Şimdi Ara

N96 MI ? N86 MI ?N97 MI ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
8.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam teknolojiyi 6 ay ileriden takip ediyorsun sanırım
  • Biraz beklerim dersen n97'yi bekle derim, oldukça güzel bir telefon olacak gibi duruyor.
  • Hımm aslında iphone kafama yatmıyo değil ama şarjı ne kadar gider hoparleri nokia n95 vb gibi ses verirmi ?
  • Tarayıcısında flash ve java desteği yok.
    İstediğiniz MP3′ü zil sesi yapamıyorsunuz. (Aslında bu eksiklik değil bir strateji: isterseniz zil sesi satın alıp kullanabiliyorsunuz.)
    MMS desteği yok.
    Kamerasında digital yakınlaştırma yeteneği yok.
    Kamera ile video kaydı yapma olanağı yok.
    Ses kaydetme yeteneği yok.

Arkadaşlar bu gibi buyuk eksiklikleri olan bi cihaza 1.500 fazla değilmi ya
  • selam

bende kendimce bu cihazlar için birkaç yorum yapayım;

n96 özellik olarak dolu olmasına karşın tv özelliği henüz teknolojik altyapı olmadığından kulllanılamıyor.
    bunun yanın nokianın n85 telefonu özellik olarak tamamen aynı olmasıyla birlikte boyut olarakta daha küçük, ve fiyat olarakta cazip

benim şuan türkiye piyasasındaki telefonlar içindeki favorimdir.
  • n85 ile n96 özellik olarak aynı değil dostum herşeyden önce video kalitesi olarak n96 üstün n85 den ..
    quote:

Orjinalden alıntı: free276

selam

bende kendimce bu cihazlar için birkaç yorum yapayım;

n96 özellik olarak dolu olmasına karşın tv özelliği henüz teknolojik altyapı olmadığından kulllanılamıyor.
    bunun yanın nokianın n85 telefonu özellik olarak tamamen aynı olmasıyla birlikte boyut olarakta daha küçük, ve fiyat olarakta cazip

benim şuan türkiye piyasasındaki telefonlar içindeki favorimdir.
  • Bence telefon satan bir yere gidip bizzat INNOV8'i incele.

Bu da özellik listesi:http://www.gsmarena.com/samsung_i8510_innov8-2471.php

Bu listeyi görüp sonra parasını hak etmiyor dersen, daha fazla sana telefon önermem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barlas91

Tarayıcısında flash ve java desteği yok.
    İstediğiniz MP3′ü zil sesi yapamıyorsunuz. (Aslında bu eksiklik değil bir strateji: isterseniz zil sesi satın alıp kullanabiliyorsunuz.)
    MMS desteği yok.
    Kamerasında digital yakınlaştırma yeteneği yok.
    Kamera ile video kaydı yapma olanağı yok.
    Ses kaydetme yeteneği yok.

Arkadaşlar bu gibi buyuk eksiklikleri olan bi cihaza 1.500 fazla değilmi ya

iPhone seçeneklerin arasındaysa şu yazıyı bir incele bence. En azından iPhone alıp almamaya kesin olarak karar verebilirsin. Kararın iPhone almamak yönünde olursa, sonrasına bakarız...

http://forum.donanimhaber.com/m_29880523/tm.htm

Bu arada, alacağın telefondan neler beklediğini net bir şekilde belirtki bizde seni yönlendirebilelim.

• Bu arada iPhone'da istediğin parçayı "Jailbrake yapmadan" zil sesi olarak atayabilirsin.

Bunun iki yolu vardır...

1- iTunes'in menüsünden bulunan parçaları Zil sesine encode etme özelliğini kullanmak.
    2- Çeşitli pogramlar aracılığıya istediğiniz MP3'ü iPhone'un zil sesi formatına encode edip sync etmek...

- Ses kaydetme yeteneği vardır.
    - Video kaydetme yeteneği de vardır.
    - MMS' de gönderebilir.
    - Digital zoom'da yapabilir.

Üstelik bunları yapabilmesi için yine Jailbrake'e ihtiyacı yoktur. Ama bunları bedava yapmak istersen Jailbrake gereklidir.

Flash ve Java konusunda şimdilik yapılabilecek bir şey yok. Fakat flash konusunda Adobe'nin çalışmaları sürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fettah34 -- 18 Şubat 2009; 22:20:39 >

• n96
  • hımm arkadaşlar ben karar verdim ve iphone 3g 16 gb alıyorum.Şu an en iyi gibi duruyo.TÜM ARKADAŞLARA DUSUNCELERİNİ PAYLAŞTIKLARI İÇİN TEŞEKKÜRLER
  • Bence doğrusunu yapıyorsun senin ihtiyaçlarını en iyi iphone karşılar
  • dostum doğrusunu yapıyosun diyosun ama bence alıp kullandıktan sonra eksikliklerini görünce pişman olacaktır.alıpta pişman olup satan çok kişi biliyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: Wolf61

Bence doğrusunu yapıyorsun senin ihtiyaçlarını en iyi iphone karşılar
  • Bence iphone al.
  • Bende 1 ay kullandım fakat 1 eksiğini göremedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dalgıç murat

n85 ile n96 özellik olarak aynı değil dostum herşeyden önce video kalitesi olarak n96 üstün n85 den ..

ne kadar üstün hocam bunu beliritr msin?yani birebir karşılaştırmamı yaptınız yoksa değerlere bakarakmı bnunu söylüyorsunuz?
  • daha cok erken bu başlık için;ama hepsi aynı anda piyasada olsa N97'yi tek geçerim.

(yinede kullanıcı ihtiyaçlarını ve kullanım amacını belirleyip ona göre seçim yapmalı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 22 Şubat 2009; 2:43:59 >
  • N96
  • ByTKN
    Binbaşı

7 Aralık 2008; 21:49:28

--------------------------------------------------------------------------------

n85 mi n96mı dersen n96 derim
    neden dersen kızak mekanizması n85 te oynuyor
    n85 te video ilk saniyelerde donma yapıyor ama yazılımla düzelebilir
    su an elimde n85 ve n96 var
    2isni kıyasladıgımda kesinlikle n96 derim

quote:

Orjinalden alıntı: mh.

arkadaşlar n95 8gb sattım ve suan yani bugun tel alacağım bir tavsiyeniz varmı n96 mı n85 mi??

ve black61 arkadaşım şu ana kadar kullanıyorsun n95 8gb den sonra n96 alınırmı memnunmusun yada n85mi alayım.
    ve inşallah daha 1 sene tel almayacağım.

bu arkadaşta her ikiside var kullanıyor ve ayrıca her iki telin video çekimlerini izledim internetten n85 in çekiminde nesnelerin etrafında karıncalanma oluyor n96 da yok daha iyi yani
    quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

quote:

n85 ile n96 özellik olarak aynı değil dostum herşeyden önce video kalitesi olarak n96 üstün n85 den ..

ne kadar üstün hocam bunu beliritr msin?yani birebir karşılaştırmamı yaptınız yoksa değerlere bakarakmı bnunu söylüyorsunuz?

• quote:

bu arkadaşta her ikiside var kullanıyor ve ayrıca her iki telin video çekimlerini izledim internetten n85 in çekiminde nesnelerin etrafında karıncalanma oluyor n96 da yok daha iyi yani

şu videoların linkini verebilir misin bi bakalım nasıl bişey.

aynı ortamda aynı ışık altında mı çekilmişler,hangi kalitelerde çekilmişler inceleyelim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.