Şimdi Ara

NASIL DÜZELCEK BU MERET?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kaza sonucu gıcık spyware'ler bulasti.. Spyware doctor , SpyBot ve Ad-aware ile sistemi tamamen temizledim. Ancak hala masaustundeki ikonlarda bozulma var.. Sebebi nedir, nasıl düzelir fikri olan var mı? Resiimdeki gibi görünüyor ortalık.. Yardımlarınızı bekliyorum..

• güvenli kipte tarat birde. olmazsa windows cdsinin yavaştan tozunu sil...
  • pc bug doctor programını google den arat bul kesin cozum olacagın dusunuyorum bende işe yaradı cunku
  • evet bende aynı sorunlar oldu fakar bir türlü masa üstindeki iconları düzeltemedim çözüm olarak yeni bi admin hesabı ekleyip eski hesabımı sildim ve düzledi.
  • spylar kaza sonucu nasıl bulaşır anlamadım ama yeni bir kulanıcı hesabı oluştur. veyahutta norton systemwork gibi proğramlar ile bir iyileştirme yapmayı dene. en güzeli image almak senin gibi KAZARA bilgisayarına bulaşmış arkadaşlar için ama heralde sen image falan oluşturmamışsındır. sanırım.
  • dostum eğer ağ kullanıcısıysan mutlaka başka bir bilgisayardan kendi hdd ni bi tarattır....yoksa o spy'lar kolay kolay gitmiyor....ben kaç defa bu sorunla karşılaştım baş bealası oluyorlar ve format atmaya kadar işi götürebiliyorlar... ama başak bir bilgisayardan taratırken o bilgisayarın paylaşımlarını kapatmayı ihmal etme....ya bitdefender pro9 programını kullan fena bir program değil norton,mcafee gib sistemi de kasmıyor....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben Nasıl Düzelecem
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.