Şimdi Ara

NAD C352 ve YAMAHA AX-596

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba şu iki amfi arasında kaldım KULLANAN arkadaşlar yorumlarını bekliyorum yardımınız için şimdiden teşekkürler hangisini almalıyım neden ......sonrada cdp ve kolon alacağım ..

Stereo Integrated Amplifier Nad : C352 ...1000 ytl fiyat aldım

2 x 80W Continuous Power into 4 / 8 ohms

115W, 185W, 240W IHF Dynamic Power into 8, 4 and 2 ohms, respectively

PowerDrive™ High Current Holmgren™ Toroidal Power Transformer

7 Line Inputs, including Two Tape In/Outp All Discrete Circuitry

Short signal path from input to output Bass and Treble Controls with Tone Defeat Switch

Main-amp Input & 2 Pre-amp Outputs NAD Soft Clipping™

IR Input/Output 12V Trigger Output

Relay Input Switching IEC Detachable Power Cable

Headphone socket NAD SR-5 Full System Remote Control

Stereo Entegre Amplifikatör Yamaha : AX-596 ....1000 ytl fiyat aldım

155 W x 2 (DIN) Pure Direct Anahtarlı ToP-ART
    CD/DVD Direkt Amplifikasyon (ayrık konf) Genişletilmiş frekans cevabı özelliğiyle DVD-Audio'ya hazır

Kademesiz değişen ses yüksekliği kontrolü Rec out (kayıt çıkış) seçicisi

Altın kaplama giriş terminalleri (tüm terminaller) Pikap girişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FromTheInaside -- 27 Aralık 2006; 12:10:24 >

• Yamaha'yı hiç dinlemedim bu yüzden bir yorum yapamayacağım. Yaklaşık 1 ay önce C352 aldım ve çok memnunum. Ancak yazmış olduğunuz rakam NAD için çok yüksek. Ben 13 ay vadeli 820 YTL'ye aldım. İsterseniz aldığım yeri pm atarım.

Bu arada temiz ikinci ellere de bakabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla kill for you arkadşta vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinkilci -- 23 Aralık 2006; 10:42:13 >
  • Fiyatlar maalesef uçtu sayın ersinkilci.1000 ytl fiyata normal diyoruz artık.Dediğiniz gibi temiz bir C352 var elimde.Kargo dahil 710 liraya veriyorum.İlgilenirseniz P.M atın.Yamaha'nın o modelini dinlemedim, yorum yapamayacağım.Ama C352 almanız halinde memnun kalacağınızın garantisini veriyorum.
  • Sevgili kill for you, benim 352 yi aldığım yeri biliyorsunuz. Gerçekten bu cihaz orada da mı 1000 YTL oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinkilci -- 23 Aralık 2006; 23:21:23 >
  • Ben görüşmedim ama arkadaşım C352 için 1000 ytl, 9.6 için 825 ytl indirimli nakit fiyat aldığını söyledi.8.4 için de 390 ytl istemiş.
  • 8.4 leri nakit 370 ytl ye aldım. fiyatların arttığını ama önceden fiyat verdiklerinden 370 verdiklerini söyledi. açıkçası pek inanmadım ağız kabalığı yaptığını düşündüm.3 hafta önce vermişlerdi bu fiyatı. o zaman 9.6 içinde nakit 680 ytl demişti. demekki doğruymuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Ben görüşmedim ama arkadaşım C352 için 1000 ytl, 9.6 için 825 ytl indirimli nakit fiyat aldığını söyledi.8.4 için de 390 ytl istemiş.

9.6 ve 8.4 lerin zamlandığını biliyordum ama NAD dan haberim yoktu. Maalesef Türkiye'de böyle oluyor işler. Bir mal tutuldu mu, arz ve talepten dolayı hemen zamlanıyor.

İki hafta önce bizim evde bir dinleti yaptık. Gelen arkadşalar NAD'ların estetiğine inanamadılar. NAD'ların ses performansına hiç kimse olumsuz bir şey söylemese de genelde bir çok kişi estetik olarak zayıf kaldığını söyler. Bende ki titanyum rengini görünce estetiğine hayran oldular. Galiba siyah renkli modeli plastikmiş (ben hiç görmedim). Titanyumlar komple metal.

Acaba bu metal-plastik davasından dolayı, rengine göre fiyat farklı olabilirmi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinkilci -- 23 Aralık 2006; 23:34:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denon PMA720 vs Yamaha As500
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mendini

8.4 leri nakit 370 ytl ye aldım. fiyatların arttığını ama önceden fiyat verdiklerinden 370 verdiklerini söyledi. açıkçası pek inanmadım ağız kabalığı yaptığını düşündüm.3 hafta önce vermişlerdi bu fiyatı. o zaman 9.6 içinde nakit 680 ytl demişti. demekki doğruymuş.

Bir arkadaşım, bende ki 9.6 ları görüp hayran olduktan sonra, 3 gün önce 820 YTL'ye nakit aldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı:

... Bende ki titanyum rengini görünce estetiğine hayran oldular. Galiba siyah renkli modeli plastikmiş (ben hiç görmedim). Titanyumlar komple metal.

Acaba bu metal-plastik davasından dolayı, rengine göre fiyat farklı olabilirmi acaba?

Titanyum ve siyah (grey) renk farkını tanımlıyor sanırım, malzemeyi değil.

burda fiyat farkı görünmüyor.

http://www.stoneaudio.co.uk/default.asp?redirect=http://www.stoneaudio.co.uk/stoneaudio/products/browser2.asp?ManufacturerID=10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eser33 -- 24 Aralık 2006; 0:47:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eser33

Titanyum ve siyah (grey) renk farkını tanımlıyor sanırım, malzemeyi değil.

burda fiyat farkı görünmüyor.

http://www.stoneaudio.co.uk/default.asp?redirect=http://www.stoneaudio.co.uk/stoneaudio/products/browser2.asp?ManufacturerID=10

Linke göre haklısın eser. O zaman fiyatlar çok artmış.

• from kardeş sana pm attım oku istersen
  • @from..... arkdaşım önce amfi seçimini ağırlıklı olarak dinlediğin müzik tarzına göre değerlendirmelisin.yoksa daha sonra pişman olabilirsin örneğin ben hip-hop,reaggea dinlediğim için yamaha 496 almıştım.ve de çok memnunum.tabi bunda hoparlörlerin ve kablolarında etkisi oldu.onuda göz önünde bulunduralım.
    saygılarımla
  • ses yorumunu bir taraf bırakırsak tercihin nad olmalı. bu görüşümde nad'ın forumlarda yaygınlaşması ya da gündemde olması, etken değildir. derken fiyatların artmasında reklamın faktörü çok büyük bana kalırsa...

edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 9 Mayıs 2016; 15:42:39 >
  • nad dışında diğer amfilerinde ücretleri arttı mı acaba (yamaha,marantz,denon) uzun zamandan beri araştıramıyorumda.o yüzden fiyat konusunda bir bilgim yok yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
    saygılarımla
  • sanırım biraz beklemem gerektiğine karar v erdim biraz daha bekleyip fiyatların düşmesini bekli,cem belkide ikinci el de bakabilirim ama neyse biraz durulsun ortalık yorumlarınız için teşekkürler..
  • Bizim forumlarda NAD'ları önermemiz nedeniyle fiyatı arttı.Wharfedale 8.4 ler ve 9.6 lar da aynı durumdan etkilendi.İyi olduğunu söylüyoruz, haliyle millette o ürünlere yöneliyor.Fiyatlarını da arttırıyorlar.Defalarca başıma geldi bu durum.
  • Merhaba arkadaşlar,

eski bir topic olduğunu gördüm ama belki bazılarınız bana yardımcı olabilir.

Setupımı anlatayım kısacası

Pro-ject Debut II pikabım var, iğne Ortofon OM10, Amfim Yamaha AX-596, Hoparlörler Yamaha NS-50F, bağlantı kablolarım Oehlbach.

Genel olarak memnunum ama yinede up-grade etmek konusunda ufaktan bir kaşıntı var (bu kaşıntı hiç bitmez zaten). İğne konusunda bazı değişiklikler yapabilirim ama asıl konu iğne midir yoksa daha köklü değişiklikler mi yapmak lazım onu bilemedim.

Belki aranızdan bir arkadaş yardımcı olabilir.

Teşekkürler,
  • bsabutay B kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla OM10, aşağı yukarı bendeki 2M red kartuş ile denk sayılabilir. Bu seviyeden sonra geçilmesi gereken iğneler 500-600 TL civarı oluyor. Misal olarak forumlarda övgüyle bahsedilen 2M Blue 550 TL imiş.
    http://forumaudioshop.com/pro/ortofon-stylus-2m-blue.html

Eldeki sistemde bana göre zayıf halka hoparlörler gibi geldi. İğneden önce hoparlör değişikliği daha faydalı olabilir. Sonuçta hoparlör iyi olmadıktan sonra iğne ne kadar iyi olursa olsun, o farkı alamayabilirsiniz.

Bunun dışında amfinin fiyatı ilk çıktığında gördüğüme göre 400-500 $ civarıymış. Bu da giriş seviyesi bir stereo amfi demektir. Bu sebeple içindeki phono katı çok matah olmayabilir. Bunun için bir sonraki aşamada belki ayrı bir phono katı alınabilir. Yada o bütçeye biraz daha eklenip 2.el daha üst seviye ve dahili phono katının iyi olduğu düşünülen bir stereo amfi de alınabilir.

• turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Turuncu55 teşekkür ederim, bence de hoparlör sonradan duyduğum kadarıyla pek iyi değilmiş, ama almış bulundum :( neyse zararın neresinden dönülürse kardır. hoparlör konusunda bütçe olarak çok yüksek olmayıpta güzel sonuçlar alabileceğim bir model biliyor musunuz ? amfi için de daha çok solid state bir amfi mi yoksa power amp mi kullansam ne önerirsiniz ? Gönül lambalı amp diyor ama elimdeki bütçeyle bu çok zor.

şimdiden teşekkürler.
  • bsabutay B kullanıcısına yanıt
    Merhaba iğne değişiminden sonraki farkları o hoparlörler ile yeterince anlayacak mısınız? Değişim olacaksa bence hoparlörlerden başlamalısınız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.