Her gün okula giderken 2 saat kararsız kalıyorum. Ne giyeceğimi bilemiyorum. Bir tarzım yok çünkü. Param var, alışveriş yapayım diyorum ama ne alacağımı bilmiyorum.
Açık renk giymeyi sevmiyorum. Bu yüzden ayakkabımın alt tabanı bile siyah. Aynı şekilde siyah pantolon giymeyi seviyorum. Mavi kot yada gri keten giymeyi denedim kendimi çok kötü hissettim. Sanki emanet durmuş gibi. Oysa dışarıda herkes mavi kot giyiyor. Bu yüzden siyah dar kot giyince kendimi iyi hissediyorum.
Peki üst kısmını ne yapacağım? Ayakkabı, pantolon siyah. Üstüne ne giyeceğim? Geçen Açık gri sweatshirt ve kazak aldım, siyahın üstüne giyerim diye. Ama yine yakışmıyor gibi geliyor. Bir sürü siyah kazağım var. Onları seviyorum ama alt taraf siyah olunca onları da giyemiyorum. Cenazeye gider gibi oluyorum.
Birde yeni siyah hırka aldım. Siyah kazak yada tişört giyersem üstüne bu hırkayı giyince gitmiyor. İçimdeki siyah, üstümde de siyah. İçimdekinin başka renk olması lazım. Ama açık renkte giymek istemiyorum.
Bu yüzden dışarı çıkmak istemiyorum. Her şeyim uyumsuz. Fazla düşünmekte istemiyorum. Minimalist bir tarzım olsun, 5dk giyinip çıkayım istiyorum.
Yardımcı olun beyler, ona göre alışveriş yapacağım :(
benim de giyimim siyah ile gri arasında gidip geliyor. ben de siyah pantolon giyerim fakat üstüne koyu gri veya gri tonda şeyler giymeye calısırım. gri nin birçok tonu var siyah ile uyumlu olabilecek. ama en iyisi siyah-koyu gri. mesela mark zuckerberg'in gardrobunu gördün mü bilmiyorum. adam sadece gri t-shirt giyiyor. uyum veya renk uyumu derdi yok çünkü gri her şeyle gidebilecek bir renk
daha onceden renkli tercih etmedigin için begenmiyor olabilir misin? ben de siyah giymeyi pek sevmem ornegin.