kızagı kotu demıssın nokianın e65 ve 8800 serılerınden baska butun telefonların kızagı ıyı sayılmaz n85 de ole yanlız kotu sayılmaz n85 almanı onerırım gayet sık ve guzel bır telefon ...
  • N85'in kötü tarafı sadece bu değil.Nokia'nın kendi sitesindeki forumlarda N85'in kendine durmadan reboot çektiği söyleniyor.Kızağı iyi değil,forumda ararsan N85 sorunları diye almayın diyen çok kişi göreceksin.Bence N79 daha mantıklı bu duruma göre
  • bende telefon alacakken aynen senin gibi bu 3 telefondan birini seçecektim ve sonunda n85'i seçtim.

sadece ve sadece sürgü'de sorun olabilir n85'de ama deneyerek alırsan o sorunda ortadan kalkıyor. ben kullanıyorum ve sürgüde hiç bir sorun yok.
  • Ben N79'u seçmeye doğru gidiyorum.Bu kadar reboot şikayeti filan olan telefon iyi olamaz.Phone Arena diye bir site var telefonların incelendiği,orada da artılardan çok eksiler var N85'te.Bu kadar şikayet edilen bir telefona gidip de 800 küsür TL vermek içime sinmiyor maalesef ki.

Bu fikirlerimi değiştirecek bir ispatı olan yok mu xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyubi -- 31 Mart 2009; 19:35:45 >
  • benim de içimden geçen bir soruydu bu... ama ben n79 n95(8gb) ve n85 arasında kalmıştım... n85 in sorun vermesi dışında diğerlerine göre daha mantıklı gibi. ama sorun olduğunu duyunca ve fiyat olarak n79 öne çıkıyor... sonuçta n79 650 tl civarı,n85 850 tl civarı... 200 ytl n85 e vereceğime n95 alırım 8gb lık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abcdef_23 -- 31 Mart 2009; 20:06:04 >
  • Yani bu durumda N79 mu diyorsun yoksa N85 mi? xD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k790 mı w810 mu??
    17 yıl önce açıldı
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • n95 8gb ve n85 arasında ne fark var

telelfon hızları wifi hızları farkı nedir acaba??

birde n 85 de oled 2,6 ekran war n95 2,8 tft ekran büyük aslında n85 sorunlu olduğu için n 95 alınırmı
  • Bu durumda N79 mu diyorsun yoksa N85 mi? xD
  • 5800 ı olan herkes de nerdeyse bi' sorun var onu kesinlikle alma...
  • Sorun N85 ve 5800'ler de ama bir sürü kötü yorum yanında bir de al diyenler çıkınca N85 için insanın kafası karışıyor :D

5800'i eledim listeden.

Bu durumda N79 mu diyorsunuz yoksa N85 mi? xD
  • N79 iyi bir tercih ama N85 diyorsan N86 da çıkıyor biraz beklemek lazım çünkü N85'in fiyatı az da olsa düşecektir.
    Bu arada N79'un fiyatı 620TL'ye kadar inmiş.

http://www.ceptikla.com/cep-telefonu/N79/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 31 Mart 2009; 21:02:13 >
  • Benim sorunum N85'e güvenememek.Berbat diyenler olmasa,iyi diyenlerin tavisyesine uyup N85 alırdım.N86 pahalı olur =) N85'te dediğim gibi kötü yorumlardan kaybediyor benim için.

İkisi arasında kaldım çıkamıyorum =) Biri yardım etsin xD
  • geniş dokunmatik ekran olsa da olur olmasa da olur diyorsan, kızaklı olması şart değil diyorsan kesinlikle ve kesinlikle N79. fiyat performans olarak kaçmaz bu telefon. ve bir sorunda yok ne donanım ne yazılım. ve en hafif en küçük Nserisi N79.
  • arkadasım baskalarının yorumları senı etkılemesın gıt al kullan gor ondan sonra anlarsın N85 dıyorum kesınlıklen tavsıye ederım ...
  • Tanıdıklarımda olsa kullanırdım da yok,başkalarının yorumları etkilemiyor beni.Bu kadar şikayet varsa etkilenme değil,sorun vardır ki şikayet var.
  • hehe karışmış bura... benim arkadaşta 5800 var,dokunmatik ekran dışında hiçbir artısı yok 5800 ın... n95 ile mukayese ettik 5800 ı,n95 çok daha iyi,hem dışarıya yükses ses verme,hem fotoğraf kalitesi hem de kullanış olarak...
    ben olsam 5800 ı baştam elerdim... param varsa n95 8gb alırdım,param az ise n79 alırdım
  • İçlerinden en memnun edecek olanı N79 gibi görünüyor, ayrıca fiyatı da uygun diğerlerine göre.
  • bende n79 alacaktım ama n95 8gb tı görünce ona çok heves ettim... dışarı verdiği sesi manyak,xpressmuzik lerden bile daha iyi.
  • Büyük ihtimalle N79 alacağım bir mağazada tuş takımını baktıktan sonra xD Teşekkürler herkese
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.