Şimdi Ara

Nasıl motorsiklet alabiliyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 22 yaşındayım, evliyim. Küçük çocuklugumdan beri motora hevesliyim. Bekarken babam izin vermiyordu evlendikten sonra ne yaparsan yap diyordu. Evlendim, hanim izin vermiyor. Alırsan işten çıkarım diyor. Siz motorsiklet sahibi olan insanlar nasıl alabiliyorsunuz hayret ediyorum. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 22 yaş çok erken değil mi yahu ne evliliği ben 24 yaşındayım üni. bitsin daha yüksek lisansı var bu işin diyorum.Almaya gelincede sen kararlı değilsin bence daha :) banada evdekiler diyordu almam etmem diye ben kararımı verdim dedim ve aldım şimdi annem babam benden meraklı yok yamaha hangisi 600 lük 1000 lik ne demek diye soruyorlar.

• Aile motora meraklı olunca çok kolay oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

Aile motora meraklı olunca çok kolay oluyor
    O biraz da seninle alakalı.
    Ben işe gidip gelirken
    1-yazın milletin ter kokusundan bıkıyorum
    2-günde 1 saatten fazla yolculuk yapıyorumç Motorla 1 saat toplu taşıma ile bekleme dahil 2:30 saat.
    3-otobüs dolmuş beklemek zulüm
    4-ufak bir işin varsa gidip gelmek sıkıntı
    5-araba alacak paran yoksa sıkıntı
    6-toplu taşıma ücretleri aşırı fazla
    7-yol üzerinde karşimide bırakıyorum günde 8tl otobüs parası verecekken toplam 4 tl ye motorla gidip gelebiliyorum
    8-böylece motor 2 yılda 3000 tl ye kadar kar getiriyor. Bu sadece işe gidip gelirken sağa solo gezmeye gidersen 2 kişi çok daha fazla kar ediyorsun.

• Motor bir çok yönden avantaj tabikide. Hele 2. el otomobil piyasası malum... Kararlılık konusuna gelirsek ayda 3000 tl taksit ödeyen birinin eşinin işten çıkması sıkıntıya sokar adamı. Bu şekilde tehtit ediliyorum yani :D
    Ailenin motor merakı dersen; dedem hariç 7 ceddimde motor fobisi var :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakooo -- 19 Haziran 2016; 18:11:58 >
  • Ben bekar iken isyerine servis uzak dolasarak gidiyor havalar guzel dedim o nedenle 100cc Cub ile basladim.. 1500tl tabi ben gidip 9000 tl yamaha Nmax abs scooter alcam desem o zaman eve ailem auan evw hanim almaz (evliyim 2 çocuk var)

Ekimde: Fatura tarifeye ek odeme ile Iphone 6s plus 64gb alip (3800tl) kapali kutu nakit 3500tl nakit satacagim Tvs Jüpiter alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 19 Haziran 2016; 20:47:59 >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt
    Taksitle alıp peşin nakitle satma işi bundan çoook önce başlamıştı. O günler icra memurlarının altın günleriydi. Bugün hâlâ etrafta görülen "spotçu" dükkanlar da o günlerde piyasaya çıkmıştı. Gerçi şimdi eski havaları kalmadı ama sonuç fark etmez. Taşıma suyla değirmenin dönmeyeceğini inşallah acı bir şekilde öğrenmezsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: entarhan

Taksitle alıp peşin nakitle satma işi bundan çoook önce başlamıştı. O günler icra memurlarının altın günleriydi. Bugün hâlâ etrafta görülen "spotçu" dükkanlar da o günlerde piyasaya çıkmıştı. Gerçi şimdi eski havaları kalmadı ama sonuç fark etmez. Taşıma suyla değirmenin dönmeyeceğini inşallah acı bir şekilde öğrenmezsin.
    hocam alırsın gelirsin kimseye de hesap vermezsin. bu iş buralara geldi artık. herkesin kötü bi algısı var motosikletlere karşı. motosikletçi(!) insanlar bile motosikleti önermiyor. babama motor alcam dediğimde gidip tüm arkadaşlarıyla velileriyle vs konuşmuş bu işten anlayan hepsi de ne yap ne et vazgeçir bu işten demiş. e kardeşim o zaman sen niye kullanıyorsun dememiş benim peder de. neyse işin özü motoru alacaksan sen alacaksın kullanacaksan da sen kullanacaksın alırsın gelirsin koyarsın anahtarı masaya herkes görür haberi olur olay biter gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: WisdomunMemeUcu

.. koyarsın anahtarı masaya herkes görür haberi olur olay biter gider.

Herkes o kadar sert erkek olamıyor işte...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WisdomunMemeUcu

.. koyarsın anahtarı masaya herkes görür haberi olur olay biter gider.

Herkes o kadar sert erkek olamıyor işte...

Alıntıları Göster
    Alırsan işten çıkarım nasıl bir tehdit ya :D

Motora karşı ön yargı var anlaşılan. Aslında bir binseler bir daha başka şeye binmek istemezler ama...
  • quote:

3sene önce eski işyerinin zamansız kapanması kredi kartlarını ödeyemez durumda oldum sonuç icralik olduk aradan 3sene geçti puan hala 590 yani bir kenera 150-200tl koymak birikim olarak zor ama telefon alıp nakitte satsam ayda 150tl oderim ..hatta ek odemezsem telefonun tam parasını (3900-4000tl) isterler diye..
    kocfinans isim olursa ekim gibi alırım 1650tl maaş ayda 500tl ayarların kalan 1100tl eve kalsın 2senede bitsin pesinatsiz 250cc altı motor icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 20 Haziran 2016; 4:41:34 >

• TVs Jupiter=4.200
    TVs we go=5.200

Suzuki Addres=5.950

Yamaha Delight=6.852
    Yamaha Nmax ABS=9.450
    Yamaha center 150=10.350

Honda spacy=6.150
    Honda Spacy Alfa=6.550
    Honda Pcx 125=9.000
    Honda Pcx 150=9.800

Sym Seymphony 125=6.200
    Sym seymphony St 200i=8.250
    Sym Joy Ride evo 200i=10.250

Kymco Agility=4.750
    Kymco Super 8=6.168
    Kymco Agility 200i=7.724
    Kymco People One 125i=7.950
    Fiyata göre sıralayalım hem kendime hem ben gibi almak isteyenlere faydam olsun;
    Yamaha center 150=10.350
    Sym Joy Ride evo 200i=10.250

Honda Pcx 150=9.800
    Yamaha Nmax ABS=9.450
    Honda Pcx 125=9.000
    Sym seymphony St 200i=8.250
    Kymco People One 125i=7.950
    Kymco Agility 200i=7.724

Yamaha Delight=6.852
    Honda spacy alda=6.500
    Sym Seymphony 125=6.200
    Kymco Super 8=6.168
    Honda spacy=6.150
    Suzuki Addres=5.950
    TVs we go=5.200
    TVs Jupiter=4.200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 20 Haziran 2016; 7:21:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre D

Alırsan işten çıkarım nasıl bir tehdit ya :D

Motora karşı ön yargı var anlaşılan. Aslında bir binseler bir daha başka şeye binmek istemezler ama...

Çok etkili bir tehtit :D

Motor kazası geçirip ölenlerden dolayı haklı bir korku var. Otomobil ve otobüs kazasından ölenlerin sayısı daha fazla ama insanlarımız hala motoru görürler.

O kadar ikna etmeye calistim. Az yakar, vergisi az, trafik derdi yok vs.vs.. Ama olmuyor

• Sen daha kendi kararlarını kendin verecek yaşta değilsin. Erkenden de evlenmişsin, motosiklet alman zor bu koşullarda. İyisi mi ertele bu isteği.

• Hanım şiddetle karşı çıkıyordu dün yapıştırdım bir pcx 125 kırmızı beyaz harika renk kombinasyonu yapmışlar. Motora bir başlayınca durulmuyor. 2006 da beat alıp 2015 te satmış biri olarak 1 yıl ayrı kalabildim anca

• quote:

Orijinalden alıntı: balistik81

Hanım şiddetle karşı çıkıyordu dün yapıştırdım bir pcx 125 kırmızı beyaz harika renk kombinasyonu yapmışlar. Motora bir başlayınca durulmuyor. 2006 da beat alıp 2015 te satmış biri olarak 1 yıl ayrı kalabildim anca

hayırlı olsun, bir fotoğrafını koyarsan görelim. Kırmızı-beyaz webte yok yeni çıkmış, bir de kırmızı-siyah yapmışlar galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

quote:

Hanım şiddetle karşı çıkıyordu dün yapıştırdım bir pcx 125 kırmızı beyaz harika renk kombinasyonu yapmışlar. Motora bir başlayınca durulmuyor. 2006 da beat alıp 2015 te satmış biri olarak 1 yıl ayrı kalabildim anca

hayırlı olsun, bir fotoğrafını koyarsan görelim. Kırmızı-beyaz webte yok yeni çıkmış, bir de kırmızı-siyah yapmışlar galiba.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-yalcin-otomotivden-honda-pcx-150-lik-314286900/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-mert-honda-store-2016-pcx150-125-tum-renkleriyle-magazamizda-284201570/detay

bence çok çirkin.ama zevkler ve renkler

• quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

quote:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-yalcin-otomotivden-honda-pcx-150-lik-314286900/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-mert-honda-store-2016-pcx150-125-tum-renkleriyle-magazamizda-284201570/detay

bence çok çirkin.ama zevkler ve renkler

Alıntıları Göster
    29 yaşındayım bekarım hala izin vermiyor ebeveynler
    geçen cuma kask aldım hayırdır dediler
    bu akşamda gidip suzuki address alcam hayırlısıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: deliboo

29 yaşındayım bekarım hala izin vermiyor ebeveynler
    geçen cuma kask aldım hayırdır dediler
    bu akşamda gidip suzuki address alcam hayırlısıyla

Alıntıları Göster
    ben de dinlemeyip motor aldıydım kendime... motoru bırakayım diye araba aldılar sonra :) ama motor apayrı bi zevk... yine alacam bi pcx

• quote:

Orijinalden alıntı: ErkekAdamınNickiUzunOlur

ben de dinlemeyip motor aldıydım kendime... motoru bırakayım diye araba aldılar sonra :) ama motor apayrı bi zevk... yine alacam bi pcx

Alıntıları Göster
    yaş 29 bekarım bende. 45 gün oldu fazer 800 aldım biraz sıkıntı yapacak gibi oldu evdekiler ama temkinli sürdüğümü görünce içleri rahatladı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.