Şimdi Ara

N95 vs N96

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar kullandığım N73'den sıkıldığım için telefonumu daha üst bir N serisi üyesi ile değiştirmeye karar verdim..(Wi-fii en büyük faktör :) Size sorum N95 ile N96 arasındaki farka değecek kadar özellik var mı ? N95 alacak kadar param var ama N96 almak için kendimi sıkmaya değer mi ?Yorumlarınızı bekliyorum..

• walla bendede ayni n 73 war ama samsung dusunuyordum iki hatli olan ama n serisi herzaman super hele n95 super super....
  • N95'in ram belleği düşük olduğu için web de gezinirken hafıza dolu uyarısı çok alabilirsin. N96'da öyle bi sorun olmaz ancak işlemci olarak biraz daha n95'ten yavaş. Usb aktarımında da n96 daha hızlı. Ben n96'yı tavsiye ederim.
  • hmm..tamam o zaman N96 alıcaz artık telefonda yavaşlık hiç çekilmiyor.
  • n96 öneririm arkadaşım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatih_BaKeR

N95'in ram belleği düşük olduğu için web de gezinirken hafıza dolu uyarısı çok alabilirsin. N96'da öyle bi sorun olmaz ancak işlemci olarak biraz daha n95'ten yavaş. Usb aktarımında da n96 daha hızlı. Ben n96'yı tavsiye ederim.

imzandan anladıgım kadarıyla N95 8GB kullanıyorsun...

bu telefonu kullanan birisi bile N96'yı gonul rahatlıgıyla onerebiliyorsa bize laf dusmez...N96 !

arastırdıgım kadarıyla internette dolasmak falan cok zevkliymis N96'da...ben de onu alacagım...insAllah memnun kalırız..
  • n85 daha kibar
  • hocam kim demiş n96 da internet zevkli diye ya çok komik ya tam bir eziyet n96 da net internet istiyorsan iphone ancak param yok ve nokia istiyorum diyorsan kesinlikle n95 8gb ne düz n95i nede n96 öneririm 2sinede pişman olursun emin ol n96 da pil dayanmıyor rezalet bi işlemci daha neler neler n95 de ise ram ve pil tam bir işkence n95 8gb da bu sorunlar yok iphone alamıyorsan bence başka tel düşünme
    (emin ol bu bahsettigim cihazların hepsini en az 2 ay süre ile kullandım)
  • Aynen hocam internet istiyosan kesinlikle iphone alicaksin..
  • Bende ikside var. Kesinlikle n95'i öneririm. N96 berbat bir telefon o kadar takılıyo ki yakında carpıcam duvara.

N95 8gb da alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutech

hocam kim demiş n96 da internet zevkli diye ya çok komik ya tam bir eziyet n96 da net internet istiyorsan iphone ancak param yok ve nokia istiyorum diyorsan kesinlikle n95 8gb ne düz n95i nede n96 öneririm 2sinede pişman olursun emin ol n96 da pil dayanmıyor rezalet bi işlemci daha neler neler n95 de ise ram ve pil tam bir işkence n95 8gb da bu sorunlar yok iphone alamıyorsan bence başka tel düşünme

tam ben yazacaktım aynı şeyleri nokia telefonlar arasında şu anda performans açısından en iyi cihaz tartışmasız N95 8GB ayrıca N96 alacağın paraya iPhone almanı öneririm

• quote:

Orjinalden alıntı: xXKeMaNiXx

quote:

Orjinalden alıntı: umutech

hocam kim demiş n96 da internet zevkli diye ya çok komik ya tam bir eziyet n96 da net internet istiyorsan iphone ancak param yok ve nokia istiyorum diyorsan kesinlikle n95 8gb ne düz n95i nede n96 öneririm 2sinede pişman olursun emin ol n96 da pil dayanmıyor rezalet bi işlemci daha neler neler n95 de ise ram ve pil tam bir işkence n95 8gb da bu sorunlar yok iphone alamıyorsan bence başka tel düşünme

tam ben yazacaktım aynı şeyleri nokia telefonlar arasında şu anda performans açısından en iyi cihaz tartışmasız N95 8GB ayrıca N96 alacağın paraya iPhone almanı öneririm

N82 daha hızlı n95 8gb dan ama onunda ekran küçük

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.