Şimdi Ara

Napolyon 24 Kasım 2023vizyonda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Box Office Türkiyeyoutube
    Napolyon | Napoleon | Altyazılı Fragman
    https://www.youtube.com/watch?v=qX_FZoZbefU&ab_channel=BoxOfficeT%C3%BCrkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trubetzkoy -- 15 Temmuz 2023; 1:45:16 >

• Ben pek begenemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Treiler izlemem spoiler olmasin djye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Başrolde Joaquin Phoenix var muazzam birşey benziyor. Ayrıca fransa tarihinde en çok ilgimi çeken napolyon oldu benim için merak bekliyorum bakalım. Bu arada fragmanı izle daha 3ay var, hsfjk meraktan kudryorm şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trubetzkoy -- 15 Temmuz 2023; 3:10:8 >
  • böyle filmlere illa zoraki yahudi koyuyorlar , sonra izlemiyorum. saçmalıyorlar. bugüne kadar bu tarzda hoşuma giden tek bir film oldu o da batman. gordon kardeşimiz hazar genleri yüzüne vurmuş, hak ederek oynamıştı.

ama diğerleri hep zoraki. bilince fark edince anlıyorsun. bak yemin ediyorum araştırmadım, tanımıyorum da ama trailer'da napolyon'a üniformasını soran kadın her yerde yahudiyim diye bağrıyor. role de gitmemiş. zoraki illa yahudi koyacaklar 3 4 tane ... hak edene verin şu rolleri.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    Napolyonun osmanlıyla mücadelesini nasıl ele alacak onu merak ediyorum. Film bununhakkını verecek mi yoksa propagandamı bakıp göreceğiz bakalım ama truva filmi tadında olacağı kesin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hollywood son yıllarda artık açıkca niyetini belli eder oldu.

ayrıca osmanlı ile yanılmıyorsam beraber cephe tuttular. kırım savaşında ruslara karşı napolyon en son ordusunu bırakıp kaçmıştı Napolyon 24 Kasım 2023vizyonda  işte bize tarihe iz bırakmış adam diye yedirmeye çalışıyorlar.

bu keferelerde ne arar Atilla, Timur, Cengiz, Atatürk, Alparslan gibi yiğitler. Atilla'yı bile Türk göstermek istemiyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ergen iken milliyetçilik ağır basar ama geçim derdine düşünce dünya tamamen değişir…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

O deel de sen puroyu tüttürünce aklıma hep rulokat geliiii...

İşte böyne:

Sonra da şu sahne puro yeme sahnesi geliii:

İşte böyne:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.