Şimdi Ara

Namaz Kılabileceğim Meslek? 4 Yıllık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birçok meslek var ama çoğunda namaz kılmaya fırsat kalmıyor. sizce rahatlıkla namazımı kılabileceğim rahat meslek olarak ne var? ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilahiyat
  • ilahiyat oku kardeş
  • kaza namazı kılarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: ersnylmz

ilahiyat

ilahiyat okuyamam hocam. hem sesim iyi değil namaz kıldıramam. Kuran'ı da güzel okuyamam. vaaz da veremem :( o yüzden başka bi meslek lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmam olun.

• her türlü meslekte namaz kılabilirsin. önemli olan tarafların anlayışlı olması.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim karşı inşaattaki işçiler 8 katlı binanın çatısında kılıyorlar. Yani bu işler meslekle olmaz inancın tamsa her yerde her şartta kılarsın.
  • @R3DROS3V3RTIGO

hocam mesleği emekli olana kadar yapıcaz. yani 50-55 yaşına kadar. 55 yaşından sonra 40 yıllık namazı kaza mı kılıcam :)

@loeweis genious @fakir misin nesin defol

söylediğim gibi sesim kötü. kıraatim düzgün olmaz
  • istersen ateist derneği yöneticisi ol. bireysel fiziksel aktivitelerini hiçbir kurum engelleyemez. manifesto falan çıkarayım deme yeter.
  • Tuvalete, yemeğe fırsat kalıyorsa ona da kalır. Yeter ki inanç olsun.

• uçak gövde motor veya uçak elektrik elektronik okumayı düşünüyorum. izin verirler mi acaba? veya herhangibir mühendislik?

• kılarsın elbette dert ettiğin şeye bak
  • Ev hanımı

• quote:

Orijinalden alıntı: Tina Rex

uçak gövde motor veya uçak elektrik elektronik okumayı düşünüyorum. izin verirler mi acaba? veya herhangibir mühendislik?

niye vermesinler hocam. alt tarafı 2dk sürüyor 4 rekat farz namaz. vermemesi için din düşmanı falan olması lazım
  • Burası İran değil burda namaz kalamazsın

Demez kimse sana namaz kılabilmelik meslek ne demek

• arkadaş insanların meslek seçerken onca kriter öne sürdüğünü gördüm de, yahu namaz kılabileceğim meslek nedir?

iki yıllık optik bilmemnesi oku gözlükçü ol herhalde kuşluk namazını bile kılarsın
  • teşekkürler arkadaşlar içim rahatladı

• Tina Rex kullanıcısına yanıt
    Din kültürü öğretmenliği ? İmamlık ? eğer bunlara yapamam dersen herhangi bir meslek yada bekçilik gündüz rahatsız gece çalışırsın 5 vaktide zamanında kılabilirsin diye düşünüyorum...
  • türkiyede namaz kılmak zordur. harward oxford falan oku. yurt dışı çok rahat
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.