Arkadaşlar Bu Yazacağım sisteme kaç watt psu gerekir önerirmisiniz 150TL max fiyat.
-amd athlon x4 640 3.0 ghz. -500gb segate sabit disk -asus m5a78l-m usb 3.0 anakart -Atı Radeon HD 7850 1gb 256bit -4gb gskıl 1600mhz tek modül ram
Bu kasaya 1 adet 12v led, 4 tane 12v fan bağlıyacağım ekstradan, birde anfili 5+1 ses sistemi takıyorum kasaya, Ekran kartına overclock yapıcam bazı oyunlarda takılmalar yaşadım.
Not: Arkadaşlar daha önceden 600 watt thermaltake güç kaynağı aldım 1 hafta kullandım bozuldu, garantiye verdik yaptılar tekrar taktım, 1 gün kullandım tekrar bozuldu bende kaldırıp attım.
peki arkadaşlar 80 verimlilik yazmıyor sitede bu psu için.
80+ sertifikasına tabii değiller fakat 12v kanalından 600w verdiği gibi tüm Corsair VS serisi power supplyler gerçek güç değerlerine sahiptir.
quote:
Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a
80+ sertifikasına tabii değiller fakat 12v kanalından 600w verdiği gibi tüm Corsair VS serisi power supplyler gerçek güç değerlerine sahiptir.
Eski güç kaynağım 600 watt 80 verimlilikte değildi bozuldu, bende en iyisini 80 verimlilik veren olarak bildiğim için; psu alıcaksam direk olarak 80 verimlilik veriyormu diye bakıyorum.
O yüzden merak ettim bu önerilen psu 80 felan yazmıyor ama çoğu kişi tarafından seviliyor sanırım.
%78 verimlilik ile %80 arasında teknik bir problem yaratacak durum görüyorsanız +80 sertifikalı ürünlere bakabilirsiniz. Corsair VS serisi ürünler +80 sertifikalara sahip olmamasına rağmen 3 yıl garantili onu da hatırlatayım.
quote:
Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a
%78 verimlilik ile %80 arasında teknik bir problem yaratacak durum görüyorsanız +80 sertifikalı ürünlere bakabilirsiniz. Corsair VS serisi ürünler +80 sertifikalara sahip olmamasına rağmen 3 yıl garantili onu da hatırlatayım.
hımm güzel cevap alıcaz artık başka çare yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme