Bildirim
n95 8gb - E71
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
mail, sms, boyut önemli ise E71 öneririm ben -
n95 8gb kaba bir telefon e71i bizzat görmedim... yalnız e71 iş telefonu tarzında n95 8gb multimedia telefondur en iyisi bir mağazaya gidip ikisini de inceleyin -
inceledim fakat kullananların fikrini sormak istedim -
ben kullanamadım ikisinide ama inceledim e71 çok şık bir telefon incecik o minicik 50-60 tane tuşcuk çok şirin ama pek kullanışlı durmuyo ekranı çok kaliteli yatay ekran kullanımı çok zevkli n95 8gb 2.8 inç ekranıyla çok kullanışlı kamerası süper ama biraz boyutları büyük yinede sorun yaratıcağını sanmam eğer fotoğraf çekerim diyosan kesinlikle n95 8gb almalısın e71 tatmin etmeyebilir zaten sms mail falan ikisindede var ben n95 8gb tavsiye ederim büyük ekran + kaliteli kamera -
N95 tavsiye ederim ben de -
e71 -
N95 8GB veya N85 -
Her ikisinide kullandım ve kullanıyorum. E 71'deki küçük tuş meselesine kesinlikle katılmıyorum benim gibi elleri çok büyük olan birisi bile bu telefonu şıkır şıkır kullanıyorsa da herkesler rahatlıkla kullanabilir. Mail ve SMS diyorsan kesinlikle E71 derim hem Türkiye'de ki E71 lerin klavyesine dikkat ederseniz Türkçe (ı,ü,ğ,ş,ç,ö harfleri var) ve mükemmel yazma kolaylığı sağlıyor. Ayrıca E71'in internet tarayıcısı kesinlikle N95'ten çok daha kaliteli. Ha şu bir gerçekki fotoğraf kalitesi ve müzik deyince N95 tartışılmaz fark atar (ne de olsa Carl Zeis) ama yok bunlar benim için önemli değil dersen E71 ile ilgili son bir cümlem var. Hızlı ama gerçekten çok çok hızlı...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X