Şimdi Ara

Nasıl kilo vericem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba Arkadaslar benim sorunum kilolarımla ilgili yaşım küçük boyum 1.70 kilom 80-85 önüne geçemiyorum genetik bişe babamda böyle ben mahallede arkadaslarla atlıyolar zıplıyolar ben yapamıyorum geçen yaz köydeyken 2kız önümdeydi biri birine fısıldayarak göğüs yağlarıma güldüler o kadar utandım ki şimdi yolda kambur gibi yürüyorum gerilirsem kabak gibi çıkıyo ortaya sadece bu değil bacaklarım ve alt karında da yağ var kas olarak sadece kolumda biraz var.kilolu olmama rağmen azimliyim bazı arkadaşları koşuda falan geçiyorum ama kiloyu versem hepsini geçecem :D

Benim bir günümü anlatayım.

Sabah kalkarım 7.8 gibi bilisayar oynarım makarna falan koyar yerim gene bilgisayar bazen arkadaşlar çağırır dışarı cıkarım.çıkmassam 7 ye kadar bilgisayar veya televizyon sonra aksam vakti cok yerım karnımı şişirir yatar tv seyrederim.... hergün böyle artık hayatımı değiştirmek istiyorum etrafımdaki kızlar benı sevıyor ama sankı şu kıloyu ver diyorlar kızlarla aram cok kotu çekingenim biraz yakısıklıyım ama kiloluyum bukadar basit.evde bisiklet var 2gün sonra baslıyorum hedefim günd 1000 kcal aralıklarla tabi ana ogunu hafif şeylerle geçiştircem ara ogunse full salata yiyeceğim gerı kalan butun zamanda bisikletin üstündeyim bilgisayarı kaldırıyorum 1.70 boyundayım 80.85 kilo arasında gidip geliyorum küçük oldugum için body falan yok .tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen yardım edin herkez fikrini yazsın allah rızası ıcın.

Dalga istemiyorum hocam, git dersini çalış panpa gibi şeyler istemıyorum cevap istiyorum :D

Teşekkürler.

• GİT DERSİNİ ÇALIŞ PANPA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

GİT DERSİNİ ÇALIŞ PANPA

burası konu dışı değil
  • Orijinalden alıntı: qS05

Orijinalden alıntı: cellman406

GİT DERSİNİ ÇALIŞ PANPA

Dersmi var bey.nsiz.
  • Gençler iyi güldürdünüz beni yahu Ya kendi mesajını tekrar oku sen programını yapmışsın zaten belirlemişsin nasıl kilo vereceğini Resmen zorla yaptırdın bunu bana
  • Böyle yapabilirmiyim diye soruyom.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.