Şimdi Ara

*NASIL KİLO ALIRIM??* (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
7.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum ilk önce dediklerimi herhangi ağır bir hastalığın yoksa yap;

Yediklerinin çok önemi var kesinlikle et, sebze yiceksin
    Bu yediklerinin verdiği etkiyi arttırmak için iki ilaç kullan onlarda birisi demir hapı "ferro sanol duadenal" diğeri ise "supradyn" ikisinin maliyetinin çok olucağını sanmıyorum ama bu iki kutu sana baya gider, sabahları aç karnına bir tane akşamları aç karnına bir tane iç. ferro biraz ıkındırır seni :) ama emin ol düzenli kullanırsan besin değerinin yediklerinin yani iki kat hatta üç kat fazla değerini alırsın. tabi ben öneriyorum sen kullan kullanma sorumluluk senindir. süt falanda çok içme protein var lakin bağırsakları çalıştırır milkşeyk demiş bir arkadaş sadece anlık şişkinlik verir.

yardımcı olabildiysem iyi :) sorucağın bişey varsa sorabilirsin hadi eyw

• "ferro sanol duadenal"---demir hapı
    "supradyn" --- bu nedir?

bunları nereden temin edebilirim .Ayrıca doktor tavsiyesine gerek var mı bunları kullanabilmek için??
    son soruda proteinli besinler kilo aldırmaz demek mi istiyorsun?Bunu bilmiyordum
    çok soru oldu umarım cevaplarsın

quote:

Orjinalden alıntı: merselame

S.A,
    Dostum ilk önce dediklerimi herhangi ağır bir hastalığın yoksa yap;

Yediklerinin çok önemi var kesinlikle et, sebze yiceksin
    Bu yediklerinin verdiği etkiyi arttırmak için iki ilaç kullan onlarda birisi demir hapı "ferro sanol duadenal" diğeri ise "supradyn" ikisinin maliyetinin çok olucağını sanmıyorum ama bu iki kutu sana baya gider, sabahları aç karnına bir tane akşamları aç karnına bir tane iç. ferro biraz ıkındırır seni :) ama emin ol düzenli kullanırsan besin değerinin yediklerinin yani iki kat hatta üç kat fazla değerini alırsın. tabi ben öneriyorum sen kullan kullanma sorumluluk senindir. süt falanda çok içme protein var lakin bağırsakları çalıştırır milkşeyk demiş bir arkadaş sadece anlık şişkinlik verir.

yardımcı olabildiysem iyi :) sorucağın bişey varsa sorabilirsin hadi eyw

• supradyn ucuz bir haptır eczacıya bile sölesen böle böle kilo almak istiyorum diye direk bu hapı önericektir. demir hapıda ona keza biraz daha pahalıdır bunları reçetesizde alabilirsin.ama sen yinede eczaneye gidip böle böle diye anlat derdin varsa söle adama ki sakata gelme sonra ben protein kilo aldırmaz demedim . birisi demiş ya milkşeyk iç kilo alırsın süt şişirir sadece ve bağırsakları hızlı çalıştırır şöle düşün :) yiyorsun tam sindirmeden dışarı atıyorsun olay bu o yüzden milkşeyk falan deneme boşuna. protein kilo aldırır protein tozları güzeldir ama bir gram protein 4-5 kalori falan verir vucuda ama ondada spor yapman gerekir yoksa vucud şekilsiz kilo alır buda hoş durmaz.
  • çok merak ediyorum kilo alamamak nasıl bir duygu...
  • tamam yarın almaya çalışcam bunları eczanedende fikir alark..

ölürsem sebebi sensin =)

quote:

Orjinalden alıntı: merselame

supradyn ucuz bir haptır eczacıya bile sölesen böle böle kilo almak istiyorum diye direk bu hapı önericektir. demir hapıda ona keza biraz daha pahalıdır bunları reçetesizde alabilirsin.ama sen yinede eczaneye gidip böle böle diye anlat derdin varsa söle adama ki sakata gelme sonra ben protein kilo aldırmaz demedim . birisi demiş ya milkşeyk iç kilo alırsın süt şişirir sadece ve bağırsakları hızlı çalıştırır şöle düşün :) yiyorsun tam sindirmeden dışarı atıyorsun olay bu o yüzden milkşeyk falan deneme boşuna. protein kilo aldırır protein tozları güzeldir ama bir gram protein 4-5 kalori falan verir vucuda ama ondada spor yapman gerekir yoksa vucud şekilsiz kilo alır buda hoş durmaz.

• ölmezsin merak etme belki kabuz olursun
  • Prakten diye bi şurup var bütün eczanelerde bulabilirsin,reçetesiz veriliyor.
    Fiyatı da 3.5 Lira.

Kullanımı da şu şekilde :

Günde 3 yemek kaşığı içiyorsun.(Yemek yemeden 30 dk kadar önce )

İlk 2 Gün büyük bi halsizlik hissedersin,çok pis uyku yapar.
    Ama ondan sonra vücut alışıyor.
  • etkileri neler sen denedin mi ?

quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

Prakten diye bi şurup var bütün eczanelerde bulabilirsin,reçetesiz veriliyor.
    Fiyatı da 3.5 Lira.

• Aşırı derecede yemek yiyiyorum gece yatarken fln Ama nedense kilom hep aynı bu durumdanda dolayıda çok mutluyum
  • dostum prakten'ide açıklıyım sana,

genellikle çocuklarda kullanılır doktora gidersin çocuğum bişey yemiyor tamam prakten içsin olay budur :) ama o çocuğun hali hiç düşünülmez ben biliyorum prakten içen bir arkadaşımın oğlu günde 20 saat uyuyordu. ama çocuk olduğu içindir. alerji ilacıdır kendisi bu aylarda eczanelerde çok bulunur saman nezlesi falan filan için. boğazda kuruma yapar ve aşırı derece uyku getirir. içtikten sonra iş yapmayı unutucaksın yatıcaksın. pek tavsiye etmem ama gerçekten kilo almada yardımcı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: angelisprodigy

etkileri neler sen denedin mi ?

quote:

Fiyatı da 3.5 Lira.

2 Haftada 7 Kilo aldım ben.
    Aslında allerji ilacı bu.
    Yan etkisi iştah açması,halsizlik ve bol bol uyku getirmesi.

Ama dediğim gibi yetişkinsen 2-3 gün etkiler seni daha sonra alışırsın.

Ama şu var sen bu şurubu kullandığın zaman kilo almıyorsun,habire yemen lazım.
    Şurup sadece senin yemek yeme isteğini kamçılıyor.

İştahın acayip açılır.
    Şahsen her zaman olmasa da bazan öğünlerde 1 ekmek yediğimi bile bilirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: biarkadasabakpcikcam

Çavuşla ilişkinizi bi gözden geçir.

İştah açıcı protein tozları var kullandınmı ?

Arkadaşlar haklı ilişkiyi bir gözden geçir. Türkiye'de yaşadığımız için manuel takılma çok oluyor kız arkadaş olmayınca. Forumda yazmıştı biri hergün yapıyorum diye bazen günde 2 kere oluyormuş.

Stresten uzak dur,
    Sigaradan uzak dur,
    Uykuna önem ver {Gecenin belli saatlerinde uyuduğundan büyüme hormonu salgılanıyor},
    vs.

• 1.89 Boy 65 Kilo Azmı Arkadaşlar
  • iki haftada 7 kilo mu O_o

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: angelisprodigy

etkileri neler sen denedin mi ?

quote:

Fiyatı da 3.5 Lira.

2 Haftada 7 Kilo aldım ben.
    Aslında allerji ilacı bu.
    Yan etkisi iştah açması,halsizlik ve bol bol uyku getirmesi.

Ama dediğim gibi yetişkinsen 2-3 gün etkiler seni daha sonra alışırsın.

Ama şu var sen bu şurubu kullandığın zaman kilo almıyorsun,habire yemen lazım.
    Şurup sadece senin yemek yeme isteğini kamçılıyor.

İştahın acayip açılır.
    Şahsen her zaman olmasa da bazan öğünlerde 1 ekmek yediğimi bile bilirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Miex

Forumdaki Dante nickli arkadaşa PM at, banada çok yardımcı oldu.

üyeler seçeneginden dante dıye arattığımda bır suru kısı cıkıyor benı yonlendırırmısın acaba
  • ye arkadaşım. ne bulursan ye.... doyma hiç yolda baktın dayak atıyorlar git onu da ye... bıktım la bu kilo almak istiyenlerden. biz aldık da noluyor. 1.80 im 88 kiloyum gittikçe de kilo alıyorum. bi boğaz var sormayın gitsin. o kadar çok yemek yiyorum ki. metabloizmam hızlı olmasa şerefsizim vinçle çıkarırlar evden beni. abartmıyorum... öğün yok bende . tek öğün var o da tüm gün.
  • prakteni bi gün kullandım bıraktım

fena sersem oldum almayın değmezzzzzzz
  • bende bi oturuşta 1 ekmek yerim ve 4-5 öğün yerim günde ama hala 57-60 kilo arası bişeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kubillian

ye arkadaşım. ne bulursan ye.... doyma hiç yolda baktın dayak atıyorlar git onu da ye... bıktım la bu kilo almak istiyenlerden. biz aldık da noluyor. 1.80 im 88 kiloyum gittikçe de kilo alıyorum. bi boğaz var sormayın gitsin. o kadar çok yemek yiyorum ki. metabloizmam hızlı olmasa şerefsizim vinçle çıkarırlar evden beni. abartmıyorum... öğün yok bende . tek öğün var o da tüm gün.

Arkadaşım, sen normal olarak derdini anlatmışsında, anlatma şeklin gülme krizine girmeme neden oldu ya

• ye, iç, yat. kesin çözüm kilo almak için.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.