Nasıl gidiyor? |
Nabıyonuz
-
-
Kafayı yemek üzereyim 1 aydır ders çalışamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk sınavıma 2.5 hafta kalmış.
ne fizik (boş boş videolarını izledim çözemiom ödevleri) biliyom ne discrete biliom (bu dersi anlamıom, anlamak için çaba da göstermiom) ne istatistik (az çok bilioz) biliom ne diferansiyel (biraz bilioz 1 hafta geriyim.) biliom vallahi bildiğim tek şey linear algebra o da az çok. çalışırken hayatımın kararışını bekliom.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 13 Ekim 2024; 17:14:13 > -
Kafayı yemek üzereyim 1 aydır ders çalışıyorum.
İlk sınavımızı olduk sonuc bekliyoruz, ales ve yokdile hazırlanmaya karar verdim. Kpssden sonra boşluk oldu, okul telafi etti ama
Codenight sabahı ayılıyoruz ne olsun
Çok ders var ya, staj raporu falan filan bir de yorucak bu hafta
-
İyi bra sen
ağabey geleceğini söyleseydin tanışsaydık forum donanımdan baya kişi gitmiş :( eksik kalmışım.
-
Hazırlık için mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi bölümdü hocam
Gitmiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hemsirelik hocam
Dünyanın en boş işini ( staj raporu yaziyeah) yapıyorum
-
Aynen
Kütüphanede assignment yapmaca, unity öğrenmece, veri yapıları teorik sınavı nasıl zor olacak diye düşünmece, staja alırlar mı diye düşünmece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 13 Ekim 2024; 17:50:12 >
Virüs aileleri ezberlemece
Edit: Benim hatırladığım bu 7 grup tüm virüsler içinmiş sanırım hocam :D Eski slaytlardan bakınca hocamız 6 grup altında vermiş bize dna virüslerini. Herpesviridae, poxviridae, adenoviridae, parvoviridae, papovaviridae ve hepadnaviridae aileleri şeklinde listelenmiş
Dna virüsleri 7 grup kadardı galiba hocam. Onları bildikten sonra kalanların hepsi rna virüsü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egehan_45 -- 16 Ekim 2024; 19:21:41 > -
Üstte yazdığımla tıpatıp aynı haldeyim neye çalışacağını bilmeden :/
Okula git, dersi yarım yamalak anla, quiz calis, hist projesi için iki üç bir şey bak, quize gir eve gel, kafa topu oyna ve yat uyu. Sizden n'aber
Not: arada kulüp işi varsa hist ve kafa topundan birisini yapamıyorum
Hocam ben de dersleri yarım yamalak anlıyorum ya sebebi ne ki, ingilizceden dolayı mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- en iyi iktisat fakülteleri
- eyüp boncuk kimdir
- kırmızı reçete sicile işler mi
- marmara ybs
- vip fizik pdf indir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X