Şimdi Ara

N96 MI ? N86 MI ?N97 MI ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
8.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum elimde link yok,ben birkaç ay evvel n96 mı n85 mi alayım diye araştırırken nerede olduunu unuttum her iki tel ile çekilmiş video örneklerini gördüm yorumlarda bile herkes n96 nın video çekiminin üstün olduğunu belirtiyordu ayrıca n85 de videoda takılmalar olduunu,tv sinin olmadıını,(gerçi n96 da var ama altyapısı hazır olmadıgı için çalışmıyor)ekranın n96 dan küçük olduğu,n96 dan ağır olduuğu,n96 nın hafıza üstünlüğü,vs.ve özelliklerinden biraz kırpılmış olduğunu ama fiyatının n96 dan ucuz olduğunu okudum..video benim için en önemlisi oldugu için n96 da karar kıldım dostum daha öncede samsung innov8 almış ve videoda hayal kırıklığı yaşamış ve 1 hafta sonra satmıştım,şuan n96 kullanıyorum ve memnunum videosundan çok memnunum zoom yapınca çok bozulmuyor görüntü,daha önce yani innov8 den önce n95 8gb kullanıyordum n85 in video çekimi n95 ile aynı sanırım ama n85 de takılmalar oluyormuş forumlarda okuduğuma göre,...her iki telin çektiği video örneklerini indirmiştim ama lazım olmadığını düşündüüm için bikaç hafta evvel silmiştim,bilseydim silmezdim ama araştır istersen bulursun herhalde netten
    quote:

Orjinalden alıntı: sawgent

quote:

Orjinalden alıntı: dalgıç murat

bu arkadaşta her ikiside var kullanıyor ve ayrıca her iki telin video çekimlerini izledim internetten n85 in çekiminde nesnelerin etrafında karıncalanma oluyor n96 da yok daha iyi yani

şu videoların linkini verebilir misin bi bakalım nasıl bişey.

aynı ortamda aynı ışık altında mı çekilmişler,hangi kalitelerde çekilmişler inceleyelim

• N96 ile N85 arasında yaklaşık 450 TL fiyat farkı vardır ve hiç bir şekilde bu paraya değecek fark yoktur aralarında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fettah34

N96 ile N85 arasında yaklaşık 450 TL fiyat farkı vardır ve hiç bir şekilde bu paraya değecek fark yoktur aralarında.

aslında doğru söylemiş.o kadar küçük farklar için o para bence çok fazla ve n85 almak daha mantıklı.bunu haftaya görücez çünkü elimde ya n85 yada n82 olacak

quote:

video benim için en önemlisi oldugu için n96 da karar kıldım dostum daha öncede samsung innov8 almış ve videoda hayal kırıklığı yaşamış ve 1 hafta sonra satmıştım,şuan n96 kullanıyorum ve memnunum videosundan çok memnunum

burda sana katılıyorum çünkü kamera dediğin sadece iyi foto değil aynı zamanda çok iyide video çekebilmelidir ama innov8 8 mp kameranın hakkını vermeyen kalitede video çekiyor.onun kamerası bence vasat seviyede.

fakat karıncalanma yada takılmalar her n85 te olmuyor bildiğim kadarıyla.bazıları videoları çok güzel diyor.takılma donma vs yok diyorlar çünkü hatalı n85 lerin olduğu biliniyor.

quote:

Orjinalden alıntı: over and under

N85 ekran kalitesi, hız ve batarya olarak N96'ya 5 çeker

N96 rezaletine ben 5 gün dayanbilmiştim

burdada n96'dan memnun olmayan bi üyenin cevabı var.bence hangisinin iyi olduğu göreceli bi kavram fakat bu arkadaşında her iksinide kulanmış biri olarak yorumunu hafife almamak gerekir diye düşünüyorum

• dostum her marka ve model telefondan memnun olmayan mutlaka olacaktır ve vardırda istersen bende sana n85 den memnun olmayan bisürü insanin yorumunu koyabilirim buraya ..zaten insanların zevki aynı olsaydı tek tip telefon olurdu piyasada binlerce olmazdı diilmi..n85 in ekranı oled ekran yani ucuz tip zamanla tv tüpü gibi bitip solan tip n96 ise pahalı kaliteli TFT EKRAN isterseniz bi araştırın bakın ,iki telefonun fiyat farkından anlaşılıyor zaten nokia aptalmı her ikisinide aynı kalitede yapacak birini zararına satacakparana göre mal üretiyor yani anlıycan,,ben n85 i kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın parasına göre güzel ama üst kalite diil bu bir gerçek,ve video çekimi benim için ön planda oldugu için en iyisini tercih ederim,fakat n86 daha iyi video çekerse hiç düşünmem n96 yı satar n86 alırım
    quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

quote:

N96 ile N85 arasında yaklaşık 450 TL fiyat farkı vardır ve hiç bir şekilde bu paraya değecek fark yoktur aralarında.

aslında doğru söylemiş.o kadar küçük farklar için o para bence çok fazla ve n85 almak daha mantıklı.bunu haftaya görücez çünkü elimde ya n85 yada n82 olacak

quote:

video benim için en önemlisi oldugu için n96 da karar kıldım dostum daha öncede samsung innov8 almış ve videoda hayal kırıklığı yaşamış ve 1 hafta sonra satmıştım,şuan n96 kullanıyorum ve memnunum videosundan çok memnunum

burda sana katılıyorum çünkü kamera dediğin sadece iyi foto değil aynı zamanda çok iyide video çekebilmelidir ama innov8 8 mp kameranın hakkını vermeyen kalitede video çekiyor.onun kamerası bence vasat seviyede.

fakat karıncalanma yada takılmalar her n85 te olmuyor bildiğim kadarıyla.bazıları videoları çok güzel diyor.takılma donma vs yok diyorlar çünkü hatalı n85 lerin olduğu biliniyor.

quote:

Orjinalden alıntı: over and under

N85 ekran kalitesi, hız ve batarya olarak N96'ya 5 çeker

N96 rezaletine ben 5 gün dayanbilmiştim

burdada n96'dan memnun olmayan bi üyenin cevabı var.bence hangisinin iyi olduğu göreceli bi kavram fakat bu arkadaşında her iksinide kulanmış biri olarak yorumunu hafife almamak gerekir diye düşünüyorum

• N96 hakkında okunması gereken bir başlık:http://forum.donanimhaber.com/m_29327754/tm.htm
  • quote:

dostum her marka ve model telefondan memnun olmayan mutlaka olacaktır ve vardırda istersen bende sana n85 den memnun olmayan bisürü insanin yorumunu koyabilirim buraya ..zaten insanların zevki aynı olsaydı tek tip telefon olurdu piyasada binlerce olmazdı diilmi..n85 in ekranı oled ekran yani ucuz tip zamanla tv tüpü gibi bitip solan tip n96 ise pahalı kaliteli TFT EKRAN isterseniz bi araştırın bakın ,iki telefonun fiyat farkından anlaşılıyor zaten nokia aptalmı her ikisinide aynı kalitede yapacak birini zararına satacakparana göre mal üretiyor yani anlıycan,,ben n85 i kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın parasına göre güzel ama üst kalite diil bu bir gerçek,ve video çekimi benim için ön planda oldugu için en iyisini tercih ederim,fakat n86 daha iyi video çekerse hiç düşünmem n96 yı satar n86 alırım

Kalınlaştırdığım kısmın kötü bir kamera şakası olduğunu varsayıyorum.
    OLED nedir?, TFT nedir?
    wikipedi'yi karıştırın biraz. Sallamayın!

• araştır bak dostum he iki teli karşılaştırabilicen yerler var sanırım biliyon ,okadar bildiine göre bunuda bilirsin
    quote:

quote:

dostum her marka ve model telefondan memnun olmayan mutlaka olacaktır ve vardırda istersen bende sana n85 den memnun olmayan bisürü insanin yorumunu koyabilirim buraya ..zaten insanların zevki aynı olsaydı tek tip telefon olurdu piyasada binlerce olmazdı diilmi..n85 in ekranı oled ekran yani ucuz tip zamanla tv tüpü gibi bitip solan tip n96 ise pahalı kaliteli TFT EKRAN isterseniz bi araştırın bakın ,iki telefonun fiyat farkından anlaşılıyor zaten nokia aptalmı her ikisinide aynı kalitede yapacak birini zararına satacakparana göre mal üretiyor yani anlıycan,,ben n85 i kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın parasına göre güzel ama üst kalite diil bu bir gerçek,ve video çekimi benim için ön planda oldugu için en iyisini tercih ederim,fakat n86 daha iyi video çekerse hiç düşünmem n96 yı satar n86 alırım

Kalınlaştırdığım kısmın kötü bir kamera şakası olduğunu varsayıyorum.
    OLED nedir?, TFT nedir?
    wikipedi'yi karıştırın biraz. Sallamayın!

• bu arada samsung i8910 adında 1280x720 p HD kalitesinde video çeken telefonu çikarıyormuş ilgimi çekti video çekimlerini izledim kısa çekilmiş ama çok hoşuma gitmedi ayrıca kare kaydı 24 fps imiş hareketlerde kesiklik oluyor gördüüm kadarıyla .samsungdan ağzım yandı pek sıcak bakamıyorum bu tele
  • dalgıç murat ingilizcen varsa aşağıdaki linklere bakmanı rica edeceğim, ne yorum yapacağını çok merak ediyorum

http://www.sloanbowman.com/blog/2008/12/16/why-the-n96-went-back-into-the-box/
    http://www.mobileindustryreview.com/2008/10/the_nokia_n96_face_the_task.html
    http://www.symbian-guru.com/welcome/2008/10/joy-and-sorrow-of-using-the-nokia-n96.html

Fanatikliğin alemi yok, dünya biliyor N96'nın rezalet olduğunu; neden kabullenmek zor anlamıyorum...

• dostum ingilizcem yok ayrıca sende n82 olduğunuda biliyorum bende n96 var ve n82 den tut n95,n93,innov8 vshepsinin video çekimleri var bilgisayarımda hepsini karşılaştırdim dostum n96 rakipsiz ve kullanıyorum ve çok memnunum ben sende olmadıı için niye yorum yapıyon atıp tutuyon n96 kral şuan n95,n95 8gb,innov8,n93 vs bu tellerin hepsini kullandım ben ne olduklarını iyi biliyorum sanamı gördüğüme ve izlediğimemi inanacam dostum neyi rezalet anlamadım sen n82 inle mutlu ol dostum ayrıca ben buraya fanatiklik yapmaya gelmedim sen yapıyosun esas oku bakalım yukarıdan itibaren
    quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

dalgıç murat ingilizcen varsa aşağıdaki linklere bakmanı rica edeceğim, ne yorum yapacağını çok merak ediyorum

http://www.sloanbowman.com/blog/2008/12/16/why-the-n96-went-back-into-the-box/
    http://www.mobileindustryreview.com/2008/10/the_nokia_n96_face_the_task.html
    http://www.symbian-guru.com/welcome/2008/10/joy-and-sorrow-of-using-the-nokia-n96.html

Fanatikliğin alemi yok, dünya biliyor N96'nın rezalet olduğunu; neden kabullenmek zor anlamıyorum...

• quote:

● CRT (Cathode Ray Tube) ekranlar
    Eski tip tüplü TV'ler ve PC monitörlerinde kullanılır. Görüntüyü oluşturmak için ekranın önündeki fosfor tabakasını ışın tabancasından fırlattıkları elektronlar ile uyarırlar. Uyarılan fosfor atomlarının yaydığı ışıkla görüntü oluştuğundan, siyah rengi karanlık bir ortamda mükemmele yakın bir şekilde gösterirler.

● OLED (Organic Light-Emitting Diode) ekranlar
    Telefonlar, mp3 player'lar ve benzeri elektronik aygıtlarda kullanılırlar. Temel olarak CRT'deki mantığın bir benzeri şekilde çalışırlar ancan onlardan farklı olarak ışın tabancası ile uyarılan forfor perdesi yerine, ihtiyaç olduğu zaman çalışan LED'ler vardır. Görüntüyü oluşturmak için yine ışık yayan LED'ler kullanıldığından, siyah rengi karanlık bir ortamda mükemmele yakın bir şekilde gösterirler.

● LCD/TFT-LCD (Liquid Crystal Display / Thin Film Transistor-Liquid Crystal Display ) ekranlar
    Telefonlar, PC monitörleri, TV'ler, karmaşık elektronik aygıtlarda kullanılır. Arkaplandan aydınlatılan bir yüzeyin üstündeki RGB renkli filtrelerin hangi tonu sağlayacaklarına göre çalıştırılması (pozitif TFT'lerde karartılması, negatif TFT'lerde aydınlatılması) ile çalışır. Filtreler ışık yayamadığı için ekran arkaplandan aydınlatıldığından karanlıkta siyah rengi tam olarak gösteremezler, koyu gri tonları gibi gözükür.
    OLED ekranlarda her piksel kendisini gerektiği kadar aydınlatır, TFT ekranların ise tamamı tam güçte aydınlanmak zorundadır.

Bu nedenle:
    ▪ OLED ekranlar TFT ekranlardan daha az güç tüketir.
    ▪ OLED ekranların renk doygunluğu TFT ekranlardan daha iyidir.
    ▪ OLED ekranların renk karşıtlığı ve siyah seviyeleri TFT ekranlardan daha iyidir.

Ama:
    ▪ OLED ekranların okunabilirliği dış ışığın fazla olduğu ortamlarda TFT ekranlardan daha düşük kalır.

Ve ayrıca:
    ▪ OLED ekranlar aynı boyut ve çözünürlükte TFT ekranlardan daha pahalıdır.
    ▪ OLED ekranların ömrü teorik olarak TFT ekranlardan daha kısadır.

LCD/TFT-LCD ekranlar

▪ tüm renk filtreleri çalıştırıldığından (a tipi negatif TFT-LCD) siyah rengi
    ▪ veya hiç bir renk filtresi çalıştırılmadığından (b tipi pozitif TFT-LCD) beyaz rengi

göstermek için en az enerjiyi harcarlar, bu nedenle ekranınızı tipine göre beyaz veya siyah ağırlıklı bir tema kullanımı pil ömrünü uzatır. Peki sizin telefonunuzda hangi tip ekran var? Nasıl mı anlayacaksınız?

quote:

1. Telefonu kapattığınızda ekranınız siyah mı beyaz mı?
    Siyahsa ekranınız (a) tipi / beyaz (gri arkaplandan dolayı aslında grimsi beyaz demek daha doğru olur) ise (b) tipidir.

2. Telefonunuzun güç koruma modu devreye girdiğinde saati söyleyen yazı beyaz mı siyah mı?
    Siyahsa ekranınız (b) tipi / beyaz ise (a) tipidir.

OLED ekranlar ise CRT'ye benzer bir mantıkla siyah rengi göstermek için hiçbir LED'i çalıştırmadığından siyah rengi göstermek için en az enerjiyi harcarlar, bu nedenle siyah ağırlıklı bir tema kullanımı pil ömrünü uzatır.

dalgıç murat ekrandan anlamıyorsun galiba bak GeceBekcisi'nden alıntı yaparak cevap veriyorum.nasıl tft ekran daha iyi olur?

hatta sony dünyanın ilk oled ekranlı tv'sini çıkardı.şuan günümüzdeki tüpsüz tv'lerin tamamı tft iken oled tv daha yeni çıktı.sony'nin dünyada çıkarmış olduğu ilk 200hz hızında görüntü (saniyede 200 kare)veren (tft ekran) modelinde dinamik renk kontrast oranı 80.000:1 iken oled ekranlı olanında 1.000.000:1(yani kat be katı) bunun sebebi yukarıdaki alıntıdan anlaşılacağı üzre oled ekranın daha zengin renk çeşitliliğine sahip olması, daha parlak ve daha gerçekçi renker sunmasıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 24 Şubat 2009; 13:34:32 >

• Teğmen

20 Ocak 2009; 10:36:00

--------------------------------------------------------------------------------

selo3801 Tarih 20 Ocak 2009; 5:12:14
    arkadasım bende seninle aynı dertten gidiyorum bu aralar bi telefon almayı düşünüyorum ama n85 ama n96 ama innov8 birinden biri olcak
    benim arastırmalarıma göre n85 iyi bir cihaz gercekten ama n96 kadar olamaz oled ekranı var oled ekranlar ucuz maliyeti var diye kullanılır ilk zamanlar tft den cok daha iyii bi görünüm sunabilir ama bi süre sonra tüplü tv lerde biten tüp gibi onlarında görüntü kaliteleri düşmeye baslar n96 da digital tv var ve 3g teknolojisi ile birlikte digital tv de girecekmiş... stero hoparlor var ve innov a gelince ben hayatımda bu kadar kütük gibi bi telefon görmedimm
    odunu al cebine koy iki tus koy daha bicimli olur :D ben kararımı n96 da kıldım n85 ile bire bir karsıastırdım tek kelime n96 harika

Arkadaşlar aynen bende bu durum karşısında kararsız kaldım. her gün Donanım haberde geziniyorum okuyorum sona yaklaştım değerlendirmeleri takip ediyorum. Bir de 5800 cıkaçakmış onu da bir görelim diyorum. sonra karar vereceğimKanımca 1. ırada n96 2. sırada n85 olarak düşünüyorum. Bu aralar dolar euro arttı. Aralık sonu ile n96 1430,00 iken şimdi 1550,00 odu tabii peşin düşermi

biz tv den sözetmiyoruz telefondan konuşuyoruz yani n85 n96 dan iyimi demeye getiriyosunuz güldürmeyin beni ne mal olduunu fiyatından anlayın ne diyim daha ..yukardaki yazı yorum benim diil okuyun bakalım
    quote:

quote:

● CRT (Cathode Ray Tube) ekranlar
    Eski tip tüplü TV'ler ve PC monitörlerinde kullanılır. Görüntüyü oluşturmak için ekranın önündeki fosfor tabakasını ışın tabancasından fırlattıkları elektronlar ile uyarırlar. Uyarılan fosfor atomlarının yaydığı ışıkla görüntü oluştuğundan, siyah rengi karanlık bir ortamda mükemmele yakın bir şekilde gösterirler.

● OLED (Organic Light-Emitting Diode) ekranlar
    Telefonlar, mp3 player'lar ve benzeri elektronik aygıtlarda kullanılırlar. Temel olarak CRT'deki mantığın bir benzeri şekilde çalışırlar ancan onlardan farklı olarak ışın tabancası ile uyarılan forfor perdesi yerine, ihtiyaç olduğu zaman çalışan LED'ler vardır. Görüntüyü oluşturmak için yine ışık yayan LED'ler kullanıldığından, siyah rengi karanlık bir ortamda mükemmele yakın bir şekilde gösterirler.

● LCD/TFT-LCD (Liquid Crystal Display / Thin Film Transistor-Liquid Crystal Display ) ekranlar
    Telefonlar, PC monitörleri, TV'ler, karmaşık elektronik aygıtlarda kullanılır. Arkaplandan aydınlatılan bir yüzeyin üstündeki RGB renkli filtrelerin hangi tonu sağlayacaklarına göre çalıştırılması (pozitif TFT'lerde karartılması, negatif TFT'lerde aydınlatılması) ile çalışır. Filtreler ışık yayamadığı için ekran arkaplandan aydınlatıldığından karanlıkta siyah rengi tam olarak gösteremezler, koyu gri tonları gibi gözükür.
    OLED ekranlarda her piksel kendisini gerektiği kadar aydınlatır, TFT ekranların ise tamamı tam güçte aydınlanmak zorundadır.

Bu nedenle:
    ▪ OLED ekranlar TFT ekranlardan daha az güç tüketir.
    ▪ OLED ekranların renk doygunluğu TFT ekranlardan daha iyidir.
    ▪ OLED ekranların renk karşıtlığı ve siyah seviyeleri TFT ekranlardan daha iyidir.

Ama:
    ▪ OLED ekranların okunabilirliği dış ışığın fazla olduğu ortamlarda TFT ekranlardan daha düşük kalır.

Ve ayrıca:
    ▪ OLED ekranlar aynı boyut ve çözünürlükte TFT ekranlardan daha pahalıdır.
    ▪ OLED ekranların ömrü teorik olarak TFT ekranlardan daha kısadır.

LCD/TFT-LCD ekranlar

▪ tüm renk filtreleri çalıştırıldığından (a tipi negatif TFT-LCD) siyah rengi
    ▪ veya hiç bir renk filtresi çalıştırılmadığından (b tipi pozitif TFT-LCD) beyaz rengi

göstermek için en az enerjiyi harcarlar, bu nedenle ekranınızı tipine göre beyaz veya siyah ağırlıklı bir tema kullanımı pil ömrünü uzatır. Peki sizin telefonunuzda hangi tip ekran var? Nasıl mı anlayacaksınız?

quote:

1. Telefonu kapattığınızda ekranınız siyah mı beyaz mı?
    Siyahsa ekranınız (a) tipi / beyaz (gri arkaplandan dolayı aslında grimsi beyaz demek daha doğru olur) ise (b) tipidir.

2. Telefonunuzun güç koruma modu devreye girdiğinde saati söyleyen yazı beyaz mı siyah mı?
    Siyahsa ekranınız (b) tipi / beyaz ise (a) tipidir.

OLED ekranlar ise CRT'ye benzer bir mantıkla siyah rengi göstermek için hiçbir LED'i çalıştırmadığından siyah rengi göstermek için en az enerjiyi harcarlar, bu nedenle siyah ağırlıklı bir tema kullanımı pil ömrünü uzatır.

dalgıç murat ekrandan anlamıyorsun galiba bak GeceBekcisi'nden alıntı yaparak cevap veriyorum.nasıl tft ekran daha iyi olur?

hatta sony dünyanın ilk oled ekranlı tv'sini çıkardı.şuan günümüzdeki tüpsüz tv'lerin tamamı tft iken oled tv daha yeni çıktı.sony'nin dünyada çıkarmış olduğu ilk 200hz hızında görüntü (saniyede 200 kare)veren (tft ekran) modelinde dinamik renk kontrast oranı 80.000:1 iken oled ekranlı olanında 1.000.000:1(yani kat be katı) bunun sebebi yukarıdaki alıntıdan anlaşılacağı üzre oled ekranın daha zengin renk çeşitliliğine sahip olması, daha parlak ve daha gerçekçi renker sunmasıdır

• ve benim için video çekim kalitesinin telefonda aradıım en önemli özellik olduunu belirteyim,ve n82,n85,n95,vs telefonu olanlar şunu yapın..video kamerayı açın kişiyi veya nesneyi çekmeye başlayın ve sonrasında zoom yapmaya başlayın çekmeye devam edin ,uzaklaştırın ve bu çekimi bilgisayar veya tv de seyretmeye başlayın...size göreceklerinizi söyleyeyim zom yapılmamış çekimde kişinin veya nesnelerin etraflarında ufak çaplı karıncalanmalar,elektiriklenmeler var,zoom yapmaya başladıınız zaman bu karıncalanmalar büyümeye başlıyor ve görüntü netliği iyice bozuluyor zoom olayını biraz daha arttırınca kişinin veya nesnenin görüntüsünün rengi birden değişiyor ve pastel boya atılmış gibi berbat bir konuma geliyor,,,, BUNLARIN HİÇBİRİ N96 NIN VİDEO ÇEKİMİNDE YOK VE VİDEO KAMERA KALİTESİNDE ÇEKİYOR ZOOM YAPINCA BOZULMA SONUNA DOĞRU ÇOK ÇOK AZ OLUYOR FARK BİLE EDİLEMİYOR ..BUNLARI NEREDEN BİLDİĞİMİ SORARSANIZ ..bende hastalık bu video kalitesi yüksek olan telefonların çekimlerini arkadaşlarımdan çekim yaptırıp alıyorum ve kendim de n70,n80,n93,n95,n95 8gb,innov8 kullandım ve çekimleri var hepsinin karşılaştırıyorum..hiç biri n96 nın yanına yaklaşamıyor ,,ister inanın ister inanmayın kimseyi inandırmak zorunda diilim ..isteyen arkadaşa gelsin bilgisayarda gösterebilirim

• son olarakta şunu söyleyebilirim kısmet olursa n86 çıkınca onunda çekimlerine bakacağım ve karşılaştırma yapacağım n96 dan dahada iyiyse ona geçerim
  • Madem bahsettiğin bozulmalar yok bir örnek koyar mısın lütfen?
    Ben de benzer bir sahne çekip N82'nin kini koyayım ardına, bakalım N96 cidden daha mı önde bu konuda..
  • detaylı n96 incelemesi adlı topik in 3 üncü sayfasında senin gibi glodbay arkadaşta istemişti oraya koydum bakabilirsin çözünürlük yüksek olduu için çok yer kaplıyo kotalı internetim o yüzden ..bak oku sayfayı istersen dostum
    quote:

Madem bahsettiğin bozulmalar yok bir örnek koyar mısın lütfen?
    Ben de benzer bir sahne çekip N82'nin kini koyayım ardına, bakalım N96 cidden daha mı önde bu konuda..
  • http://rapid-share.com/files/182508558/sanl__305__abim.mp4.html
    link çalışmıyor.diğerini izledim hastane olanını ve iyi bi kalitesi vardı ama sen bence abartmışsın.diğer 30 fps çeken videolarıda izledim.açıkçası bi fark göremedim ben.bu arada şu çalışmayan linki düzeltirmsinin onuda izlemem gerekiyor

http://forum.nokiacep.com/n96-cikti-ama-nn97-geliyor-t111340p2.html

sen iyi bulmana rağmen iyi bulmayanlarda var.bu linkte bi kulanıcı n95 8gb nin daha iyi çekimleri olduğunu söylüyor ve n96'da seste bi hışırtı olduğunu söylemiş.dikkat ettim senin videondada hafiften bi hışırtı var.bu linkteki yorumu oku hem video hemde foto çekimini berbat bulduğunu belirtmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 26 Şubat 2009; 13:22:28 >

• quote:

http://rapid-share.com/files/182508558/sanl__305__abim.mp4.html

linki unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 26 Şubat 2009; 13:23:50 >
  • dostum hangi hastane videosunu izledin bitanesi innov 8 telin videosu babamın hastane videosu n96 nın çekimi vede hastane koğüşunu bilirsin az işiklı yerde çekilmiş video bu ..ayrıca videoda sessiz ortamda çekim yapınca hafif hışırtı var amavideo kalitesi olarak zoom bozulma falan n95 8gb ile mukayese edilmez hepsinin videosu var bende önceden kullandığımı söylemiştim vede bana link göstermene gerek yok dostum ben n96 kullanıyorum ve video çekimi olarak her telefonla kapışırım bunu açık olarak söylüyorum 12 saniyelik video 6,2 mb yer kaplıyor hafızada bu kalıteyı gösterir istediin her marka telefon ile deneme yap bakalım okadar yer kaplıyormu...buna en yakın olan n95 8gb oda 12 saniyelikte 5,2 mb yer kaplıyor ve onceki yazdığım karıncalanma ve zoom yapınca çok bozulma ve pastel boya atılmış renk n96 hariç hepsinde var... linkin nasıl düzeltildiini bilmiyorum haklısın bende denedim şimdi hata veriyor..elimdeki videolar herkese gösterilecek videolar diil şahsen gelisen gösterebilirim ama en kısa zamanda uygun video çekip koyacağım buraya son olarakta linkte kullanıcının yorumuna inanmıyorum ben ya video ayarlarını yapamamıştır yada bozukluk vardır telefonunda,ve n96 hakkında topiğinin 37 sayfasında benim n96 ve innov8 ile çektigim aynı yerin resimleri ve n96 ile çetiğim makro otomatik resimler var bakabilirsin
    quote:

http://rapid-share.com/files/182508558/sanl__305__abim.mp4.html
    link çalışmıyor.diğerini izledim hastane olanını ve iyi bi kalitesi vardı ama sen bence abartmışsın.diğer 30 fps çeken videolarıda izledim.açıkçası bi fark göremedim ben.bu arada şu çalışmayan linki düzeltirmsinin onuda izlemem gerekiyor

http://forum.nokiacep.com/n96-cikti-ama-nn97-geliyor-t111340p2.html

sen iyi bulmana rağmen iyi bulmayanlarda var.bu linkte bi kulanıcı n95 8gb nin daha iyi çekimleri olduğunu söylüyor ve n96'da seste bi hışırtı olduğunu söylemiş.dikkat ettim senin videondada hafiften bi hışırtı var.bu linkteki yorumu oku hem video hemde foto çekimini berbat bulduğunu belirtmiş

• dalgıç murat çektiğin bir videolardan bir tanesini gspot ile analiz ettirip gspot un ekran görüntüsünü paylaşabilir misin?

gspot:http://www.headbands.com/gspot/v26x/GSpot270a.zip
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.