Şimdi Ara

N96 MI ? N86 MI ?N97 MI ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
8.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak ediyorum aşağıdakinden farklı mı çıkacak..

N96 MI ? N86 MI ?N97 MI ?

aaa ne tesadüf, gsmarena'nın sitesinden aldığım N96 video örneğinin değerleri N85 ile birebir aynı değerlerde!

E peki N82/N95'in videosu 2700 kbps iken N96/N85'inki 3600 kbps olunca ne değişiyor?

Normalde çok şey değişir ama, yetersiz işlemci gücünden dolayı adam akıllı pre-processing yapılmadan single pass olarak ve baseline profilde h264/avc kullanılmadan çekilen video olduğu için gözle görülür hiçbirşey değişmiyor... Pardon, kapladıkları yer değişiyor, gereksiz bir şekilde artıyor...

Eh bir dehttp://www.allaboutsymbian.com/features/item/Whats_the_deal_with_video_capture_on_the_N96.php de bahsedilen sorunları da ekleyince...

N96 mükemmel mi video çekiyordu? Yok daha neler.. Bir de birşey biliyorum diye geçiniyor ya insanlar..
    (merak ediyorum yukarıdaki kırmızı kısmı anlayabildi mi, hani anlıyo ya video işinden..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 26 Şubat 2009; 19:30:51 >

• dostum benimle dalga geçer gibi mesaj yazma seni insan yerine koyup resim gönderiyorum ben yezdıın şeylerden anlamam gözüme bakarım göz herşeyi anlıyor zoom yapın bakın bakalım herkeslede yarışa varım gel görüşelim bakalım bende örneklerde var biliyosun AL SANA İSTEDİİN RESİM ,BU DEĞERLERİN DAHADA YÜKSEK OLANI VARDI AMA ORTALAMALARINI KOYDUM KARŞILAŞTIR BAKALIM

• BU DEĞERLERİN DAHADA YÜKSEK OLANI VARDI

cihazının sistem dosyaları ile oynamadıysan (ki N96 ile bunu yapman mümkün değil) kbps değerleri daha yüksek olan bir video çekemezsin, diğer değerler yüksek olsa da birşey değişmez.

gözüme bakarım göz herşeyi anlıyor

Ayrıca yukarıda verdiğim linke bakmış olsaydın aşağıdaki resmi o herşeyi anlayan gözlerinle görürdün:

(soldaki N82 sağdaki N96, kalite ortada.)

ben yezdıın şeylerden anlamam / dostum benimle dalga geçer gibi mesaj yazma

Yazdıklarımdan anlamıyorsan videodan anlıyorum diye de geçinmeyeceksin, kendini küçük düşürmeyeceksin.
    Bugüne dek forumda kimseye "dalga geçer gibi mesaj yazma"dım hak etmedikleri sürece. Bilmediğin konularda atıp tutma, hak etme.

• YA SEN KENDİNE GÜVENİYOSAN GEL KARŞILAŞTIRALIM ZOM YAPALIM BİLGİSAYARDA İNCELEYELİM GEL ..YA UTANMIYOMUSUN N96 İLE YARIŞTIRMAYA BENDE ÖRNEKLER VAR N96 HARİCİNDE KARINCALANMA VE PASTEL BOYA ATILMIŞ GİBİ OLUYO ZOM YAPINCA DİYORUM HAALA AKSİNİ İDDA EDİYOSUN RESİM GÖSTERİYOSUN BANA GÖSTERDİİN RESİMDE BİR SİTEDE SOLDAKİNİ N96 OLARAK GÖSTERMİŞTİ TÜRKÇE YAZIYLA ..SANA MÜSAİT ZAMANDA ZOOM YSPİLMIŞ VİDEO ÖRNEĞİ KOYACAM BAKALIM SENİNKİ İLE KARŞILAŞTIRINCA NE DİYCEN ?AMA SEN YINEDE KABUL ETMESSİN TABİKİ
    quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

BU DEĞERLERİN DAHADA YÜKSEK OLANI VARDI

cihazının sistem dosyaları ile oynamadıysan (ki N96 ile bunu yapman mümkün değil) kbps değerleri daha yüksek olan bir video çekemezsin, diğer değerler yüksek olsa da birşey değişmez.

gözüme bakarım göz herşeyi anlıyor

Ayrıca yukarıda verdiğim linke bakmış olsaydın aşağıdaki resmi o herşeyi anlayan gözlerinle görürdün:

(soldaki N82 sağdaki N96, kalite ortada.)

ben yezdıın şeylerden anlamam / dostum benimle dalga geçer gibi mesaj yazma

Yazdıklarımdan anlamıyorsan videodan anlıyorum diye de geçinmeyeceksin, kendini küçük düşürmeyeceksin.
    Bugüne dek forumda kimseye "dalga geçer gibi mesaj yazma"dım hak etmedikleri sürece. Bilmediğin konularda atıp tutma, hak etme.

• "Kendine güveniyorsan", "utanmıyor musun" filan.. Çocuk musun ya, öfff..
    Laf yarıştıramayacağım daha fazla, tamam kabul sen büyüksün, aslansın kaplansın; N96 da uzay teknolojisi imalatı.
    Hadi sana "mükemmel video çeken N96"nla mutluluklar...
  • kaçma hemen seninle karşılaştırma yapacaz videoları ,benim arkadaşta var senin telden karşılaştırdık da videoları o bile şaşırdı ikiside 640x480 çekiyo niye benimki böyle diye ,,zom yapılmış video koyacam çekipde dışarda seyredince anlarsın sende
    quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

"Kendine güveniyorsan", "utanmıyor musun" filan.. Çocuk musun ya, öfff..
    Laf yarıştıramayacağım daha fazla, tamam kabul sen büyüksün, aslansın kaplansın; N96 da uzay teknolojisi imalatı.
    Hadi sana "mükemmel video çeken N96"nla mutluluklar...
  • @GeceBekcisi

Flickr daki resimlerinize göz gezdirdim de , resimler oldukça şıktı...

Acaba bu resimler N82 ile mi çekildi???

Bu arada N82 hepsiburada da indirim de ve 760TL.... bu fiyat oldukça uygun mudur acaba ?

http://www.hepsiburada.com/nokia-n82-2-gb-hafiza-karti-3-aylik-navigasyon-paketi-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnokn82

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mckoy -- 26 Şubat 2009; 22:38:50 >
  • En yeni fotoğraftan Şubat 2008'e dek çekilenler N82 ile çekildi. Zaten resimlerin sağ alt kısmında "Taken with a XX" yazıyor ve XX kullandığım cihazın modeli oluyor. Fiyat fazlasıyla iyi hala indirim varken kaçırma derim
  • quote:

Bu fiyata son 14 ürün !
    Stok ile sınırlı indirim fırsatı !
    Kampanya stoğu tükendiğinde ürünün fiyatı 931,35 TL + KDV olacaktır.

diyor. acele et bence, (hatalı bir ürün gelmediği sürece) pişman olmazsın, zaten gördün fotoğraflarını
  • dalgıç murat

Mail atıp "YAKINIZ BİRBİRİMİZE CUMARTESİ GÖRÜŞELİMDE AYDINLATALIM BUKONUYU" demişsin ama buradan cevap vereyim, görüşüp aydınlatılacak birşey yok. Buraya örnek bir video koyarsan ben de örnek bir video koyarım (hatta senin koymana bile gerek yok, http://rapidshare.com/users/CHN4T3 adresinden indirebilirsin benim çektiğim örnek videoları) ve aydınlatılacak bir husus varsa aydınlatırız, ama aydınlatılacak bir husus yok işte...
  • dalgıç murat bu kadar video hastasıysan neden illada telefon alıyosunki sırf güzel video çekiyor diye kalkıp innov8 satıp sırf daha güzel çekiyor diye n96 alıyorsun parana yazık.yerinde olsam video kamera alırım bu arada sen n96 nın en iyi video çektiğini iddida ediyorsun(ki en iyi videoyu o çekmiyor) istersen lg modellerine bi bak.nokia mpeg-4 formatında çekiyor.lg modellerine bak bakalım divx formatı var.n96'yı ezer bu konuda divx kalite olarak çok daha üstün bunu biliyorsundur heralde.
  • sen öyle sanıyorsun divx olunca en iyisimi oluyor sanıyorsun alakası yok çok divx izledim lg falan baktım n96 nın mpeg-4 ünün üstüne yok hafızada kapladıkları yer bile n96 nın yarısı kadar bile diil ,şimdi bana kapladığı yer daha kaliteli olduğunu göstermez diye ozaman 5 mp foto 1,3 mb yer kaplarken 8 mp 2.5 mb yer kaplıyor az yer tutan daha kaliteli ozamangüldürmeyin beni,,ayrıca benim avuçiçi video kameram vardı sattım önce söylemiştim kamerayı devamlı yanında gezdiremiyorsun pratik diil ama n96 yı herzaman yanımda bılundurduğum için çok pratik ve kameranın işini görüyor birazdan bugün çektiğim videolardan koyacağım örnek bakın bakalım çekim kalitesine nesnelerin çevrasinde karıncalanmalar varmı ve zoom yapınca pastel boya olup karıncalanmalar ayyuka çıkıyormu ...
    quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

dalgıç murat bu kadar video hastasıysan neden illada telefon alıyosunki sırf güzel video çekiyor diye kalkıp innov8 satıp sırf daha güzel çekiyor diye n96 alıyorsun parana yazık.yerinde olsam video kamera alırım bu arada sen n96 nın en iyi video çektiğini iddida ediyorsun(ki en iyi videoyu o çekmiyor) istersen lg modellerine bi bak.nokia mpeg-4 formatında çekiyor.lg modellerine bak bakalım divx formatı var.n96'yı ezer bu konuda divx kalite olarak çok daha üstün bunu biliyorsundur heralde.

• ,,,GECE BEKÇİSİ,,, AL SANA VİDEO BAK BAKALIM NESNELERDE KARINCALANMA VARMI VE ZOM YAPINCA KARINCALAR AYYUKA ÇIKIP PASTEL BOYA RENGİ ALIYORMU VEDE SENİNKİ GİBİ GÖRÜNTÜ BERBAT OLUYOMU ,BEN ZOOM YAPARKEN SONUNA KADAR YAPTIM YANİ 10X VEDE HAVANIN KARANLIK VE YAĞMURLU OLDUĞUNUDA DİKKAT ÇEKERİM ,BİRDE BUNUN GÜNEŞLI VE AÇIK HAVADA ÇEKİLDİĞİNİ DÜŞÜN BAKALIM BUNDAN ÇOK DAHA GÜZEL OLACAĞINI BENDEN İYİ BİLİRSİN SEN DİĞERİ İSE EV İÇİ BAK BAKALIM,BUNLARADA BİŞEY DERSEN SANA DİYECEK SÖZÜM KALMIYOR ARTIK ,AYRICA SENİN LINKTEN İNDİRDİİMİN İÇİNDE VİDEO FALAN YOK DOSTUM KOYACAKSAN BURAYA KOY BENİMKİ GİBİ ZOM YAP SONUNA KADARDA GÖRELİM ,,,YADA KABULLEN ARTIK

http://rapid-share.com/files/203262547/n96.mp4.html

http://rapid-share.com/files/203267471/kapal__305__mekan_chunk_1.mp4.html

- İŞARETİ KALDIRIN

• İSTERSEN SEN ZAHMET ETME ( N82) NİN ELİMDE OLAN ZOM YAPILMIŞ VİDEOSU VAR BAK BAKALIM KARINCALARA ZOM YAPINCA PASTEL BOYA RENGİNE MOZAİKLERE VE GÖRÜNTÜYE ,,DİKKATİNİ ÇEKERİM BUDA YAĞMURLU VE KAPALI HAVADA ÇEKİLMİŞ VİDEODUR YANİ ŞARTLAR EŞİT,,BİR ATASÖZÜ VAR,,,,,YİĞİDİ ÖLDÜR AMA HAKKINI VER,,,,,SENDE VER YANİ

http://rapid-share.com/files/203281992/N82__EK__304_M__304_.mp4.html

- İŞARETİ KALDIRIN
  • BUDA N96 İLE GECE KARANLIKTA ARİFE GÜNÜ KURBANI GÖTÜRÜRKEN ARABANIN İÇİNDEN ÇEKİM

http://rapid-share.com/files/203295165/N96_GECE_KURBAN_chunk_1.mp4.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalgıç murat -- 27 Şubat 2009; 20:51:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dalgıç murat

İSTERSEN SEN ZAHMET ETME ( N82) NİN ELİMDE OLAN ZOM YAPILMIŞ VİDEOSU VAR BAK BAKALIM KARINCALARA ZOM YAPINCA PASTEL BOYA RENGİNE MOZAİKLERE VE GÖRÜNTÜYE ,,DİKKATİNİ ÇEKERİM BUDA YAĞMURLU VE KAPALI HAVADA ÇEKİLMİŞ VİDEODUR YANİ ŞARTLAR EŞİT,,BİR ATASÖZÜ VAR,,,,,YİĞİDİ ÖLDÜR AMA HAKKINI VER,,,,,SENDE VER YANİ

http://rapid-share.com/files/203281992/N82__EK__304_M__304_.mp4.html

- İŞARETİ KALDIRIN

bunun n82 ile çekildiğine inanmak gerçekten çok güç.açıkçası beni hayal kırıklığına uğrattı.zoom yaparken görüntüyü katletmiş adeta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 28 Şubat 2009; 14:22:39 >

• dostum yemin ederim n82 ile çekildi .nasıl olduğunu söyliyim dinle ..yazın avşa adasına giderken birinin elinde n82 gördüm riça ettim çekim yapıp bana göndersin diye ve kabul etti .bende bu görüntüyü bilgisayara attım duruyor..biliyosun bende video hastalık hepsinin çekimi var arşivde....

BAK BU VİDEOYODA DÜN ÇEKTİM YİNE KAPALI HAVA YAĞMURLU VE ZOM YAPTIM ÖZELLİKLE GÖRÜNTÜ BOZULUYORMU DİYE SONUNA KADAR ..BUNA BAK BİDE NE DİYEYİM ARTIK...LG NİN ÇEKİMİDE VAR İSTEYENE NETTEN ALDIM AVİ DİYE ÖVÜLEN VİDEOSU İYİ DENİLEN ,MOZAİKLER ZOM YAPMADAN BİLE BELLİ OLUYO

http://rapid-share.com/files/203589703/sanl__305__abim.mp4.html

- KALDIRIN

• ELİMDE DAHA N96 İLE ÇEKTİİM ÇOK VİDEOLAR VAR ÇOK DETAYLI OLARAK HAREKET HALİNDE TRENDE GİDERKEN DIŞARIYI ÇEKTİİM ZOOM FALAN ,AMA İNTERNETİM KOTALI OLDUĞUNDAN KOYAMIYORUM ,KOYDUUM VİDEOLAR ÇOK YÜKSELLTİ KOTAYI LİMİTİ AŞMAK İSTEMİYORUM
  • AKLIMA GELMİŞKEN ŞUNUDA BELİRTİYİM...N82 NİN VİDEO ÇEKİM KALİTESİ N95 VE N95 8B İLE AYNI ...KARŞILAŞTIRDIM ÇÜNKÜ BİLGİSAYARDAN
  • samsung innov8 e gelince video çekim olarak...n82,n95 n95 8gb ın çekimleri innovdan çok çok daha güzel ..innovun videosu hayal kırıklığına uğrattı beni aldığım zaman. kağıt üstündeki verilerine ve 8 mp olayına aldanıp aldım ve 1 hafta sonra sattım beklentilerime cevap vermedii için...i8910 çıkıyormuş çıksın video çekimini ve zom olayını karşılaştırma yapacağım ,HD çekim yapıyormuş ama temkinliyim samsung telefonlara karşı biraz azıım yandııı için
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.