Şimdi Ara

Nasıl Kilo Alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben 14 yaşındayım 1.83 boyum var 55 kiloyum nasıl dengeli bir şekilde kilo alabilirim yardım.

• Günlük alacağın kalori miktarını hesaplamadan, yediğin yiyeceklerin en azından belli bir süre kaydını tutmadan kilo alman, zorlu bir süreç olur. Kısa bir arama ile günlük kalori ihtiyacını, bunun yanında da makro ihtiyacını hesaplayan uygulamalara ulaşabilir, daha sonrasında gıdalar için besin değerlerini derleyen ve günlük beslenme takibini yapabileceğin bir mobil uygulama indirip düzenli bir şekilde beslenmeye başla.(Fatsecret örneğin) Spor şart değil fakat doğru ve sağlıklı kilo alımının yöntemi budur. Boyuna göre kilon ideal değil, kas kütlesi kazanman gerekiyor. Tüm bunlara dediğim kalori hesaplaması aşamasından başlayabilirsin. Acele etme, sadece doğru adımlar at yeterli. Unutmadan, hassas terazi varsa çok iyi olacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • JimmyCool1907 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler saol.
  • Geçen sene 1.77 boyunda ve 49 kiloydum. Yemeği aşırı kaçırıp geceleri bile 2 kez yemek yiyerek 57 kiloya ulaştım :) tavsiye ederim sadece ye şsekflşselşsekşlc

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nasıl kilo alabilirim?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.