öncelikle merhaba daha önce sürekli teknolojik aletler ile ilgili yardımlar istiyordum fakat bu sefer eğitim hayatımla ilgili görüş almam gerek.
konuya şöyle başlıyayım; okumakta olduğum "Muhasebe ve Vergi Uygulamaları (2 yıllık)" bölümünü gençlik halleri nedeni ile uzattım şuan 5. senem geçen sene okula ve derslerime asılıp okulu bitirme kararı aldım ve altta bırakmış olduğum 36 dersi 1,5 senede 5 taneye düşürdüm fakat şuanda ister istemez 1 sene daha uzadı yani seneye mezun olabilicem okuldan
durumumu anlattım şimdi ise sormak/danışmak istediğim konuya gelelim askere gitmeden önce (daha uzunca bir süre düşünmüyorum /Hain damgası yemeyelim ailevi nedenler/) iki farklı bölümden mezun olmak istiyorum biri mecburi muhasebe üzerinden olucak 4 yıllığa tamamlayarak diğeri ise açık öğretimden fakat nasıl bi yol izlerim kafam çok karışıyor yani yapabiliceğim alternatif yollar gösterebilirmisiniz ?
not: benim asıl hobim bilgisayar üzerine eğer kısmet olursa programlama kurslarına falanda gitmeyi düşünüyorum ki askerden sonra iş konusunda tek bir alana muhtaç kalmıyayım
Atatürk üniversitesi aöfte bilğisayar prğ açıldı girebilirsiniz.