Şimdi Ara

*NASIL KİLO ALIRIM??* (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
7.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tek tavsiyem : YATMADAN HEMEN ÖNCE TIKA BASA YE! 1 aya kalmaz 10-15 kilo alırısn.
  • kardeş gece 10 dan sonra yemek yersen kilo alamamam gibi bi problemin kalmaz tabi reflüde olursun ama yatmaya yakın yemek yersen kilonuda alırsın
  • gainer ile proteintozu arasınki fark nedir. ikiside kalori vermiyormu
  • elini kes sevgilinden ayrıl ..... izleme
  • Büyük Yumurta 1 Yumurta 6g
    Süt 1 Bardak 8g
    Yoğurt 1 Kase 8-10g
    Beyaz Peynir (Tam Yağlı) 100g 16g
    Beyaz Peynir (Light) 100g 20g
    Koyun Peyniri 100g 27g

bu tabloya göre hergün yumurta yemek süt içmek yerine peynir yemekte aynı faydayı sağlar dimi?
  • güzel kardeşim kola seviosan bol bol kola iç kabız yapar hamur işi yemeye çalış etli ve yaplı şeyler ye biraz sağlıksız şeyler ye .bide çok fazla hareket etme sürekli bilg başında otur .
  • Kilo almak siteyen tek tavsiyem var. milkshake iç, davul gibi ol

Bilmiyorum dostum. Mcde orta boy 2.25TL

yalan yaa ben 3 günde bi içiyorum kilo falan yapmıyo burger falan ye diyenlerede inanma düzenli hergün burger yedim milkshake falan yok abi kilo falan aldırmıyo

3 günde ne kilo alacaksın dostum. 2-3 ay iç bakalım, önce göbek yaparsın sonra heryerin yağ bağlamaya başlar.

Edit: kesinlikle tavsiye etmem .sonra kalbin etrafı yağ bağlar, kolesterolun artar,ölür gidersin.suçuda bana atararsın

2 kere oku dostum 3 günde bir devamlı içiyorum diyorum kilo falan aldırmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty578 -- 27 Mayıs 2009; 3:22:02 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.