arkadaşlar birisine aşık olduğunuz nasıl anlıyosunuz ? ben 1-2 yıldır bi kızdan hoşlanamıyorum üni'de herkesin sevgilisi var o kadar özeniyorum ki. aşık olmak istiyorum bu kadar zor bişey mi ?
Aşk anlatılmaz
Alp er tunga öldi mi
quote:
Orijinalden alıntı: BUJRA
Aşk anlatılmaz
hocam aşık olmak zor bişey mi yani? niye aşık olamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: desertrose25
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
hiç beklemediğin bir anda birden oluveriyor işte
quote:
Orijinalden alıntı: desertrose25
sakın aşık olma kardeşim biz aşık oluyoruz da noluyor aşık olan adam resmen melankolik depresyon gibi bi ruh haline giriyor bu da çok kötü seni her şeyden alıkoyuyor(bahsettiğim platonik aşk içindi) ama karşılıklı olursa elbet güzel şahsen bende hiç tadamadım onu
bende eskiden platonik sevdim acısı kötü bişey ama gerçekten aşık olup sevgili olamadım
quote:
Orijinalden alıntı: alper_tunga_1996
quote:
Aşk anlatılmaz
Tasaduftur. Bi bakarsın olmuş. Bi bakarsin ömür boyu olmamış. Bunun icin yapacak birsey yoktur. Zorla asik olunamaz yani.
quote:
Orijinalden alıntı: Incredıble
hiç beklemediğin bir anda birden oluveriyor işte
bıktım ben o anı beklemekten ama
Güzel veya yakışıklı olduğu için biriyle bir kaç hafta yaşamını sürdürdükten sonra ayrılan insanları düşün. Birde bütün hayatını tek bir kişiyle paylaşan, her türlü zorluğa rağmen sevdiğini ne pahasına olursa olsun koruyan, onu olduğu gibi seven, her ne olursa olsun onu asla bırakmayacak birilerini düşün.
quote:
quote:
quote:
Aşk anlatılmaz
Tasaduftur. Bi bakarsın olmuş. Bi bakarsin ömür boyu olmamış. Bunun icin yapacak birsey yoktur. Zorla asik olunamaz yani.
yada zorla aşık etmek gerek birine
Emin ol asik oluncada neden asigim diye sorucaksin sonuc olarak gene cevap yok cok garip bir duygu gercekten
Ask Allah'ın verdiği en guzel duygulardan biri o kızı Allah'ın yarattığını bilmek,yarattığı bu kadar Güzelse yaratan ne kadar güzeldir diye dusunmusumdur hep. platonik ask genelde biter bir sure sonra gerçi ben ona ask demiyorum en fazla hoşlantı. Ask karsilikliysa anlamlıdır. Sen nasıl aşık oluyorsunuz diye sormussun genelde farkına varamiyorsun bir bakıyorsunki onu düşünüyorsun gülüşü canlanıyor gözünde eğer oda senin için boyle hissediyorsa ask derim buna bence gerçek ask karşılıklıdır. Birgun yasarsan sende bize anlatirsjn kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: Bilge Akeldan
Ask Allah'ın verdiği en guzel duygulardan biri o kızı Allah'ın yarattığını bilmek,yarattığı bu kadar Güzelse yaratan ne kadar güzeldir diye dusunmusumdur hep. platonik ask genelde biter bir sure sonra gerçi ben ona ask demiyorum en fazla hoşlantı. Ask karsilikliysa anlamlıdır. Sen nasıl aşık oluyorsunuz diye sormussun genelde farkına varamiyorsun bir bakıyorsunki onu düşünüyorsun gülüşü canlanıyor gözünde eğer oda senin için boyle hissediyorsa ask derim buna bence gerçek ask karşılıklıdır. Birgun yasarsan sende bize anlatirsjn kardeşim
artık olamıyorum
Bi anlik etkilenme kardesim.Bi hareketi, mimigi, yuz ifadesi hersey olabilir..
quote:
Orijinalden alıntı: PeluşAyı
umarım olur hocam olursa gelip o duyguları anlatmayı çok isterim
quote:
Orijinalden alıntı: kalahamari
artık olamıyorum
seninkinin nedeni ne
quote:
quote:
artık olamıyorum
seninkinin nedeni ne
Alıntıları Göster
bizler kadınlar tarafından büyütülmüş erkek nesiliz ve onlara ihtiyacımız olduğunu hiç sanmıyorum
o öyle olmuyor işte , boşuna dememişler ota da konar b*ka da diye
quote:
quote:
artık olamıyorum
seninkinin nedeni ne
gerçek yüzlerini görünce tiksiniyorum gördükçe ayrı tiksiniyorum böyk