Şimdi Ara

N96 MI ? N86 MI ?N97 MI ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
8.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben telefon 2-3 hafta sonra telefonumu değiştiricem ve kafamdaki telefon n96 yada n86 tıydı .taki forumdaki bi arkadaşın imzasından n97 yi görene kadar.... Sizce hangisini almalıyım....Telefondan anlıyan arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barlas91 -- 17 Şubat 2009; 23:16:42 >

• N86 yeni duyruldu.
    N87 yok.
    N97 henüz duyrulmadı bile.

Bu 3'ü en az 6 ay sonra piyasada olur.

N96'yı ise tavsiye etmiyorum. Telefonu kullanım amaçlarını ve beklentilerini yazacak olursan ona göre bir tavsiye verebiliriz.
  • evet kardeş n96 alanlardan memnun olmayan kişi sayısı öyle böyle değil yani.üstelik bide nokianın amiral gemisi sıfatını taşıyan n9X serisinden olmasına karşın bazı kullanıcılar için n96 tam bir fiyasko hatta forumda yazan bazı üyeler onun için nokianın yüz karası gibi bi ifade bile yazdılar.
  • Benim istediğim telefon kamera ve ses bakımından iyi bir cihaz olmalı vede kasmıycak bir cihaz olmalı....ama başka telefonlarda önerebilirsiniz bu üçüde kotuyse....Bu arada n97 duyurulmuş Nokia World 2008 etkinliğinde

İşte Şu telefon :
     N96 MI ? N86 MI ?N97 MI ?

Özellikleri
    Boyut: 11.7 cm boy, 5.5 cm en, 1.5-1.8 cm. arası değişen kalınlık
    Ağırlık: 160 gr.
    HSDPA 900/1900/2100 3G, GPRS, EDGE
    WiFi
    3.5 inçlik TFT dokunmatik ekran, 360 x 640 çözünürlük
    Tam QWERTY klavye
    El yazısı tanımlama
    Akselerometre, yakınlık sensörü
    Stereo hoparlörler
    32 GB dahili hafıza, microSD kart desteği
    MiniUSB girişi
    WAP ve HTML tarayıcı
    Carl Zeiss mercek 5 megapiksel fotoğraf makinesi, saniyede 30 kare VGA video çekimi
    GPS, A-GPS, dijital pusula, Nokia Maps 2.0,
    MP3/WMA/WAV/eAAC+ ses, MPEG4/WMV/3gp video formatlarına destek
    FM radyo, TV çıkışı, belge görüntüleme, sesli arama
    Flash Lite 3
    6.5 saat konuşma, 430 saat bekleme süresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barlas91 -- 17 Şubat 2009; 21:24:06 >

• Evet duyrulmuş, farketmemişim, düzelttiğin için teşekkürler.

N86 ve N97 hakkında henüz herhangi bir inceleme olmadığı için iyi mi kötü mü belli değil. N96'yı ise forumda araştırmakta özgürsün.

Nokia N82'yi incelemeye ne dersin N97 üretime geçip ülkemize gelene dek?
    Kamera ve müzik konusunda seni pişman etmeyecektir, diğer hususlarda da yalnızca pil ömrünün bir iki günü geçmemesi üzebilir.
  • Evet bide o şarj meselesi can sıkıyo habire tak habire tak...beki bu 1-2 gün bekleme süresimi yoksa full müzik dinleyip oyun oynayıncamı böle ?
  • Gün boyu full müzik dinleyip oyun oynayınca, gece yatarken şarja takmak şart ertesi gün yolda kalmamak için;
    ama cihazı az kullanacaksan 3-4 gün bile götürebilir (tabi ayarları ona göre yapmazsan götürmez)
  • Bide sölemeyi unuttum benim için ekranın bütüklüğüde önemli n96 yı istememin bi nedenide buydu
  • N96'yı sırf bunun için alacaksan, iPhone alman daha akıl karı olur.
    Tam olarak ne istediğini söylemiyorsun ki net bir şekilde yardımcı olalım

Tam olarak beklentilerini yapmak istediklerini söyler misin?
  • Aslında blackberry storm da güzel ne zaman çıkıcagını bilmememe rağmen ama goruntulu konuşma yok ve hafızası az
  • Ya ben dokunmatik olmasa bile büyük ve canlı renklere sahip multimedia bakımından zengin özellikle hoparlör kalitesi bakımından ve aynızaman da şık ve şarzı iyi giden bir telefon istiyorum
  • Samsung INNOV8 i inceledin mi hiç?
  • Evet bi göz atmıştım o telefona ama hiç görmedim acaba sesi n95 gibi çıkarmı n95 in sesi bence iyi ya
  • N82 kadar tok ses veremedi denemelerimde, N95 kadar verebileceğini hiç sanmıyorum;
    ama genel olarak INNOV8 N82 den de N95'ten de daha iyi bir cihaz.
  • uff valla karar veremiyorum ya her incelemelere baktıgında başka yeni bir telefon goruyorum o da kafamı çok karıştırıyor.Bide seni yoruyoruz zırt pırt mesaj..kusura bakma

bak ben sana aklımdaki telefonları söylüyüm sende kötü olanları ele :

n96,n97,n86,iphone 3g ,htc touch,blacberry bold,5800 xpress music,e90 comminicator ,lg prada II
  • Ayıptır sorması bütçen ne kadar?Ona göre bir iki telefon önerebilirim.
  • 1.500 civarı
  • Yazacağım bir telefon tavsiyesi değil çünkü cihaz yeni tanıtıldı.Madem 1500 tl paran var ve N97 çıkmadı ama beklerim diyorsan belki N97 ile aynı zamanda çıkabilecek bir telefonu da beklersin diye yazıyorum.Ben hep nokia kullanmama rağmen bu telefonu çok beğendim.Şu linke bir bak demek istediğimi anlarsın zaten.
    http://forum.donanimhaber.com/m_29814088/tm.htm
  • hımm bunu idou yu biliyorum gördüm forumda ama çok var ona ya benim şimdi tele ihtiyacım var
  • "şimdi tele ihtiyacım var" diyorsun ama daha dün duyrulan N97 ile N86 yı listene ekliyorsun :)

Eğer PC den iyi anlıyorsan, alcağın cihazdan tam verim almak için onu kurcalamaktan haz alacaksan, iPhone 3G al;
    anladığım kadarıyla senin ihtiyaçlarını görecektir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.