Şimdi Ara

Nanomatik Deterjansız çamaşır yıkama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda aradım bunla ilgili bir konu bulamadım. Kullanan varmı arkadaşlar bu ürünü. Deterjansız çamaşır yıkama diyorlar bu ürün için. Ne kadar doğru acaba. Varmı bir bilgisi olan.

• bende bu konuyu merak ediyordum. inşallah bilen biriisinden cevap cevap alırız.
  • aynı ürün piyasada kutu değişimi görselliği farklı olarak 25 tl yede var 100 tl yede çin üretimi.? doğrumu bilmem..
  • Buna benzer bir ürünü bulunduğum ilde yıllar önce Ana pazarlama diye bi firma satıyordu, kırmızı renkli bir şeydi. Bu şeyin yağlı lekeleri çıkarabileceğini sanmıyorum. Hadi çıkardı diyelim hijyen sağlayamaz bir kere...
  • dolandiricilarin magduru olmayin. safsata bunlr hep.
  • ikbal gürpınar'ın tavsiye ettiği nanomatik Alıpta kullanan varmı ?
    Merak ediyorum.
  • Babam İkbal Gülpınar'ın programında reklamı yapılan "Nanomatik" adlı üründen reklama aldanarak sipariş vermiş. Haberim olsa böyle bir ürünü almasına kesinlikle karşı çıkardım. Ürün eve gelir gelmez annemde denemek adına makineye bir miktar çamaşır ile atmış. Kendi gözlerimle de gördüğüm üzere ürün hiçbir işe yaramıyor. Çamaşırlarda yıkanmış hissi yok, kirleri çıkarma adına bir görüntü yok, yumşaklık yok. Reklamda deterjana ve yumuşatıcıya gerek kalmadığı söyleniyor. TVden bu şekilde satılan ürünlere bir sınırlama getirilmeli sanırım, yanıltıcı reklamlar yapılıyor.

Şikayetvar comdan alıntıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunun aslı astarı olsa devrim olurdu,her gün ana habere konu olurdu, devlet sesini çıkarmıyor ne kadar çok keriz alırsa denizler,akarsular o kadar az kirlenir
  • Tv ürününü gördün mü koşarak kaç....
    Ben bunu bilir, bunu söylerim.
  • Hijyen sagladigini ve agir kirleri cikarabilecegini dusunmuyorum ama aldim denemek icin fena degil gibi
  • Bizim lojmanda bir kapıcı arkadaş almış..Dedim almadan soraydın aldırtmazdık diye..He yaw sorma bi moka yaramadı dedi
  • cok marka var burada gercek markayi bulmak ve onu kullanmak gerek ben buradan aldim gayet memnunum sadece beyazlarda 1 saat camasirları suda bekletmek gerekwww.yikamatopumarketim.com bir inceleyin
  • böyle saçma sapan ürünlere para vermeyin 89 tl ve işe yaramaz, kendileri bile şikayetler olunca söylemişler gömlek yakası kol manşetlerini temizlemeyemezmiş, deterjanların zorlandığı lekeleri temizleyemezmiş, milletin bütçeleriyle dalga geçiyorlar, millet de saf, ikbal gürpınara güvenip alanlar memnunlar mı acaba??
  • Bu urun kore menseili tek fabrikadan cikiyor bizim ulkemizdeki uyanik saticilarda urunu alip farkli isimde Turkiyede patent islerinide halledip getirdik diyorlar. Ciddi anlamda bir tek basina temizlik yapamyor. Aslinda idda edilen olayda yanlis anlatiliyor.

Bu gelen toplarin 2 tipi mevcut. Icinde bezler olan ve bez olmayip sadece kucuk taneler bulunan. Bez olan en son verisyon ama sikayet cok bez kir tutuyor ve koku yapiyor. Her yikamada kokunun siddeti artiyor.Yikanan camasirada isliyor. Ilk versiyonda ise boyle bir sorun yok

Sayet alirsaniz boyle bir urun (ben de bu toptan ayrica manyetik olan versiyon bulunuyor) sadece suyu yumusatmaya ve kireci tutma konusunda ciddi derecede iyi bir urun. Dolayisiyla az detarjan koyunca temizlik orani sadece birmiktar artiyor. Oyle hic koymadan olmaz bu is inanmayin sakin. Almayi dusunenler varsa eger. Deterjan ve yumusatici masrafiniz bir miktar azaltmakda kirec cozucu kullanmaniza gerek kalmiyor.

Isin ozeti. Tek basina alip kullanmayin bir anlami yok! Hem bir miktar detarjan hemde su manyetik olan cihazida alip kullanin

• quote:

Orijinalden alıntı: sertugrul

Bir de şöyle bir sorun var orjinalinde 3000 gauss luk bir mıknatıs olduğu söyleniyor. Bu şekliyle ortalama bir temizlik mümkün olabilir. Ama ürünün sahtelerinde daha zayıf mesela 300 gaussluk mıknatıs kullanılarak piyasaya sürüldüğü karşımıza çıkar ki 5-15-25 liraya nasıl satarsın?

Bende bir tane hoparlör mıknatısı var 500 wattlık onun mıknatının cıkardım. Atayım çamaşır makinesine ? Faydası olurmu dersiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: everest

quote:

Orijinalden alıntı: sertugrul

Bir de şöyle bir sorun var orjinalinde 3000 gauss luk bir mıknatıs olduğu söyleniyor. Bu şekliyle ortalama bir temizlik mümkün olabilir. Ama ürünün sahtelerinde daha zayıf mesela 300 gaussluk mıknatıs kullanılarak piyasaya sürüldüğü karşımıza çıkar ki 5-15-25 liraya nasıl satarsın?

Bende bir tane hoparlör mıknatısı var 500 wattlık onun mıknatının cıkardım. Atayım çamaşır makinesine ? Faydası olurmu dersiniz ?

:) :) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 13 Nisan 2012; 22:44:41 >

• hem bulaşıkta hemde çamaşır makinasında 1 aydır kullanılıyor abartmıyorum 2.5 çay bardağı konsantre deterjan koyuyoduk şimdi o çay bardağının çeyreğini koyuyoruz hem artık israf yapılmıyor hemde alerji olmuyoruz hemde öle 50 60 tl değil çamaşır makinesi için üç top bulaşık içinde 2 top 40 tl ye alındı 1 tanede annem pazardan almıştı hala o kullanılıyor inanın aynı sistem ondada kullanılıyor yaznız makineniz 5 kg üstündeyse içine 2 top atçaksınız ve toplar suyla temas etçek
  • bi ara da pembe maskae furyası vardı,sonra bal reklamları şimdi de bu...
  • Nanomatik çamaşır yıkama topu ve bulaşık pedinden kesinlikle uzak durun. ben ikisinide aldım ve hiç bir temizleme
    etkisi olmadığını gördüm. ayrıca kirece karşıda hiç bir etki göstermiyor.bunun üzerine ürünleri iade etmek istediğimi
    söyledim ve dediler ki kullanılmış ürünü almıyoruz bunun üzerine bende kullanmadığımı söyledim ve yetkili kişiye ulaş
    mam bile günler aldı. yetkili kişi ürünü iade almamak için çok uğraştırdı beni. denemeden nerden biliyorsun ürünün işe
    yaramaz olduğunu dedi. bende satış sözleşmenizde denenmiş ürünü geri veremeyeceğim yazıyor bu sebepten ve ürününüzün
    işe yarar olmadığını düşündüğümden kullanmak istemiyorum ve paramı geri almak istiyorum dedim. uzun uğraşlar ve tüketici
    makemesine şikayette bulunacağımı söyledikten sonra, iade almayı kabul ettiler. kargoyla yolladım ve paramın bana ödenmesi
    bir ayı buldu. bu sürede çok kere aramak ve sıkıştırmak zorunda kaldım. bu ürünleri iddia ettikleri avantajlardan ötürü
    ve İkbal Gürpınar hanıma güvendiğim için almıştım. fakat bu iyi bir ders oldu. bu ülkede kimseye güvenilmez. bunlar
    tamamen sahtekar ve insanların paralarını işe yaramaz bir plastik top vererek çalıyorlar. denememi de şöyle anlatayım:
    60 derece sıcaklıkta ve her zamanki kullandığım deterjanın 1/3 ini koyarak yıkama yaptım. çocuğumun kakasıyla az kirlenmiş
    çamaşırının aynen kaldığını, beyazların beyazlamadığını yani hiç temizleme etkisi olmadığını gördüm.yani deterjansız temiz
    lik diye birşey söz konusu değil ve olamaz. zaten bu hileye düştükten sonra konu hakkında araştırma yaptım ve wikipedia'a
    da bu çamaşır topları hakkında yazılmış ingilizce bir makale buldum(http://en.wikipedia.org/wiki/Laundry_ball).
    özet olarak orada diyorki: bazı kişiler bilimselmiş gibi iddialar ve açıklamalar ileri sürerek(bunların bazıları yalan
    bazılarıda gerçek olsa bile çamaşır temizleme üzerine etkileri yok) bu toplarla temizlik yapılacağını söyleyip bir
    kandırmaca yapıyorlar.Dünya ticaret örgütüncede sahte iddialarından ötürü bu topları satan bazı firmalar cezalandırılmış
    ve kapatılmış.Kısaca sadece nanomatik değil bu tip yıkama topu vs. ürünlerden kesinlikle uzak durun aksi takdirde
    paranızı boşa harcamış olacaksınız.ben bu metini insaniyet namına yazmak ihtiyacı duydum.başkalarıda benim yaşadığım
    sıkıntıyı yaşamasın ve bu sahtekarlara paralar kaptırılmasın...

• arkadaşlar sırf bu konuya katılmak için üye oldum. beş para etmiyor nanomatik dedikleri ürün. ürünün leke çıkarma özelliği yok yani ya deterjan ya leke çıkarıcı kullanacaksınız. ne anlamı kaldıki topun. 160 tl bayıldım kimse kanmasın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.