Şimdi Ara

Nasıl bir yer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Bursa'ya tayin isteyeceğiz fakat neresi güzeldir merkezi nasıldır hayat nasıl orda bilmiyoruz.Ve ev bakıyoruz şu an nerden bakacağımızı da şaşırdık güzel yeri ve merkezi olan yeri neresidir?Yardımcı olun Bursalılar :)

Saygılar...

• Çekirge, kükürtlü semtindeki evlere göz atabilirsiniz. Yukarıda bahsettiğim semtler daha sakindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 135531 -- 24 Haziran 2014; 9:25:41 >
  • 135531 1 kullanıcısına yanıt
    Nereye bağlı bunlar hocam?

Saygılar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c.arda C kullanıcısına yanıt
    BİTLİS'e..........

• expertadvisor kullanıcısına yanıt
    Komik misiniz? Bursa merkeze mi bağlı yoksa ilçelerinden birine mi demek istedim ama siz gibi kıt insanlar var ne yapalım tekrar açıklama gereği duydum.

Saygılarımla..

• internetten dedim yerleri arattınızmı, osmangazi ilçesine bağlı
    Teşekkür ederim hocam sonunda anlayan biri çıktı.Nasıl peki bu yerler alışveriş merkezi var mı hocam ne bileyim sahil var mı izmirdeki konak alsancak gibi?

Saygılarımla..

• Bursa da izmiri aramak, bağdat new yorku aramak gibi oldu. Bursa küçük yer olduğundan, her yer yakın, en uzak yer bile araçla 15 dk. Daha öncede bahsettiğim gibi çekirge..kükürtlü semtleri sakindir. Fsm bulvarı ve ihssaniye daha haraketlidir.
    Hiç gitmedim bursaya hocam ve gerçekten sizden yardım etmenizi istiyorum hani ne bileyim konak gibi sahili var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.