Şimdi Ara

nanokatalog rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2019 11 Aralık'ta bu siteden kulaklık aldım ve haftalar geçmesine rağmen hala tedarik sürecinde diyor. Telefonlara ve emaillere cevap veren yok. Para iadesi de alamıyorum belli bir süre geçtiğinden dolayı ancak iade isteyip de parasını alamayan insanlar da var tanıdığım. Anlamadığım, herhangi bir cihaz arattığınızda Google'de en üstlerde çıkan bir siteden bahsediyorum ve bu şekilde çalışmaları çok saçma. Forumda başka bir konuda okuduğum üzere dropshipping mantığıyla çalışıyorlarmış. Neyse ki çok fazla dolandırılmadım kendimi o şekilde teselli ediyorum :(. Bu durum için acilen bir şey yapılmalı...
    nanokatalog rezilliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musab.erdemir -- 7 Ocak 2020; 22:7:41 >

• Hocam insanlar bakiyor en ucuz site bu hemen veriyor siparisi iyiki cok yuksek fiyatli bir sey almamissiniz bu site senelerdir boyle nasil kapatilmiyor anlamiyorum.
  • ORGANIKHOSAF kullanıcısına yanıt
    Ben ucuzluğundan değil de orjinal yazıp da replika ürün göndermesinler diye buradan aldım güvenip,meğerse hata yapmışım.
  • bunlar yurtdısı amazondan siparis ediyorlar ee hayliyle geç geliyor ürünler buyüzden nanakatolog da ucuz diger sitelere nazaran. bekle gelir birgün merak etme elbet gelir hope never die
  • since2002 kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirdiğin için sağol, bilmiyordum. Ama durum böyleyse yazmaları gerekmez mi?!
  • Kardeşim merhaba bende 4 aralık da google home mini sipariş ettim halen gelmedi, halen tedarik sürecinde yazıyor.Maile cevap yok arıyorum cevap yok.Siteden de canlı sohbeti kaldırmışlar.Bi gün gelir diye umuyorum ama bu aralar çok ihtiyacım var sipariş ettiğim şeye.Düzgün bi siteye benziyor internette bazı olumlu yorumlarda var niye böyle yapıyorlar anlamadım.Keşke hiç ulaşılmamak yerine paranızın üstüne yattık yada 1 ay daha 3 ay daha sabredin deseler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.