Şimdi Ara

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android Kurulum Rehberi (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.099
Cevap
7
Favori
289.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tamirci62

@ cilavuz
    Üstad yine açılmadı :( htc yazan ekranda ( beyazdan sonra gelen ) kalıyor sağ altta tbd yazıyor. Yarın saat bekledim yine tık yok. Yanlız bende cwr mi mgldr mi diye sormuyor. Bir de ben ext3 oluşturdum. Bu ext4 istiyor olabilir mi ? ex4 ansıl oluşturuluyor kısaca anlatırmısın ?

lArkadaşlar;
    Aşağıdaki adrese dosyayı uplooad ettim.Burada hazır “flash.cfg” dosyasını 8-220-10 olarak ayarladım.

İlk önce “WIPE_IT_CWR” zip li dosyayı aynen hafıza kartınıza atın ve rom kurar gibi kurun.Kartınız ex4 olacak.cihazı kapatıp tekrar recoverdan açın.Sonra cihaz usb ile bilgisayara bağlı iken 5.ci maddeye gelin.Bilgisayarınızda bulunan “CWR_220m_EU_5.0.2.6” klasörünün içerisindeki “DAF.EXE” ye tıklayarak (win 7 kullanıyorsanız sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın) cihaza flashlayın. Ben “CWR_220m_EU_5.0.2.6” içerisindeki “flash.cfg” dosyasını 8-220-10 olarak ayarladım bir şey yapmanıza gerek yok. Flash lama bittikten sonra daha önceden hafıza kartınıza attığınız rom u forumda anlattığım adımlarla kurun.Ayrıca bu gönderdiğim dosyada resimli olarak en baştan itibaren romun kuruluşu var.Kolay gelsin.

http://hotfile.com/dl/136584486/6ff4dff/Setting_up_Ext4_and_Installing_Dungphp_EU.rar.htm

Allah razı olsun yükledim sonunda Yanlız video yine kesik kesik çekiyor Bilgisayara atınca normal oluyor mu acaba ? Yani telefonda seyrederken mi sadece sorun oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: babbak

aaccccccccccccccccciiiiillllllll yardım
    arkadaşlar htc hd2 android yüklettim ama herhangi bi internet sayfası açtığımda sayfa kendiliğinden kapanıyor yardım edin lütfen 0536 582 95 65

Bence yüklettirdiğin yere götür adam gibi güncel bir rom yüklesinler
  • Arkadaşlar öncelikle her şey için çok teşekkür ederim, buradaki yazıları okuyarak runny 2.1 rom'u kurdum. Çizgilerden kurtulmak için ftd'nin önerdiğin kerneli yükledim. Fakat telefon açılırken "system işlemi yanıt vermiyor" hatası veriyor. Ne yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?
  • Beyler sıkıntımı gidermek için önce full wipe yaptım, ardından rom'u tekrar yükleyip henüz recovery'deyken kernel'i yükledim. Telefon ilk açılışta düzgün biçimde açıldı fakat kapatıp tekrar açtığımda yine aynı hatayı verdi. Telefonun şarjı bitmek üzere, telefon açılmadığı için şarj da edemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum sıkıntım büyük :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaggosh23 -- 4 Aralık 2011; 13:21:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggosh23

Beyler sıkıntımı gidermek için önce full wipe yaptım, ardından rom'u tekrar yükleyip henüz recovery'deyken kernel'i yükledim. Telefon ilk açılışta düzgün biçimde açıldı fakat kapatıp tekrar açtığımda yine aynı hatayı verdi. Telefonun şarjı bitmek üzere, telefon açılmadığı için şarj da edemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum sıkıntım büyük :S

telefonun açılmasına gerek yokki, kapalıykende şarj etmesi lazım.
  • MAGLDR tel kapaliyken sarj edemiyor. cLK kullanirsaniz telefon kapaliyken de sarj edebilirsiniz.
  • arkadaşlar daf.exe yi yüklerken hata veriyor. cihazda siyah ekran var tam androidi kurucak daf hata veriyor lütfen yardım edin:(:(
  • 1337 nickli üstadın yardımlarıyla sorun hallolmuştur. kendisine çok teşekkür ederim.
  • @ftd ne zaman aramıza dönüyorsun? sensiz birşey yapamaz olduk :)
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1354267

tytung un ICS romu. Bazı sıkıntıları var ama gayet hızlı
  • @Tamirci62

Magldr ile kurulum yapıyorum dediğin gibi "TBD_Sensationxl_V2.5_EU&Tmo_A2sd_Latest_Tweaks" rar dosyasını açıyorum ama öyle bir seçenek göremedim
  • Sd kartı ex4 nasıl yapabilirim , yardımcı olusanız sevinirim. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

@Tamirci62

Magldr ile kurulum yapıyorum dediğin gibi "TBD_Sensationxl_V2.5_EU&Tmo_A2sd_Latest_Tweaks" rar dosyasını açıyorum ama öyle bir seçenek göremedim

Bu "TBD_Sensationxl_V2.5_EU&Tmo_A2sd_Latest_Tweaks" zip li dosya rom un kendisidir.İçerisini açmayacaksınız.Zip li haliyle hafıza kartınıza atacaksınız ve recoverden 8 nci maddeye gelip tıklayacaksınız oradan açılan menuden" sd kard" ın içine girip ""TBD_Sensationxl_V2.5_EU&Tmo_A2sd_Latest_Tweaks" zip li dosyayı seçip kur diyeceksin kurmaya başlayacak .

Aslında seçenek göremedim derken neyin seçeneğini tam göremediniz . daha açık yazarsanız daha iyi anlaşabiliriz.:))

@reddawn
    Sd kartı ex4 nasıl yapabilirim , yardımcı olusanız sevinirim. Teşekkürler

Aşağıdaki dosyayı indirin.İlk önce “WIPE_IT_CWR” zip li dosyayı aynen hafıza kartınıza atın ve rom kurar gibi kurun.Kartınız ex4 olacak.

http://hotfile.com/dl/136584486/6ff4dff/Setting_up_Ext4_and_Installing_Dungphp_EU.rar.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakperes -- 6 Aralık 2011; 22:14:06 >

• quote:

İlk önce “WIPE_IT_CWR” zip li dosyayı aynen hafıza kartınıza atın ve rom kurar gibi kurun.Kartınız ex4 olacak.cihazı kapatıp tekrar recoverdan açın.Sonra cihaz usb ile bilgisayara bağlı iken 5.ci maddeye gelin.Bilgisayarınızda bulunan “CWR_220m_EU_5.0.2.6” klasörünün içerisindeki “DAF.EXE” ye tıklayarak (win 7 kullanıyorsanız sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın) cihaza flashlayın. Ben “CWR_220m_EU_5.0.2.6” içerisindeki “flash.cfg” dosyasını 8-220-10 olarak ayarladım bir şey yapmanıza gerek yok. Flash lama bittikten sonra daha önceden hafıza kartınıza attığınız rom u forumda anlattığım adımlarla kurun.Ayrıca bu gönderdiğim dosyada resimli olarak en baştan itibaren romun kuruluşu var.Kolay gelsin.

Hocam paylaştığınız resimli anlatımda vs. WIPE_IT_CWR yok , bende onu atlayarak kuruyorum şu an , recovery i vs. kurmadan direk onu kurmanızın sebebini anlayamadım.

Edit :))) bir üsteki mesajda anlatmıssınız zaten , teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddawn -- 6 Aralık 2011; 22:20:03 >

• @Tamirci62 romu kurdum , güzel gözüküyor şimdilik. Bu Daemon controller ne işe yarıyor acaba , attığınız pdf lerin birinde onunla ilgili anlatım var ancak rakamları seçmek istediğimde küçük beyaz bir pencere çıkıyor ama içeriği boş bu sebeple oralara rakam girilmiyor.
    Teşekkürler
  • @ tamirci62

Üstad verdiğin romu kurdum herşey çok güzel de video çekimi çok kötü. Doğru dürüst video çekmiyor. Bunun için yapılabilecek birşey var mı ?
  • Doğru diyorsun cilavuz resim ve videolar çok kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilavuz

@ tamirci62

Üstad verdiğin romu kurdum herşey çok güzel de video çekimi çok kötü. Doğru dürüst video çekmiyor. Bunun için yapılabilecek birşey var mı ?

Açıkcası bu güne kadar birçok nand rom kurdum şöyle 4 4 lük video ve foto çekimi olana rastlamadım.Hatta çoğunda video çalışmıyor bile.Şu an için bildiğim bir yama yok.Yalnız sitesinde bu versiyon için bir kernel çıkacağı yazıyor bende onu bekliyorum çıkınca test eder size bildiririm.

@reddawn
    Bu Daemon controller ne işe yarıyor acaba , attığınız pdf lerin birinde onunla ilgili anlatım var ancak rakamları seçmek istediğimde küçük beyaz bir pencere çıkıyor ama içeriği boş bu sebeple oralara rakam girilmiyor.
    Teşekkürler

overclook ile ilgili bir uygulama.Ben wake Gov ve Sleep Gov yazan yerlerde "performance" ı seçip kullanıyorum.Dediğiniz gibi diğer kutucuklar boş olarak geliyor sebebini bilemiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

@Tamirci62

Bu "TBD_Sensationxl_V2.5_EU&Tmo_A2sd_Latest_Tweaks" zip li dosya rom un kendisidir.İçerisini açmayacaksınız.Zip li haliyle hafıza kartınıza atacaksınız ve recoverden 8 nci maddeye gelip tıklayacaksınız oradan açılan menuden" sd kard" ın içine girip ""TBD_Sensationxl_V2.5_EU&Tmo_A2sd_Latest_Tweaks" zip li dosyayı seçip kur diyeceksin kurmaya başlayacak .

Aslında seçenek göremedim derken neyin seçeneğini tam göremediniz . daha açık yazarsanız daha iyi anlaşabiliriz.:))

@reddawn
    Sd kartı ex4 nasıl yapabilirim , yardımcı olusanız sevinirim. Teşekkürler

Aşağıdaki dosyayı indirin.İlk önce “WIPE_IT_CWR” zip li dosyayı aynen hafıza kartınıza atın ve rom kurar gibi kurun.Kartınız ex4 olacak.

Aynı şekilde kurdum magldr yi seçtim yes dedim eu yu işaretledim daha sonra rom kuruldu ama htc ekranı geçtikten sonra TBD logosu geliyor ve ilerlemiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: chirkinordek

@ftd ne zaman aramıza dönüyorsun? sensiz birşey yapamaz olduk :)

Bugün mesaj geldi KVK'dan, tamir yapılmış test ediyorlarmış. Umarım bu sefer ekran değişmiştir ve telefonu kullanabilirim
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.