Şimdi Ara

Namazdayken ve ciktiktan sonra basima gelenler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gece film izlerken ustumle uyuya kalmisim ama onceden namaza gitmek icin saati kurmustum. iste neyse sabah iPhone'umun zil sesiyle uyandim ve abdestimi aldim dislerimi fircalayip namaza gittim tam 2 rekati kilarken abd den arkadasim olan jamie beni aradi bende her zaman namazdayken telefonu kapatmayi unuturum iste tam o arada telefonum caldi tabi seste full calan sarkiyida japonya-abd karisimi tokyo drift - teriyaki boys ayarlamistim bu bi caldi var ya dedim bu ihtiyarlar hic dinlememistir 2 dk sini bi dinlesinler sonra kapatirim
    2dk sonra telefonumu cikarip kapattim tam o arada birisi ''Apple mi ya o?'' dedi birisi bende kisik sesle: ''evet'' dedim. sonra namaz bitti cikarken cogu kisi bana tip tip bakti bende tanidik var mi diye etrafi sezerken tam o arada yanima siyah bir jeep yanasti ve icinden 2 tane kalipli okuz gibi adamlar beni doverek iceri aldilar. tam arabadan inmeye calisirken suratima bi tane yumruk attilar sonra hemen beni niye kacirdiklarini anlattilar megerse samsung ve lg'nin bastaki adamlar beni oldurmek icin tetikci tutmuslar bu beni jeep ile alan adamlarda Apple'in adamlariymis. samsung ve lg, dunyanin her tarafinda iPhone'u savunanlari oldurmek icin her ulkeye tetikciler gondermisler. tr'de de nasil olduysa iPhone savunucu olarak beni hedef almislar. Apple sagolsun suan bizi kendi gizli yerlerinde sakliyorlar ve yaklasik 17 ulkeden gelen benim gibi kisilere cok iyi bakiyorlar. suan; ''iPhone'u nasil daha iyi ovebilirim?'' egitimini aliyoruz, ing iyi oldugu icin sıkıntı cekmiyorum cok sukur. gelismeleri haberdar ederim..

• Olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukari
  • okumayın fan boy

• Özet: Namazı Fatih Camii'de kılmış.Davutoğlu ile tokalaşmak için sıraya girmiş.Koruma ile laf dalaşına girince, çevik kuvvet ekip arabasına bindirilip karakolda ifadesi alınıp, vialand'a bırakmışlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumayin abd uşağı

• Okumayin samsung tetikcisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okumayın abd'den arayan jamie

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.