Şimdi Ara

Napolyon İle Hediye veya Para Kazan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bu aralar paraya çok ihtiyacım olduğu için internette anket gibi para kazandırabilecek siteleri araştırdım biraz.Ve bir arkadaşın tavsiyesi üzerine napolyon diye bir siteye üye oldum.Bu site ile hediye çekleri 100TL nakit para ve indirim kuponları kazanabiliyorsunuz.Ve üye olur olmaz profilinizi doldurarak 10000 napolyon puanı kazanıyorsunuz.napolyon puanınız 100000 puan olduğunda 100 TL nizi bankadan IBAN numaranıza hemen gönderiyorlar.İstersenizde puanlarınızla indirim kuponları veya hediyeler kazanabiliyorsunuz.Site büyük firmaların anketlerini sizlere doldurttarak veya reklamlarını sizlere göstererek sizlere para kazandırıyor.Ben hemen üye oldum ve 10000 puanım cebimde.Sizde kazanmak isterseniz kesinlikle denemenizi tavsiye ederim

ÜYE OL

ÜYE OL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netpisiko -- 16 Mayıs 2014; 22:49:57 >

• Up
  • İşe yarıyor gerçekten benim kız arkadaşım da üye ve 2 kere 100 tl aldığına şahit oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teeraal

İşe yarıyor gerçekten benim kız arkadaşım da üye ve 2 kere 100 tl aldığına şahit oldum

Aynen evet sana katılıyorum.Bende şuan napolyon topluyorum bakalım ne zaman 100000 nap toplucaz
  • netpisiko kullanıcısına yanıt
    Bir de arkadaşını falan davet edince x2 nap toplama olayı var o da gayet güzel
  • up
  • Site güvenilir.yaklaşık 10 yıl önce temelleri atılmış bir proje(önceki adı süperteklifti). Bugüne yurt içi ve yurt dışı üyelerine toplamda 342,000 tl ödeme yapmış. ben de kullanıyorum sistemde bir sorun yok.Gelen anketleri yaparak,reklam maillerii okuyarak,fırsatları değerlendirerek,bilgi yarışmalarına katılarak vs. "nap" biriktiriyosunuz.Bu naplar 100000 olunca banka hesabınıza 100 tl olacak şekilde yatıyor. Tabi siz bu napları farklı şekillerde de değerlendirebilirsiniz örneğin TRENDYOL dan alışveriş yapabilirsiniz veya milli piyango bileti alabilirsiniz tamamen size kalmış.
    paranın hızlı bir biçimde birikmesi için sitede aktif zaman geçirmeniz önemli.Çünkü bazen kısa süreli yarışmalar oluyor:örneğin bu yılın oscarını kim alacak şeklinde bir tahmin yarışması vardı.Tahmini doğru olan kişilere ödül puan,sinema bileti vs. vermişlerdi.Bunun gibi çok yarışma oluyor.Zaten site sosyallik ve eğlence üzerine kurulmuş.
    Puanları hızlı bir şekilde biriktirmek ve daha çabuk kazanmak için size gelen reklam maillerini facebook,twitter vs. gibi aktf sosyal medya hesaplarınızda paylaşın.Ben bunun çok faydasını gördüm.Özellikle üye sayısı fazla olan gruplarda paylaşırsanız geri dönüşü daha çok olur.Ama dediğim gibi mail adresinizi sürekli takip edin,anketleri kaçırmayın ,sitede aktif olun,her konuda fikir beyan edin bu sayede daha çabuk kazanırsınız.
    Sanırım insanların aklındaki en büyük soru ödeme alabilir miyim konusu.O konuda rahat olun arkadaşlar.Şurada Garanti Bankasına yapılmış ödeme dekontları var.Bakıp inceleyebilirsiniz.Kolay gelsin herkese..
    <<<<www.napolyon.com/odeme-kanitlari>>>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercinato88 -- 22 Temmuz 2014; 15:35:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.