Şimdi Ara

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android Kurulum Rehberi (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.099
Cevap
7
Favori
289.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar KVK'dan bugün telefonu aldım. Garantili telefonun ekranın değişecek diye 100tl istediler onayladım ama telefonu alınca şoka girdim ekran değişmemiş, hiçbirşey yapılmamış. Bu ne rezillik anlamadım. Bu resmen sahtekarlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

arkadaşlar KVK'dan bugün telefonu aldım. Garantili telefonun ekranın değişecek diye 100tl istediler onayladım ama telefonu alınca şoka girdim ekran değişmemiş, hiçbirşey yapılmamış. Bu ne rezillik anlamadım. Bu resmen sahtekarlık.

İç ekran değişmiş olabilir mi? Öyle değilse, hakikaten büyük rezillik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: chirkinordek

quote:

arkadaşlar KVK'dan bugün telefonu aldım. Garantili telefonun ekranın değişecek diye 100tl istediler onayladım ama telefonu alınca şoka girdim ekran değişmemiş, hiçbirşey yapılmamış. Bu ne rezillik anlamadım. Bu resmen sahtekarlık.

İç ekran değişmiş olabilir mi? Öyle değilse, hakikaten büyük rezillik..

sorun zaten dokumatiğindeydi yani en üst taraf. Telefonun bir köşesinde ufak çizik vardı, aynen duruyor. KVK'ya geri verdim, alan görevliye de çiziği gösterdim, 1-2 hafta daha geçer artık.
    Moralim çok bozuldu gerçekten

• arklar eu cihazlar normal hd2 ler oluyor değilmi tmobile tmous oluyor unuttumda bayağıdır rom değişmiyordum
  • config olayını nasıl yapıyoruz neyi değiştiricez anlatırmısınız?
  • Normal lehimli soketli olan hd2 ye tmobile hd2 lcd+digit. takabilirmiyiz sadece lcd veya sadece digitizer değil ikisi birlikte sadece kasalarda 1 mm boyut farkı var diye duymuştum ama kesin bir bilgi göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamirci62

quote:

Orijinalden alıntı: cilavuz

quote:

foto ve video çekim ve gösterimlerinde problem yok.

Evet recovery den girip karttan yükleyeceksiniz. (rom u kurmadan önce config dosyasını; EU için (8/220/10 ext 1024MB) ;
    T-Mobile için (8/320/10) yapmayı unutmayın.

Ben hep mgdlr seçiyorum hiç. cwr kullanmadım

http://www.multiupload.com/SV40NSJHJ2 Burada pdf formatında en başından adım adım resimli olarak nasıl kurulucak anlatmış.Gene de yardıma her zaman hazırım...

Üstad bu romu kurdum ama açılış ekranında takılıp kaldı açılmadı. Siz denediniz mi ?

Elbette denedim.Hiç bir problem olmadan açıldı bende.Animasyonlu Android logosunun (mavi)olduğu ekranda mı kaldı ?yoksa ilk açılıştaki siyah ekranda mı takıldı.Her ikisinde de yaklaşık 4-er 5 er dk falan bir bekleme yapıyor.ondan sonra açılıyor.Genede açılmadıysa aklıma gelen config ayarlarının dediğim şekilde ayarlanıp recover ekranında iken 5 nci maddeden flashlanmaması olabilir.

Tekrar denicem bakalım ne olacak. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

• quote:

mwakiousRUNNINGrom sense 3.5 yeni bir rom çıkmış:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1282281
    güzele benziyor ama telefonum henüz gelmedi deneyemedim :(

Bu romu deneyen olmadı galiba, ben kurup deniycem , haftada bir rom kurar oldum bu nye yaa :)) telefon rom manyağına döndü... ama sonunda mutlaka adam gibi rom çıkacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cilavuz

quote:

foto ve video çekim ve gösterimlerinde problem yok.

Evet recovery den girip karttan yükleyeceksiniz. (rom u kurmadan önce config dosyasını; EU için (8/220/10 ext 1024MB) ;
    T-Mobile için (8/320/10) yapmayı unutmayın.

Ben hep mgdlr seçiyorum hiç. cwr kullanmadım

http://www.multiupload.com/SV40NSJHJ2 Burada pdf formatında en başından adım adım resimli olarak nasıl kurulucak anlatmış.Gene de yardıma her zaman hazırım...

Üstad bu romu kurdum ama açılış ekranında takılıp kaldı açılmadı. Siz denediniz mi ?

Elbette denedim.Hiç bir problem olmadan açıldı bende.Animasyonlu Android logosunun (mavi)olduğu ekranda mı kaldı ?yoksa ilk açılıştaki siyah ekranda mı takıldı.Her ikisinde de yaklaşık 4-er 5 er dk falan bir bekleme yapıyor.ondan sonra açılıyor.Genede açılmadıysa aklıma gelen config ayarlarının dediğim şekilde ayarlanıp recover ekranında iken 5 nci maddeden flashlanmaması olabilir.

Üstad yine açılmadı :( htc yazan ekranda ( beyazdan sonra gelen ) kalıyor sağ altta tbd yazıyor. Yarın saat bekledim yine tık yok. Yanlız bende cwr mi mgldr mi diye sormuyor. Bir de ben ext3 oluşturdum. Bu ext4 istiyor olabilir mi ? ex4 ansıl oluşturuluyor kısaca anlatırmısın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilavuz -- 2 Aralık 2011; 23:41:57 >

• Ama önce Runnymede 2.1 romu deniycem şimdi kuruyorum bakalım, sonra mwakiousRUNNINGrom sense 3.5 i deniycem. Sonucu yazarım
  • @cilavuz
    Arkadaşım TBD romunu ben denedim boşver, beş para etmez, bendede aynısı oldu açılmadı ilk başta sonra zorlayarak yeniden başlattım pili çıkardım vs.. zorlayarak kurdum açıldı ama hiç sevmedim, yanılmıyorsam fm radyo çalışmıyor, ve kasıyor,
  • Arkadaslar Su an TBD romundan yaziyorum gayet basarili bir rom bnce saga once nDT ginger kullaniyodum oneren arkadasa tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: superdestek

@cilavuz
    Arkadaşım TBD romunu ben denedim boşver, beş para etmez, bendede aynısı oldu açılmadı ilk başta sonra zorlayarak yeniden başlattım pili çıkardım vs.. zorlayarak kurdum açıldı ama hiç sevmedim, yanılmıyorsam fm radyo çalışmıyor, ve kasıyor,

Aslında açılıyor, herkesin düştüğü bir hata var bu romda. Ben çok uzun süredir kullanıyorum (1.3 sürümünden beri güncelleyerek) Bu romu ilk yüklemeden sonra "Fix permissions" yapıp açınca açılma süresi yaklaşık 20dk sürüo. Ben de ilk başlarda çok sorun yaşamıştım 4 defa yükledm en son bootscreende bırakıp yattım, gözlerm kapalı telefondan ses geldi bi zaman sonra kalktım baktım açılmış. ve de gerçekten "yağ gibi" çalışıyor herkes kullanabilir ;)

• @ cilavuz
    Üstad yine açılmadı :( htc yazan ekranda ( beyazdan sonra gelen ) kalıyor sağ altta tbd yazıyor. Yarın saat bekledim yine tık yok. Yanlız bende cwr mi mgldr mi diye sormuyor. Bir de ben ext3 oluşturdum. Bu ext4 istiyor olabilir mi ? ex4 ansıl oluşturuluyor kısaca anlatırmısın ?

lArkadaşlar;
    Aşağıdaki adrese dosyayı uplooad ettim.Burada hazır “flash.cfg” dosyasını 8-220-10 olarak ayarladım.

İlk önce “WIPE_IT_CWR” zip li dosyayı aynen hafıza kartınıza atın ve rom kurar gibi kurun.Kartınız ex4 olacak.cihazı kapatıp tekrar recoverdan açın.Sonra cihaz usb ile bilgisayara bağlı iken 5.ci maddeye gelin.Bilgisayarınızda bulunan “CWR_220m_EU_5.0.2.6” klasörünün içerisindeki “DAF.EXE” ye tıklayarak (win 7 kullanıyorsanız sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın) cihaza flashlayın. Ben “CWR_220m_EU_5.0.2.6” içerisindeki “flash.cfg” dosyasını 8-220-10 olarak ayarladım bir şey yapmanıza gerek yok. Flash lama bittikten sonra daha önceden hafıza kartınıza attığınız rom u forumda anlattığım adımlarla kurun.Ayrıca bu gönderdiğim dosyada resimli olarak en baştan itibaren romun kuruluşu var.Kolay gelsin.

http://hotfile.com/dl/136584486/6ff4dff/Setting_up_Ext4_and_Installing_Dungphp_EU.rar.htm

• Ronda apps2sd yok galiba o dikkatimi cekti,
    :) direk tel hqfizam yuklemelerden apnea 15 mb kaldi
  • dUNGUN 2.1 runnymede kurdum bu akşam kaldırcam :)) sevmedim, yavaş gibi geldi kasıyor...
  • aaccccccccccccccccciiiiillllllll yardım
    arkadaşlar htc hd2 android yüklettim ama herhangi bi internet sayfası açtığımda sayfa kendiliğinden kapanıyor yardım edin lütfen 0536 582 95 65
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

config olayını nasıl yapıyoruz neyi değiştiricez anlatırmısınız?

Yardimci olursaniz sevinirim:)
  • windows 7 için olan link çalışmıyor. yardımcı olabilir misiniz.
  • quote:

quote:

config olayını nasıl yapıyoruz neyi değiştiricez anlatırmısınız?

Yardimci olursaniz sevinirim:)

umarım resimler açıklama için yeterli olmuştur.

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.