Şimdi Ara

nasıl başarıyorsunuz valla insan imreniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu forumda ilk bin içinde olup hem de dilde derece yapmış insanları görünce diyorum ki nasıl bir temel bu nasıl başarıyorlar hem de ilk senede.insanlar 3. senesini göze alıyor en kötü sıralamadaki tıp gelmesi için yine olmuyor bunlar ösym ye drift atıyorlar yakıyor geçiyorlar resmen. İnsan mısınız cidden?

• Sayısalda başarmak cidden başarı gerektiriyor da dil için şunu söyliyim, ingilizceyi daha çocukluktan itibaren öğrenenler, yurtdışına gidip gelenler, hazırlık okuyanlar vs var. Sonuçta ingilizce ihtiyaç, sayısal adam nasıl fen öğreniyorsa onu da öğreniyor
  • Yüksek zeka+Günde 5 saatten az çalışmama
  • quote:

Orijinalden alıntı: eastindiacompany

Yüksek zeka+Günde 5 saatten az çalışmama
    Yüksek zeka garanti zaten matematik netleri o kadar yüksek olan insanların sadece doğru çalışmayla o kadar yüksek bir seviyeye gelmesi zor gibi.genelde iki yerde de ya fire yok ya da 80 soruda 2 ila 5 arası yanlış. Benim anlamadığım dikkat eksikliği de mi yok valla bravo ya cidden alkışı zekaları için hak ediyorlar.
  • Ya hocam bu sistemde çok çalışanlar kazanıyor falan diyorlar da pek doğru değil. Öyle olsaydı 3.senesinde olan adamın 1.olması gerekirdi bence zeki olan kazanıyor ve bu forumda zeki insan çok fazla.
  • Boşverin zaten savaş kapıda ben dağa kaçıp işgal kuvvetlerine karşı gayrinizami savaş vermeyi düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.