Şimdi Ara

n90 hakkında yardım lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar n90 sahibiyim uzun süredir problemsiz kullandım fakat bir zaman sonra telefon kapanıp açılacak diye uyarı vermeye başladı daha sonrada sim kart kaydı yapılamadı hatası veriyor.bende bir tanıdığım vasıtasıyla telefona baktırdım sim kart yuvasında sıvı teması olduğunu ve temizlediğini söyledi.daha sonra telefon 1 ay kadar normal çalıştı ama tekrar aynı arızayı veriyor.internetten versiyon yükseltilmeside yapıldı.soft ve hard formatta atıldı ama bir düzelme yok bu arada ankarada oturuyorum.bana yardım edebilirmisiniz ilgilenenlere şimdiden teşekkürler.bu arada versiyonu 5.0607.7.3 16-02-06 rm-42

• HDD'li telefonların ne zaman bozulacağı belli olmuyor. ne yazık ki nokia HDD'yi telefona da soktu! Neredeyse PC'lerde flash HDD'ler kullanılmaya başlanacak. HDD gibi hassas bir aletin mobil telefona koyulması çok saçma. Bazı cihazlarda sarsıntı algılayıcılar var. Ama bence HDD'li telefon alınmaz.

Senin sorununa gelirsek cihazı uzun süreli olarak sabit bir yerde kullan. Müzik çaları aç. Müzik çalarken kendi kendine kapanacak vs diyorsa HDD'de sorun olabilir. Bunun haricinde hakikaten sıvı teması varsa neresinin bozulmuş olabileceğini tespit etmek zor. Bazı servisler bu işi hakkıyla yapar ve cihazı söküp sıvı teması olsa da yapmaya çalışırlar. Ama KVK ve Genpa gibi servisler cihaza dokunmaz. Neden? Çünkü sıvı temaslı bir cihazın bir yerini yapsa da diğer yerinde sorun çıkacaktır. Bunun sonu gelmez. Çok nadirdir bu halden kurtulan cihazlar.

Dediğimi dene. Kapanıp açılacak derse ya HDD'de sorun vardır ya da onu besleyen güç devresinde ya da RAM'de. Benim düşüncem bu. Allah kolaylık versin.

• Bence direk aldığın yere götür.
  • arka arkaya format atmaya devam et olmadi mecburen servise
  • Network KILLER a katılıyorum.
  • SIVI TEMASI BENIMDE BASIMA GELDI TELEFONU TUVALETE DUSURDUM ama telefoncu 10 dakikada yapti tekrardan ici suya benzer bir sivi ile dolu kaba koydu telefonu yalitkanlik ozelligi var falan filan dedi dedim herhalde salliyor ama sok oldum telefonu topladi verdi netice itibari ile sivi temasindan korkmayin usta bir ele teslim edin yeterki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 30 Ekim 2007; 20:29:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.