Şimdi Ara

Nargile meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler maça bakıcaz bi nargile içeyim diyorum neli tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elmalı naneli güzeldir ferah, karemelli bir şeyler deneyebilirsiniz ağır olur biraz ama, para varsa vodkali için güzel diyorlar

• Sakız-Kavun
    Elma-Nane
    Portakal-Nane
    El Fakir-Üzüm
    Seç birini

• Nargilenin içinde bulunan nikel, kobalt ve kurşun oranının yüksek olması sebebi ile vücudumuza oldukça fazla zararı bulunmaktadır.Bu gibi tehlikeli alışkanlıklardan vazgeçip vücudunuzu düşünüp sağlıklı alışkanlıklar edinmenizi dilerim.Keyifli geceler. =/
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Elmalı naneli güzeldir ferah, karemelli bir şeyler deneyebilirsiniz ağır olur biraz ama, para varsa vodkali için güzel diyorlar

Elmalı naneli söyledim El Fakir diye bi marka önerdiler iyi midir?

• Elma - Nane

• Nargilenin yapılışını izlesen bir daha bırak ağzına almayı, bulunan mekana gitmessin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çay keyfi ssli
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Nargilenin içinde bulunan nikel, kobalt ve kurşun oranının yüksek olması sebebi ile vücudumuza oldukça fazla zararı bulunmaktadır.Bu gibi tehlikeli alışkanlıklardan vazgeçip vücudunuzu düşünüp sağlıklı alışkanlıklar edinmenizi dilerim.Keyifli geceler. =/

Bilgisayar ekranına bakmak gözlerde bozukluklara sebep olabilir. Bence mağaraya kapan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenerist_

Nargilenin yapılışını izlesen bir daha bırak ağzına almayı, bulunan mekana gitmessin.

Nasıl yapılıyormuş?

• quote:

Orijinalden alıntı: Osman Butuböken

quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Nargilenin içinde bulunan nikel, kobalt ve kurşun oranının yüksek olması sebebi ile vücudumuza oldukça fazla zararı bulunmaktadır.Bu gibi tehlikeli alışkanlıklardan vazgeçip vücudunuzu düşünüp sağlıklı alışkanlıklar edinmenizi dilerim.Keyifli geceler. =/

Bilgisayar ekranına bakmak gözlerde bozukluklara sebep olabilir. Bence mağaraya kapan.

Sizi bu kadar sinirlendirdiğine göre bağımlılık oranınız yüksek olmalı tütün türüne.Umarım en kısa zamanda tıbbi yardım alıp atlatabilirsiniz bu bağımlılığınızı ve sağlıklı bir hayata ilk adımı atmış olursunuz.Keyifli geceler. =/

• elmalı,kavunlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osman Butuböken

quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Elmalı naneli güzeldir ferah, karemelli bir şeyler deneyebilirsiniz ağır olur biraz ama, para varsa vodkali için güzel diyorlar

Elmalı naneli söyledim El Fakir diye bi marka önerdiler iyi midir?

El fakir ne? İlk kez duydum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.