Şimdi Ara

NARGİLE UZMANLARINA SORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
9.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hafif bir nargile nasıl hazırlanır bende evde takım var hazılıyorum kömürü koyuyorum çek çek dumanı almıyor üstüne üstlük az bir seviyeye ulaşıyor. dışarıda hem hafif oluyor hemde hemen dumanını alıyor

birde çkerken ağzıma köz geliyor sebebi nedir ?

yakmadan düzgün düzeninde ayarlamayı söyleyen çıkarsa hazırlıycam şimdi bir elma ?
  • ağzına bişeyler gelmesi marpuç içindekilerden kaynaklanıyor içini yıka ben öyle yapıyorum içineçeşmeden su koy öbür taraftan bekle son ra kuvvetli bi şekilde üfle
    tütünü koyarken elinle parçalayarak koy yani bastırma
    jelatini fazla delme
    kömür nasıl kömür kullanıyorsun? eğer nargile kömürüyse ocakta iyice köz haline getir öyle iç
    çakmakla tutuşturulan kömürse hiçbi işe yaramaz

•  NARGİLE UZMANLARINA SORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankart

ağzına bişeyler gelmesi marpuç içindekilerden kaynaklanıyor içini yıka ben öyle yapıyorum içineçeşmeden su koy öbür taraftan bekle son ra kuvvetli bi şekilde üfle
    tütünü koyarken elinle parçalayarak koy yani bastırma
    jelatini fazla delme
    kömür nasıl kömür kullanıyorsun? eğer nargile kömürüyse ocakta iyice köz haline getir öyle iç
    çakmakla tutuşturulan kömürse hiçbi işe yaramaz

kardeşim allah razı olsun güzel fikirler kömür tablet kömür
  • tabletse bi işe yaramaz boşuna tütününe yazık etme git dışardan iki parça odun bul 1 saat yansın kömürleşir o aynı mangal kömürü gibi olur tablet kömürden iyidir madem içeceksin
  • Közü mümkün olduğunca kenarlara koy, ortası boş kalsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: treabacks

Közü mümkün olduğunca kenarlara koy, ortası boş kalsın.

arkadaşınki köz değil malesef tabletlerden hiç bi işe yaramaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çay tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • elimde şuan tablet var ondan randıman alamazmıyım çok kısa sürüyor onlada aslında normal kömür le yakmazmıyım tütünü ?
  • quote:

hoca seninkinin borusu elektrik süpürgelerinin borusu gibiymiş
  • şu yuvarlak kömürdense hiç uğraşma ama uzun kömürlerdense ocakta iyice kırmızılaştır öyle koy. 3 kere çekmede kıvama gelir diğeri hiç bir işe yaramaz

• ne diyosunuz beyler gece 02:00 saat kömürlüğe inip alıyımmı değermi hiçde inesim yok ama mangal kömürü olması lazım.
  • fakat normal mangal kmürüyle yapacaksan devamlı çekmen lazım 5 dk bırak içme mangal kömürü hemen söner
  • aldım kömürlükden ince uzun mangal kömürü tam hazırlanışda ufak tüyolar varmı şöyle yaparsan yanar şöyle yaparsan daha iyi olur gibilerden diyceğiniz bu arada kömürü ocakda hangi kıvama gelince ne şekil koyucam folyoya ortasınamı köşesinemi anlamadım o kısmı ?
  • ortayı fazla delme kömürleri yana koy ilk başta hızlı hızlı çek sonra duman yoğunlşınca tadını çıkar ocağın üzerinde iyice kırmızılaşsın kömürler

• quote:

ortayı fazla delme kömürleri yana koy ilk başta hızlı hızlı çek sonra duman yoğunlşınca tadını çıkar ocağın üzerinde iyice kırmızılaşsın kömürler

eyvallah kardeşim saolasın çok yardımcı oldun.
  • afiyet olsun benimde içesim geldi ama içerde içersek oda mahfolur havaların ısınmasını bekliyoruz
  • ayarladım herşeyiçek çek çek hala duman kıvamında değil neden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaykıl -- 20 Mart 2010; 3:22:24 >
  • up mille hala boşa sallıyorum
  • olmadı arkadaşlar nedenini bilmiyorumda dediğiniz gibi ayarladım herşeyi ama duman tam olmadı neden ?
  • Nargilenin hortumu hakiki deri ise sakın su değdirmeyin,bozulur,ömrü kısa olur..Ha piyasa işi ,plastiklerdense su ile temizleyebilirsiniz.
    Düzgün hava gelmiyorsa hortumunda delik olabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.