Şimdi Ara

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android Kurulum Rehberi (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.099
Cevap
7
Favori
289.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben marketten güncelleme veya bi oyun falan yüklerken oyun indiriliyor kurulurken sd kart yada belle kurulamadı diye uyarı geliyor bu tüm uygulamalarda oluyor yardımcı olun lürfen
  • Herkese merhabalar,

HTC HD2 telefonum var ve windows mobile yüklü, başlığın ilk sayfasına baktığımda ocakta yazıldığını gördüm fakat konu dağılmamış..

Versiyonum spl- 3,03,0000 sizce ilk sayfada anlatılanlara göre mi yükleyeyim birşeyler yoksa yeni anlatımlar ya da yeni versiyonlar çıktı mı?

Konu hakkında bilgim 0, fakat yapabileceğimi düşünüyorum..
  • Arkadaşlar umarım bu konuda bilgiye sahip bir üstad mevcuttur . Çünkü herşeyi denedim

task29 ile telefonumun hafızasını temziledim ve magldr1,1,3 yükledim ancak siyah ana menüye gelmeden önce
    "SD kernel Open Failed" uyarısı veriyor ? bu sorunu nasıl çözelebilirim . magldr1,13 açılıyor fakat menüler yer değiştirmiş gibiusb flasher a basıyorum usb tıy açılıyor , power down diyorum boot wph açılıyor.. ad recovery de yapmıyor. Yeni romu da yükleyemiyorum tel kaldı böyle

detaylı şekilde yardımcı olabilecek varsa telefondan da görüşebilirim
  • Artık neredeyse her sabah bir resetleme ile karşı karşıya kalıyorum.
    Bazen yeniden ROM kurulumu yapmaya başlıyor, bazen açılıyor ve sistem hatası diyor.
    Bekle diyip devam ediyorum ve telefon kendine geliyor ama bunu sürekli yapmaya başladı.
    Ayrıca Runny1.9 da radyo açılıyor fakat ses gelmiyor...
    Nasıl çözeceğim bilemiyorum, çok can sıkmaya başladı.
  • Runnymede v2.0 çıkmış, onu deneyeceğim bakalım sıkıntı olacak mı?
  • arkadaşlar proximity sensor çalışıyor ancak g sensor calısmıyor ve kamerada calısmıyor ekranda çizgilenme var

rom 1.05.401.4 tbd v2.3 eu&tmobile a2sd

kernel 2.6.32.15rafpigna_1.9.OC_GB-gb5acf2broot@rafpigna-pc #15

anabant 15.34.50.07u_2.08.50.08_2
  • @Ftd

Yukarıda anlatımla önerdiğin romda radyo çalışmıyor ne kadar denediysem beceremedim onun yerine güzel senseli hangi rom var? Performans olarakta biraz yavaş gibi ana ekrandan menüye geçerken kasmalar oluyor

Bu arada bu telefonun ekranı ne kadar?
  • Arkadaşlar ;
    sıfır sorun,hızlı,pürüzsüz bir rom isteyenler kesinlikle bunu denemeli rom ftd nin önerdiği rom un ikiz kardeşi.

CMR] Sensation xl Sense3.5/ 2.3.5 v2.5 OC daemon & marc1706 1k kernel

Hiç bir problem olmadan rom kullanmak isteyen kesinlikle denesin diyorum.Burada sayfası var.:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275119

Bu da direk yükleme linki: (1 aralık itibariyle 2.5 versiyonu çıktı .Yanlız yarın da yeni kernel çıkcak.Ama üzerinde gelen de idare ediyor)

http://dev-host.org/vrampdk2yf9b/TBD_Sensationxl_V2.5_EU&Tmo_A2sd_Latest_Tweaks.zip 392 MB

kesinlikle hafıza problemi falan yok .İstediğiniz kadar uygulama yükleyebilirsniz (hafızakartınızın büyüklüğüne bağlı olarak elbette)

Dosya büyüklüğünün sebebi ; T model ve EU model cihazlar için aynı dosyada barındırması.Kuruluma başladıktan sonra telefonunuzun modeline göre "yes" "No" seçeneği geliyor.Eu model telefon için "no"yu seçip devam ediyoruz.Kurulum bir müddet daha devam ettikten sonra bu sefer mgdlr mi? cwr mi ? seçeneği geliyor.Bunun içinde ses açma tuşuna basıp seçenek ekranı nı ekrana getiriyoruz ve hangisini tercih edeceksek seçip devam ediyoruz.Gerisi aynı..

Gene de anlayamadım diyen olursa ahanda burda resimli anlatımı var.:

http://www.multiupload.com/SV40NSJHJ2

Romu kurmadan önce config dosyasını
    EU için (8/220/10 ext 1024MB)
    T-Mobile için (8/320/10) yapmayı unutmayın .

Sorusu olan olursa yardımcı olmaya çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakperes -- 1 Aralık 2011; 1:39:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tamirci62

Arkdaşlar ;
    sıfır sorun,hızlı,pürüzsüz bir rom isteyenler kesinlikle bunu denemeli rom ftd nin önerdiği rom un ikiz kardeşi.

CMR] Sensation xl Sense3.5/ 2.3.5 v2.5 OC daemon & marc1706 1k kernel

Hiç bir problem olmadan rom kullanmak isteyen kesinlikle denesin diyorum.Burada sayfası var.:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275119

Bu da direk yükleme linki: (1 aralık itibariyle 2.5 versiyonu çıktı .Yanlız yarın da yeni kernel çıkcak.Ama üzerinde gelen de idare ediyor)

http://dev-host.org/vrampdk2yf9b/TBD_Sensationxl_V2.5_EU&Tmo_A2sd_Latest_Tweaks.zip 392 MB

kesinlikle hafıza problemi falan yok .İstediğiniz kadar uygulama yükleyebilirsniz (hafızakartınızın büyüklüğüne bağlı olarak elbette)

Dosya büyüklüğünün sebebi t model ve eu yu aynı anda barındırması.Kuruluma başladıktan sonra telefonunuzun modeline göre "yes" "No" seçeneği geliyor.Eu model telefon için "no"yu seçip devam ediyoruz.Kurulum bir müddet daha devam ettikten sonra bu sefer mgdlr mi? cwr mi ? seçeneği geliyor.Bunun içinde ses açma tuşuna basıp seçenek ekranı nı ekrana getiriyoruz ve hangisini terci h edeceksek seçip devam ediyoruz.Gerisi aynı..

Genede anlayamadım diyen olursa ahanda burda resimli anlatımı var.:

http://www.multiupload.com/SV40NSJHJ2

Romu kurmadan önce config dosyasını
    EU için (8/220/10 ext 1024MB)
    T-Mobile için (8/320/10) yapmayı unutmayın .

Sorusu olan olursa yardımcı olmaya çalışırım

Üstadım sana birkaç sorum olacak Bu romda video çekiminde problem var mı ? sense 3.5 lerde video çekimi problemi var bildiğim kadarıyla. Ayrıca ben bunu recovery den girip sd karttan mı yükleyeceğim. Son olarak mgdlr mi seçmem gerekecek cwr mi ? Şimdiden teşekkür ederim.

• foto ve video çekim ve gösterimlerinde problem yok.

Evet recovery den girip karttan yükleyeceksiniz. (rom u kurmadan önce config dosyasını; EU için (8/220/10 ext 1024MB) ;
    T-Mobile için (8/320/10) yapmayı unutmayın.

Ben hep mgdlr seçiyorum hiç. cwr kullanmadım

http://www.multiupload.com/SV40NSJHJ2 Burada pdf formatında en başından adım adım resimli olarak nasıl kurulucak anlatmış.Gene de yardıma her zaman hazırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakperes -- 1 Aralık 2011; 3:12:26 >
  • quote:

foto ve video çekim ve gösterimlerinde problem yok.

Evet recovery den girip karttan yükleyeceksiniz. (rom u kurmadan önce config dosyasını; EU için (8/220/10 ext 1024MB) ;

http://www.multiupload.com/SV40NSJHJ2 Burada pdf formatında en başından adım adım resimli olarak nasıl kurulucak anlatmış.Gene de yardıma her zaman hazırım...

Çok teşekkür ederim. config dosyasını değiştirdikten sonra tekrar telefona recovery mi yüklüyoruz ? Yani ben öyle yapıyorum Bilgilendirirseniz sevinirim.
    Benim şu anda kullandığım rom
    http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12430845

Romdan gayet memnunum da iphone teması istemiyorum. Zaten iphone u satıp aldım hd2 yi

• bugün aldıgım htc hd 2 kasma yapmayan marketi güzel olan android sürüm linki verirmisiniz videolu olursa çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alon2024

Arkadaşlar umarım bu konuda bilgiye sahip bir üstad mevcuttur . Çünkü herşeyi denedim

task29 ile telefonumun hafızasını temziledim ve magldr1,1,3 yükledim ancak siyah ana menüye gelmeden önce
    "SD kernel Open Failed" uyarısı veriyor ? bu sorunu nasıl çözelebilirim . magldr1,13 açılıyor fakat menüler yer değiştirmiş gibiusb flasher a basıyorum usb tıy açılıyor , power down diyorum boot wph açılıyor.. ad recovery de yapmıyor. Yeni romu da yükleyemiyorum tel kaldı böyle

Arkadaşlar yeni bir sd kart alıp işlemleri sıfırdan tekrar yapsam işe yarar mı ?
  • telefonumda TyphooN CyanogenMod 7 Nightly v3.7.5[2.3.7][A2SD][tytung r13] kullanıyorum. telefon kapalı iken şarja takınca telefon açılıyor. telefon kapalı iken şarj etme olanağı yokmu yoksa ayarları değiştirerek mümkün mü? lütfen cevap...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umaci

telefonumda TyphooN CyanogenMod 7 Nightly v3.7.5[2.3.7][A2SD][tytung r13] kullanıyorum. telefon kapalı iken şarja takınca telefon açılıyor. telefon kapalı iken şarj etme olanağı yokmu yoksa ayarları değiştirerek mümkün mü? lütfen cevap...

Kapalıyken şarj etme şansınız ancak uçuş moduna aldığınızda olabilir.
    Cihazı kapatarak bu mümkün değil yani...
  • Nihayet kvk servisten mesaj geldi, telefonun ekranı değişmiş(100TL). Umarım artık ekran sorunu olmaz. :)
    Yarından itibaren ROM'lara devam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

Nihayet kvk servisten mesaj geldi, telefonun ekranı değişmiş(100TL). Umarım artık ekran sorunu olmaz. :)
    Yarından itibaren ROM'lara devam :)

@ftd, dung'un Runnymede v2.1 çıkmış. Yeni versiona uygun bir kernel önerir misin ?
  • quote:

Üstad bu romu kurdum ama açılış ekranında takılıp kaldı açılmadı. Siz denediniz mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cilavuz

quote:

Üstad bu romu kurdum ama açılış ekranında takılıp kaldı açılmadı. Siz denediniz mi ?

Elbette denedim.Hiç bir problem olmadan açıldı bende.Animasyonlu Android logosunun (mavi)olduğu ekranda mı kaldı ?yoksa ilk açılıştaki siyah ekranda mı takıldı.Her ikisinde de yaklaşık 4-er 5 er dk falan bir bekleme yapıyor.ondan sonra açılıyor.Genede açılmadıysa aklıma gelen config ayarlarının dediğim şekilde ayarlanıp recover ekranında iken 5 nci maddeden flashlanmaması olabilir.

• quote:

quote:

Arkadaşlar umarım bu konuda bilgiye sahip bir üstad mevcuttur . Çünkü herşeyi denedim

Arkadaşlar yeni bir sd kart alıp işlemleri sıfırdan tekrar yapsam işe yarar mı ?

Bu konuda bilgisi olan yok mu

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.